![](https://asre-eghtesad.com/wp-content/uploads/2025/02/انهدام-35-باند-سرقت.jpg)
خبرنگار: لیلا رضوانی-فرمانده انتظامی استان البرز از انهدام ۳۵ باند سرقت به عنف و سرقت منازل، سارقان مامورنما و قاپ زن در البرز خبر داد و گفت: با اجرای این طرح ها، شاهد کاهش ۲۳ درصدی وقوع سرقت و افزایش ۱۸ درصدی کشفیات در استان البرز هستیم.
سردار حمید هداوند، در حاشیه برگزاری نمایشگاه کشفیات پلیس که در ستاد فرماندهی نیروی انتطامی استان برگزار شد، با اشاره به اجرای چهاردهمین مرحله طرح ارتقای امنیت اجتماعی در البرز افزود: این طرح از روز شنبه به مدت ۷۲ ساعت و با هدف دستگیری و برخورد با سارقان و مالخران در البرز اجرا شد.
وی با اشاره به نتایج قابل قبول حاصلشده از این طرح ادامه داد: دستگیری ۳۳۲ نفر سارق، ۲۲ نفر مالخر و ۶ نفر سارق مسلح، کشف ۶۳ دستگاه خودروی سرقتی و ۲۰۰ دستگاه گوشی تلفن همراه، ۳۰۰ قطعه مرتبط با خودرو و ۳۰۰ قلم لوازم خودرو، دو قبضه سلاح جنگی و ۲۰ قبصه سلاح شکاری و توقیف ۲۵۰ دستگاه خودرو و ۷۰ دستگاه موتورسیکلت از جمله اقدامات انجام شده در این طرح هستند.
فرمانده انتظامی استان البرز همچنین از متلاشی شدن ۳۵ باند سرقت به عنف و سرقت منازل، سارقان مامورنما و قاپ زن در اجرای این طرح نیز خبر داد و گفت: متهمان در تحقیقات انجام شده به بیش از ۶۵۰ فقره انواع سرقت اعتراف کردند.
هداوند ارزش اموال کشف شده را ۲۸۰ میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: این طرح تا پایان سال ادامه دارد تا برخورد شدیدتری با سارقان صورت گیرد.
سردار هداوند با هشدار به سارقان و مالخران خاطرنشان کرد: با اجرای این طرحها که از ابتدای سال به صورت مستمر اجرا میشود، شاهد کاهش ۲۳ درصدی وقوع سرقت و افزایش ۱۸ درصدی کشفیات در استان البرز هستیم. لذا با توجه به ایام پایانی سال، اقدامات پلیسی در برخورد با سارقان و مالخران ادامه دارد و به تمام مالخران نیز تدکر میدهیم که دقت بیشتری در خرید اموال داشته باشند زیرا برابر قانون با آنها برخوردهی شدید تری اعمال می شود.