چهار حوزه فعالیت فولاد مبارکه برای رسیدن به پایداری در کنار سودآوری
محمدجواد وفایی، مدیر حسابداری صنعتی شرکت فولاد مبارکه در پنل «استراتژی نوآورانه برای تقویت پایداری مالی با مسیر پیشرو در اقتصاد جهانی» با گفتمان «مسیر پیشران»، اظهار کرد: در گذشته در حوزه پایداری در فولاد مبارکه تنها سودآوری مطرح بود، اما امروز چهار حوزه اجتماعی، محیطزیست، اقتصادی و حاکمیت شرکتی را نیز در برمیگیرد.
به گزارش خبرنگار فولاد، وی ادامه داد: بر این اساس ما برای پایداری نیاز است که علاوه بر حوزههای مالی، حوزههای اجتماعی، محیطزیست و حاکمیتی را موردتوجه قرار دهیم تا بتوانیم با قرار دادن همه این ابعاد در کنار هم، ضمن اینکه به سودآوری میرسیم، با دیدگاههای کلان، در بلندمدت پایدار بمانیم.
مدیر حسابداری صنعتی شرکت فولاد مبارکه تأکید کرد: پایداری میطلبد که ما از دیدگاههای کوتاهمدت و خُرد به سمت دیدگاههای کلان و بلندمدت حرکت کنیم و سودآوری پایدار بهعنوان شاخصی از این موضوع همراه با زندگی بهتر، زمین پاکتر و جامعه خوشحالتر محقق شود تا به سازمان جهانتراز تبدیل شویم.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه فولاد مبارکه از ابتدای امر نوآور بوده است، ادامه داد: نوآوری در ذهن پدیدآورندگان فولاد مبارکه بوده است.
این شرکت از ابتدا سیستمهای پیشنهادات، تجارب و پیشنهادهای برتر را داشته است و همه خلاقیتها در این زمینه ثبت شده است و این سرمایهای است که نمیتوان روی آن عدد گذاشت؛ اما دنیا فرق کرده و ما در حال پشت سر گذاشتن انقلاب صنعتی پنجم هستیم و شاید دیگر نتوان با نگاههای قدیمی کار کرد. باید با نوآوریهای روز همراه شویم، بهویژه در زمینه سرمایهگذاری خطرپذیر، یعنی کاری که در دستور کار فولاد مبارکه است.