
وضعیت معیشت جامعه در رشد ضریب نفوذ بیمه از اهمیت خاصی برخوردار است و بر اساس نتایج نظر سنجی سراسری آبان ۱۴۰۳، فرهنگسازی بدون توجه به شاخصهای اقتصادی چندان اثربخش نخواهد بود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل بیمه مرکزی، پرویز خوشکلام خسروشاهی در حاشیه بازدید از شعب و نمایندگیهای بیمه در استان کرمانشاه با اعلام این مطلب افزود: افزایش ضریب نفوذ بیمه در گرو بهبود وضعیت اقتصادی و افزایش شاخصهای رفاه است و فرهنگسازی به تنهایی در فرایند توسعه بیمه اثر چندانی ندارد.
رئیس کل بیمه مرکزی، ضریب نفوذ بیمه را با توجه به درآمد سرانه قابل قبول ارزیابی کرد و اظهار داشت: متوسط ضریب نفوذ بیمه در جهان هفت درصد است که تنها ۱۴ کشور ثروتمند ۹۲درصد حق بیمه تولیدی دنیا را در اختیار دارند.
وی تعداد شرکتهای بیمه را در فضای کنونی اقتصادی و اجتماعی، کم و بیش کافی دانست و خاطرنشان کرد: فراوانی شرکتهای بیمه را سرمایهگذاران آن مشخص میکنند اما شرکتها، کارگزاریها و شبکه گسترده فروش بیمه در حال حاضر از ظرفیت خوبی برخوردارند.
خسروشاهی از ارتقای رضایتمندی مردم به عنوان سیاست اصلی نهاد ناظر صنعت بیمه یاد کرد و گفت: با رویکرد دستوری و بروکراتیک نمیتوان مشکلات را برطرف کرد و به اعتقاد من برنامهریزی، نوآوری و تلاش در کف بازار با توجه به نیازهای مردم میتواند روند دستیابی به اهداف پیشبینیشده را تسریع کند.
گفتنی است پرویز خوشکلام خسروشاهی در جریان این بازدید به پرسشهای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) پاسخ داد و اهداف خود را از سفر به استان کرمانشاه تشریح کرد.