نمایشگاه دائمی محصولات صادراتی شرکتهای دانش بنیان افتتاح شد
مدیر نمایشگاه دائمی محصولات صادراتی شرکتهای دانش بنیان از افتتاح این نمایشگاه خبر داد و گفت: در این نمایشگاه ۷۰۰ محصول دانش بنیان از ۳۰۰ شرکت فناور، دانش بنیان و خلاق به نمایش در آمده است.
محمد کرمی، مدیر نمایشگاه دائمی محصولات صادراتی شرکتهای دانشبنیان در مورد برپایی این نمایشگاه اظهار کرد: خانه نوآوری و فناوری ایران در تهران با عنوان (iHiT) در محل نمایشگاه بینالمللی، شعبه مرکزی خانههای نوآوری و فناوری در کشورهای هدف صادراتی است.
وی افزود: پیش از این، خانههای نوآوری و فناوری (iHiT) در کشورهای کنیا، سوریه، چین و روسیه نیز راهاندازی شدهاند و اکنون شعبه مرکزی iHiT در نقش هاب این مراکز و زیر نظر معاونت علمی و فناوری در تهران دایر شده است.
مدیر نمایشگاه دائمی محصولات صادراتی شرکتهای دانشبنیان ادامه داد: هدف از راهاندازی خانههای نوآوری و فناوری در کشورهای مختلف، ایجاد شبکهای جهت توسعه صادرات محصولات دانش بنیان و فناور است. این نمایشگاه در فضایی در حدود ۱۶۰۰ مترمربع شامل شوروم، فضای کار اختصاصی، فضای کار اشتراکی و اتاقهای جلسات B2B به توانمندسازی صادراتی شرکتهای دانشبنیان می پردازد.
کرمی گفت: هم اکنون در این نمایشگاه ۷۰۰ محصول دانش بنیان از ۳۰۰ شرکت فناور، دانشبنیان و خلاق به نمایش در آمده است. تسریع در فرآیند بازدیدهای هیاتهای بازرگانی خارجی و توسعه و تحقیقات بازار از جمله خدماتی است که در این نمایشگاه به شرکتهای دانشبنیانی که محصولات آنها حائز شرایط حضور در نمایشگاه را داشته باشند ارائه میشود.
وی بیان کرد: از جمله دیگر فرصت هایی که در این نمایشگا فراهم آمده است بستری مناسب برای تعامل موثر کارگزاران صادراتی، شرکتهای مدیریت صادرات و EMCها با شرکت های دانش بنیان و فناور است.
مدیر نمایشگاه دائمی محصولات صادراتی شرکتهای دانش بنیان اعلام کرد: این نمایشگاه توسط ریاست محترم جمهوری و با حضور استاندار تهران و ریاست محترم مرکز تعاملات و امور بین الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افتتاح شد.
وی خاطرنشان کرد: برنامههای جاری این مرکز پذیرش هیاتهای خارجی، برگزاری رویدادها و نشست های تخصصی و B2B صادراتی با مشتریان خارجی و ارائه خدمات تجاریسازی صادراتی به شرکتهای دانشبنیان خواهد بود.
کرمی افزود: امیدواریم با ایجاد این شبکه از خانههای نوآوری و فناوری به مرکزیت iHiT تهران، حجم صادرات محصولات دانشبنیان افزایش قابل توجهی یابد.