واریز بیش از 200 هزار میلیارد ریال وجوه خرید تضمینی گندم از سوی بانک کشاورزی
با عاملیت بانک کشاورزی بیش از 201هزار میلیارد ریال بابت خرید تضمینی گندم تا 10مرداد سال جاری به حساب کشاورزان واریز شده است که تاکنون بیسابقه بوده است.
به گزارش روابطعمومی بانک کشاورزی، از آغاز فصل خرید گندم تا 10مرداد سال جاری،۱۸66 مرکز خرید در کشور، بالغ بر 4میلیون و314هزارتن گندم با ارزش بیش از 217هزار میلیارد ریال را در قالب 844هزار و 852محموله از کشاورزان خریداری کردهاند.
بر اساس این گزارش، بانک کشاورزی مبلغی بیش از 201720میلیارد ریال از مجموع 217630میلیارد ریال وجوه گندم خریداری شده را به حساب کشاورزان واریز کرده و عملیات پرداخت همچنان ادامه دارد.
این گزارش میافزاید، بانک کشاورزی در اجرای سیاستهای دولت و برنامههای وزارت جهاد کشاورزی با هدف حمایت از تولید در بخش کشاورزی و با توجه به اهمیت گندم به عنوان غله استراتژیک در ایران و جهان و نقش محوری آن در امنیت غذایی کشور، عاملیت خرید تضمینی گندم را بر عهده دارد و در اجرای این مأموریت، در سال جاری مبلغ 55هزارمیلیارد ریال درقالب تسهیلات مورد نیاز به شرکت بازرگانی دولتی ایران اختصاص داده است که تاکنون 50هزارمیلیارد ریال آن پرداخت شده است.



