مدیرعامل شرکت فولاد تاراز چهارمحال در گفتوگو با چیلان: ورق گالوانیزه تولیدی فولاد تاراز امروز برای نخستین بار در بورس کالا عرضه میشود
مهندس سعید رشیدی، مدیرعامل شرکت فولاد تاراز چهارمحال در گفتوگو با چیلان اظهار داشت: امروز برای نخستین بار ورق گالوانیزه تولیدی شرکت فولاد تاراز در بورس کالا عرضه میشود.
ما از عرضه محصولات خود در بورس کالا استقبال میکنیم اما مکانیزم عرضه و تقاضا نباید در بورس کالا مختل شود و باید مصرفکنندگان محصولات تولیدی فولاد تاراز که عمدتاً تولیدکنندگان کوچک هستند، اجازه یابند محصولات ما را به صورت مستقیم در بورس کالا خریداری کنند.
مهندس سعید رشیدی، مدیرعامل شرکت فولاد تاراز چهارمحال در گفتوگو با چیلان اظهار داشت: امروز برای نخستین بار ورق گالوانیزه تولیدی شرکت فولاد تاراز در بورس کالا عرضه میشود. ما از عرضه محصولات خود در بورس کالا استقبال میکنیم اما مکانیزم عرضه و تقاضا نباید در بورس کالا مختل شود و باید مصرفکنندگان محصولات تولیدی فولاد تاراز که عمدتاً تولیدکنندگان کوچک هستند، اجازه یابند محصولات ما را به صورت مستقیم در بورس کالا خریداری کنند.
رشیدی در مورد عرضه محصولات این شرکت در بورس کالا به خبرنگار چیلان گفت: امروز دوشنبه ۲۴ آذر، فولاد تاراز در نخستین عرضه خود در بورس کالا، ۱۰۰۰ تن ورق گالوانیزه با ضخامت ۰.۶ در عرض ۱۰۰۰ و ۱۲۵۰ میلیمتر با پوشش گالوانیزه ۱۰۰ گرم بر متر مربع عرضه میکند. تاریخ تحویل به مشترل نیز در دیماه در زودترین موعدی است که ما میتوانیم این محصول را تحویل دهیم.
سازوکار عرضه و تقاضا محترم شمرده شود
مدیرعامل شرکت فولاد تاراز چهارمحال در گفتوگو با چیلان تأکید کرد: عرضه در بورس کالا روش مناسبی برای فروش محصولات یک شرکت است و ما نیز از عرضه در بورس کالا استقبال میکنیم. بورس زمانی درست کار میکند که سازوکار عرضه و تقاضا در آن رعایت شود.
وی افزود: عمده مصرفکنندگان ورق تولیدشده در شرکت فولاد تاراز، تولیدکنندگان کوچک هستند. این شرکتها باید بتوانند محصولات ما را به صورت مستقیم در بورس کالا خریداری کنند تا با رعایت سازوکار عرضه و تقاضا، تولیدکنندگان متضرر نشوند.
سامانه بهینیاب باید اصلاح شود تا تمام مشتریان ما بتوانند خرید خود را از بورس کالا انجام دهند. نباید شرایط بهگونهای باشد که مصرفکنندگان محصولات فولاد تاراز، مواد اولیه خود را بهصورت غیرمستقیم و از طریق واسطهها خریداری کنند؛ چرا که این موضوع هم به ضرر مصرفکننده است و موجب ایجاد رانت میشود و هم تولیدکننده اصلی که محصول خود را در بورس کالا عرضه کرده به دلیل محدود کردن تقاضا، متضرر خواهد شد.
رشیدی گفت: امیدوارم شرایط بهگونهای باشد که ما بتوانیم با قدرت در ادامه نیز محصولات خود را از طریق بورس کالا به فروش برسانیم.