کد خبر: 230104200262
استان هاگیلان

گفت‌وگوی مسؤولان اقتصاد و درمان وزارت بهداشت با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان پیرامون توسعه خدمات سلامت و سامانه‌های برخط

در دیداری مشترک، مسؤولان واحد اقتصاد و درمان وزارت بهداشت با دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، درباره راهکارهای ارتقاء بهره‌وری منابع، تقویت نظام ارجاع و توسعه سامانه‌های الکترونیک حوزه سلامت تبادل نظر کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ مهندس حوریه زاهد از مسؤولان واحد اقتصاد و درمان وزارت بهداشت، در راستای بررسی وضعیت اقتصادی حوزه سلامت و روند توسعه سامانه‌های الکترونیک در استان، با دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه، دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست، دکتر آشوبی با اشاره به اهمیت ارتقای بهره‌وری منابع و اصلاح ساختارهای مالی و اجرایی در نظام سلامت، اظهار کرد: حرکت به سمت سیاست‌گذاری مبتنی بر داده و استفاده از ظرفیت سامانه‌های برخط، یکی از الزامات بهبود ارائه خدمات درمانی در استان است.

وی با تأکید بر لزوم تقویت ارتباط میان دانشگاه و ستاد وزارتخانه در حوزه اقتصاد سلامت، افزود: بومی‌سازی الگوهای ارجاع، اصلاح نظام پرداخت و مدیریت هزینه‌ها باید با مشارکت دانشگاه‌ها و بهره‌گیری از داده‌های واقعی انجام شود.

مهندس زاهد، از مسؤولان اقتصاد درمان وزارت بهداشت نیز با تقدیر از تلاش‌های دانشگاه علوم پزشکی گیلان در زمینه توسعه زیرساخت‌های درمان و به‌کارگیری سامانه‌هایی چون HIS، سیب، ناب و MCMC، آمادگی این واحد برای حمایت از طرح‌های پایلوت دانشگاه در حوزه اقتصاد درمان و توسعه خدمات نوین را اعلام کردند.

همچنین در این نشست نقاط قوت، چالش‌ها و فرصت‌های مربوط به نظام ارجاع، پرونده الکترونیک سلامت، مدیریت منابع، تعرفه‌گذاری خدمات، پرداخت مبتنی بر عملکرد و ارتقای کیفیت خدمات در مراکز تابعه دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا