کد خبر: 051203195078
انرژیصنعت و معدنوزیر نیرو خبر داد؛

افزایش ۷۵۰۰ مگاوات ظرفیت نیروگاه حرارتی و تجدیدپذیر تا تابستان ۱۴۰۴

وزیر نیرو از برنامه ریزی برای افزایش ۴۰۰۰ مگاوات ظرفیت نیروگاه حرارتی و ۳۵۰۰ مگاوات انرژی تجدیدپذیر تا پیک تابستان سال آینده خبر داد و گفت که این مساله رکورد بسیار خوبی برای کشور خواهد بود.

به گزارش وزارت نیرو، عباس علی‌آبادی در حاشیه افتتاح طرح‌های صنعت آب و برق استان فارس، ضمن ابراز خرسندی از افتتاح طرح‌های صنعت آب و برق در استان فارس و با اشاره به تاثیرات مثبت این امر در بهبود کیفیت زندگی هموطنان، گفت: با همکاری دولت و مجلس شورای اسلامی شاهد پیشبرد و پیشرفت این پروژه‌ها بودیم.

وزیر نیرو یادآور شد: این امر موجب خواهد شد که تمام شهرها و روستاهایی که به این سامانه متصل هستند از نعمت آب سالم و پایدار بهره‌مند شوند.

وی با تاکید بر اهمیت کاهش برداشت آب از سفره‌های آب زیرزمینی در سطح کشور افزود: این امر نیازمند عزم ملی و عمومی است و امید است همه مردم مشارکت داشته باشند.

علی آبادی با بیان اینکه حدود ۶۰۰۰ مگاوات نیروگاه منصوبه در استان فارس وجود دارد، ابراز داشت: با این وجود کماکان نیازمند دریافت برق از خارج از استان هستیم؛ البته با توسعه طرح‌های تجدیدپذیر که در حال اجراست انتظار می‌رود، استان فارس از نظر انرژی برق در شرایط مطلوبی قرار گیرد.

وی ضمن ابراز امیدواری نسبت به تامین برق پایدار خانگی و صنعت به واسطه پیشبرد طرح‌های مختلف در تابستان سال آینده، اظهار کرد: برنامه ریزی برای احداث ۳۰ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر از جمله طرح‌های اجرایی در سراسر کشور است.

وزیر نیرو در ادامه به افزایش ۴۰۰۰ مگاوات ظرفیت نیروگاه حرارتی  و ۳۵۰۰ مگاوات انرژی تجدیدپذیر تا پیک تابستان سال آینده ابراز امیدواری کرد و گفت: این مساله رکورد بسیار خوبی برای کشور خواهد بود.

وی در ادامه مدیریت مصرف را مهم برشمرد و افزود: همچنین در صورت کنترل مصرف انرژی و نیز بهینه‌سازی مصرف امید است مسائل و چالش‌ها از میان برداشته شود.

علی آبادی در پایان خاطرنشان کرد: باید پذیرفت اقلیم کشور خشک است و لازم است در سطح استانداردهای بین‌المللی تعریف شده برای چنین منطقه‌ای آب برداشت شود در غیر این صورت به هر میزان طرح های توسعه‌ای اجرا شوند باز از مصرف جا خواهیم ماند.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا