شرکت نفت و گاز پارس

نفت و گاز پارس

معرفی تصویری

اطلاعات تماس

آدرس :
کد پستی :
تلفن :
پست الکترونیک :
وب سایت : parspc.net

نفت و گاز پارس

درباره شرکت نفت و گاز پارس

شرکت نفت و گاز پارس به عنوان یکی از شرکت‌های زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران در اول دی ماه ۱۳۷۷ تأسیس شد. اهمیت تسریع در بهره‌برداری از میدان مشترک پارس جنوبی به عنوان بزرگترین مخزن گازی کشور و جهان که به تنهایی نیمی از ذخائر گاز طبیعی ایران را در خود جای داده است؛ ایجاب می‌کرد که سازمانی مستقل با ساختار اجرایی ویژه جهت راهبری آن ایجاد شود.

در این راستا شرکت نفت وگاز پارس (سهامی خاص) طبق بند (الف) ماده ۵ اساسنامه شرکت مهندسی و توسعه نفت در ارتباط با توسعه میدان پارس جنوبی به همراه کلیه نفرات و امکانات موجود و حساب‌های مربوطه به این شرکت منتقل شد.

این شرکت مسئولیت توسعه تمامی فازهای میدان گازی پارس جنوبی در بخش‌های پالایشگاهی و فراساحل و همچنین توسعه میادین گازی فرزاد، بلال، کیش، پارس شمالی، گلشن و فردوسی و لایه نفتی پارس جنوبی را داراست.

از دیگر فعالیت‌های این شرکت، توسعه طرح‌های پشتیبانی شامل احداث بنادر، شهرک‌های مسکونی، پروژه‌های راه‌سازی و سامانه‌های مهار و دفع سیلاب، توسعه طرح‌های تکمیلی شامل تاسیسات ذخیره‌سازی میعانات گازی و واحد مرکاپتان‌زدایی از میعانات گازی، طرح‌های نیروگاهی و خطوط انتقال شامل نیروگاه متمرکز و سیکل ترکیبی بعثت، خطوط و پست‌های برق و طرح پایانه نفتی جاسک است.

انجام ماموریت‌ها و اجرای قراردادها در زمینه اکتشافات، توسعه، تولید نفت خام و گاز طبیعی و فرآورش و همچنین حمل و انتقال نفت‌خام و فرآورده‌های نفتی به مخازن و بنادر مربوطه، بارگیری در محدوده جغرافیایی پارس جنوبی، پارس شمالی، و دیگر میادین دریائی در خلیج‌فارس و وظایف دیگری که مجمع عمومی شرکت تصویب کند، از جمله وظایف و مسئولیت‌های این شرکت به شمار می‌رود.

بر اساس مصوبه امور مجامع شرکت ملی نفت ایران فعالیت‌های عملیاتی مربوط به چاه‌ها، سکوهای دریائی و خطوط لوله انتقال زیر دریا تا قبل از واحد لخته‌گیر (Slug Catcher) تأسیسات خشکی به این شرکت واگذار شده است.

در همین زمینه شرکت نفت و گاز پارس به عنوان بزرگ‌ترین شرکت تولیدکننده گاز در ایران، راهبری حدود ۴۰ سکوی دریایی به‌همراه صدها چاه تولیدی و هزاران کیلومتر خط لوله دریایی در گستره‌ای به مساحت ۳۷۰۰ کیلومتر از بخش ایرانی بزرگ‌ترین میدان گازی جهان در خلیج فارس را برعهده دارد و حدود ۸۰ درصد گاز کشور را تولید می‌کند.

با بهره‌برداری و توسعه فازهای گوناگون میدان گازی پارس جنوبی و سایر طرح‌ها و پروژه‌های در حال بهره‌برداری و در دست اجرا، سهم درآمد ناخالص ملی کشور افزایش یافته و چشم‌انداز بدیع و قابل ملاحظه‌ای در رشد و شکوفایی صنایع نفت و گاز ایجاد خواهد شد.

اخبار شرکت نفت و گاز پارس

پارس جنوبی

برداشت گاز از فاز ۱۱ پارس جنوبی افزایش یافت

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از افزایش تولید روزانه گاز از فاز ۱۱ پارس جنوبی خبر داد و عنوان کرد که هفتمین حلقه چاه طرح توسعه این فاز وارد مدار شد. عصراقتصاد: به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، تورج دهقانی اظهار کرد: همان‌طور که پیش از این وعده داده شده بود، …

پارس جنوبی

برداشت گاز از فاز ۱۱ پارس جنوبی افزایش یافت

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از افزایش تولید روزانه گاز از فاز ۱۱ پارس جنوبی خبر داد و گفت: هفتمین حلقه چاه طرح توسعه این فاز وارد مدار شد. به گزارش عصر اقتصاد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، تورج دهقانی اظهار کرد: همان‌طور که پیش از این وعده داده …

پارس جنوبی

کالاها و انبارهای تجهیزات طرح‌های پارس جنوبی ساماندهی شود

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس بر ضرورت اجرای طرح ساماندهی کالاها و انبارهای تجهیزات این شرکت تأکید کرد و گفت: در صورت اجرای این طرح، کالاهای مازاد از اجرای طرح‌های توسعه‌ای، ساماندهی و بخشی از آنها بازیابی می‌شود. به گزارش عصر اقتصاد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران به نقل …

نفت و گاز پارس

سرمایه گذاری ۸۰ میلیارد دلاری برای پروژه توسعه ای در قطب گازی ایران

بنابر اعلام سرپرست معاونت طرح‌های توسعه‌ای شرکت نفت و گاز پارس، از زمان تأسیس این شرکت تاکنون، بیش از ۸۰ میلیارد دلار طرح و پروژه برای توسعه میدان مشترک گازی پارس جنوبی سرمایه‌گذاری شده که در نوع خود بی‌نظیر است. به گزارش عصراقتصاد، حمیدرضا مسعودی، سرپرست معاونت طرح‌های توسعه‌ای شرکت نفت و گاز پارس، در …

نفت و گاز پارس

ثبت ۱۸ میلیون نفرساعت کار بدون حادثه در پارس جنوبی

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس در نشست با مدیران ارشد سازمان، دستیابی به ۱۸ میلیون نفرساعت کار بدون حادثه در فعالیت‌های توسعه‌ای و تولیدی این شرکت را افتخاری بزرگ دانست و گفت: ضروری است فعالیت‌های این شرکت از منظر ایمنی به‌صورت مداوم با استانداردهای بین‌المللی مقایسه و ارزیابی شود. به گزارش عصر اقتصاد پایگاه …

دکمه بازگشت به بالا