کد خبر: 061103190461
استان هاسنندج

مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره ملی مولودی خوانی نبوی دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان

چهارمین جشنواره ملی مولودی خوانی نبوی دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان از سری برنامه های علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با معرفی نفرات و گروه های برتر به کار خود پایان داد.

گل بهار احمدی -سنندج-مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره ملی مولودی خوانی نبوی دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان پیش از ظهر  چهارشنبه ۳ بهمن ماه ۱۴۰۳ با حضور دکتر مریم رضایی مدیرعامل موسسه فرهنگی زینبیه معصومه(س) دانشگاه آزاد اسلامی کشور، حاج ماموستا بهمنی نماینده محترم مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری، دکتر کیوان شافعی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان، تعدادی از مسئولان استانی، اساتید دف نوازی، پیشکسوتان و مداحان و نفرات و گروههای مولودی خوان کشوری و استانی؛ در سالن آمفی تئاتر مجتمع دانشگاهی حضرت امام خمینی (ره) دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج برگزار شد.

با پایان کار این جشنواره گروه مولودی خوانی طرب از زنجان، گروه سماع سنندج و گروه نامی مریوان، برگزیدگان اول تا سوم چهارمین جشنواره ملی مولودی خوانی نبوی شناخته شدند.

دکتر کیوان شافعی در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره ملی مولودی خوانی نبوی دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان گفت: اقدامات فرهنگی فاخر و هدفمند و برنامه ریزی شده، در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان افزود: کردستان مهد مولودی خوانی پیامبر مهربانی است و مردم کردستان در طول سده ها به این ارادتمندی مشهور هستند.

وی بیان کرد: بیان فضائل پیامبر اکرم (ص) در قالب اشعاری به زبان‌های کردی، عربی و فارسی در قالب ابیات زیبا و آهنگین در مناسبت‌های مختلف به ویژه در ماه ربیع‌الاول در کردستان مرسوم است و خاطر نشان کرد: مردم کردستان این مولودی خوانی‌ها را مایه برکت و عاقیت به خیری برای زندگی خود می‌دانند.

دکتر شافعی یادآور شد: اولین پیش‌رویداد و رونمایی از پوستر این جشنواره، مهرماه سال جاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج برگزار شد‌ و تصریح کرد: در مجموع در رشته های دف نوازی و مدیحه سرایی گروهی، مولودنامه، معراج نامه، مقام خوانی و خانقاهی انفرادی، در بخش مقالات علمی و پژوهشی ۱۰۱ اثر فاخر و ارزشمند به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و طی دو روز داوری گردید و آثار برتر امروز معرفی خواهند شد.

مسئوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی کردستان طی سخنانی گفت: برگزاری چنین برنامه‌هایی که در دانشگاه آزاد اسلامی بصورت سالیانه و مستمر برگزار می شود، قابل تقدیر است.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی فرج‌الله افزود: سابقه مولودی خوانی در مدح پیامبر اکرم(ص)، به دوران صدر اسلام بر می گردد.

وی با بیان اینکه ما نمی توانیم ادعا کنیم‌ محب پیامبر(ص) هستیم اما نسبت به حوادث و شرایط جامعه بی‌تفاوت باشیم، اظهار کرد: مردم غزه با مردم کردستان رابطه عجیبی دارند و همین باعث می‌شود تا آنان را فراموش نکنیم، چرا که امام شافعی متولد غزه هستند.

حجت‌الاسلام فرج‌الله با بیان اینکه غزه امروز مملو از شادی است، گفت: صهیونیست‌ها نتوانستند مردم مسلمان غزه را از بین ببرند و شکست خوردند و شهیدان هنیه، سنوار و سید حسن نصر‌الله که جان خود را فدای غزه کردند، در تاریخ مقاومت، جاودان ماندند.

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: زنده بودن یک هنر این است که هرگز از جامعه دور نشود و با جامعه حرکت کند و موقعیت را بسنجد و با شرایط خاصی هنر خود را به مردم بشناسانند.

دیگر سخنران مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره ملی مولودی خوانی نبوی دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان؛ نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری طی سخنانی با اشاره به تاثیر خانقاه و مولودی خوانی گفت: ماموستایان توانستند با ترویج فرهنگ طریقت، شور و شوق و هنر جوانان را به سوی مداحی و مولودی خوانی سوق دهند.

حاج ماموستا بهمنی افزود: خانقاه به‌عنوان یکی از مراکز بزرگ فرهنگی، اقدامات موثر خود را در این خصوص انجام دهد و یادآور شد: به برکت پیروزی نظام مقتدر جمهوری اسلامی ایران که بر اندیشه وحدانیت و ارزشهای اسلامی پایه‌ریزی شده، شاهد ترویج فرهنگ عشق و محبت به پیامبر(ص) و اهل بیت عصمت و طهارت هستیم.

نماینده کردستان در مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: اگر امروز نظام جمهوری اسلامی در دنیا مقتدرانه در مقابل قدرت‌های نظامی و اقتصادی استوارانه ایستاده، به برکت پشتیبانی از فرهنگ اسلام است.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا