اجرای عملیات لکه گیری، تراش و روکش مکانیزه آسفالت 17 هزار متر مربع کندرو بزرگراه آزادگان از ابتدای خرداد 1403
شهردار منطقه 21 از اجرای عملیات لکه گیری، تراش و روکش مکانیزه آسفالت 17 هزار متر مربع کندرو بزرگراه آزادگان از ابتدای خرداد 1403 خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 21؛ ” محمدرضا پوریافر” از انجام مستمر عملیات تراش و روکش مکانیزه آسفالت در منطقه خبر داد و گفت: با توجه به اولویت معابر بزرگراهی و شریانی از ابتدای خرداد ماه امسال، 17 هزار متر مربع از معابر منطقه با بیش از 2 هزار و 214 تن آسفالت به روش مکانیزه و لکه گیری با بهره گیری از تمام ظرفیت های موجود آسفالت شد.
وی در ادامه بیان کرد: با توجه به رویکرد شهرداری تهران مبنی بر توجه ویژه به مرمت و بهسازی و روسازی آسفالت بزرگراه ها در سال جاری با هدف افزایش ایمنی و تسهیل در تردد شهروندان، با جدیت پیگیری و اجرا می شود.
پوریافر با تاکید بر اینکه لکه گیری و مرمت آسفالت معابر یکی از مطالبات به حق مردم و همچنین از اولویت های مدیریت شهری در حوزه نگهداشت شهر است، گفت: انجام به موقع این امر باعث افزایش ایمنی تردد خودرو ها و ارتقای سطح کیفیت زندگی شهروندان می شود که از ابتدای سال جاری آغاز شده است و ادامه خواهد یافت.








