کد خبر: 310304210241
اخبار شرکت هابانک و بیمهرفع اختلال خدمات بانک پاسارگاد؛

همه کارت های پاسارگاد فعال شدند

به گزارش عصر اقتصاد، بانک پاسارگاد دیروز از رفع اختلال خدمات این بانک خبر داد و اعلام کرد: ارائه خدمات غیرحضوری به کارت‌های متصل به حساب‌های دیجیتالی بانک پاسارگاد (ویپاد، نسکو کارت و مفید کارت) از سر گرفته شد.

روابط عمومی بانک پاسارگاد گفت: مشتریان می‌توانند خدمات مربوط به کارت اعم از خرید اینترنتی یا از پایانه‌های فروشگاهی و دریافت وجه، دریافت موجودی و کارت به کارت با خودپردازها را دریافت کنند.

بر این اساس روابط عمومی بانک اعلام کرد که پیرو اقدامات صورت گرفته بعد از حمله سایبری درباره آخرین وضعیت کارت‌های این بانک اعم از کارت‌های مشتریانی که در داخل شعبه و به صورت حضوری افتتاح حساب کردند یا افرادی که با افتتاح حساب‌های دیجیتالی دارنده کارت‌هایی مانند ویپاد، نکسو و مفید کارت هستند، گفت: هم اینک تمامی کارت‌های بانک پاسارگاد، فعال هستند.

ارائه خدمات به کارت‌های نقدی متصل به حساب‌های شعبه‌ای (غیر ویپادی) بانک پاسارگاد از روز پنجشنبه ۲۹ خرداد از سر گرفته شده بود.

کارت‌های بانکداری دیجیتالی (ویپاد، مفید کارت، نکسو کارت) در وضعیت پایدار قرار گرفت.

همچنین از روز پنجشنبه کارت‌های زی‌کارت در وضعیت پایدار قرار گرفت. دارندگان این کارت‌ها می‌توانند عملیات زیر را انجام دهند.

ارائه خدمات به کارت‌های نقدی متصل به حساب‌های شعبه‌ای (غیر ویپادی) بانک پاسارگاد نیز از سر گرفته شده است.

مشتریان می‌بایست به منظور بهره برداری از خدمات حضوری کارت، نسبت به تعریف مجدد رمز اول، از طریق اپلیکیشن ویپاد از مسیر صفحه‌ی حساب دیجیتال منوی «تنظیمات رمز کارت»>> گزینه «صدور رمز اول» اقدام نمایند.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا