کد خبر: 060304207360
تولید و بازرگانیصنعت و معدنمهدی پروان در نخستین نمایشگاه مشهد اینوکس مطرح کرد:

با نوآوری، تولید پایدار در سیمیدکو تضمین می‌شود

زینب غضنفری

مهدی پروان، مدیر فناوری سیمیدکو، با تاکید بر اهمیت نوآوری و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، اعلام کرد که این شرکت با اجرای پروژه‌های فناورانه و هوشمندسازی، مسیر تولید پایدار و توسعه اقتصادی در سنگان را تضمین می‌کند.

به گزارش عصر اقتصاد ، مهدی پروان، مدیر فناوری شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد (سیمیدکو)، در حاشیه نخستین  نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه، خصوصی‌سازی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری با عنوان «مشهد اینوکس – فاینکس ۲۰۲۵»، با اشاره به حضور این شرکت به‌عنوان یکی از سرمایه‌گذاران کلیدی شرق کشور در منطقه معدنی سنگان، از دستاوردها، چالش‌ها و برنامه‌های پیش‌روی این مجموعه خبر داد.

وی با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به‌عنوان سال «سرمایه‌گذاری در تولید»، اظهار داشت: حضور سیمیدکو در این رویداد فرصتی است تا توانمندی‌های فناورانه و تعهد خود را به توسعه پایدار به نمایش بگذاریم.

پروان با بیان این‌که ناترازی انرژی از چالش‌های جدی صنایع کشور است، افزود: از سه سال گذشته پروژه احداث نیروگاه خودتأمین برق آغاز شده که در شهریور ماه امسال به بهره‌برداری خواهد رسید. این نیروگاه برق کارخانه را در مواقع اضطراری تأمین می‌کند و نقش حیاتی در استمرار تولید دارد.

وی به بحران کم‌آبی در منطقه خواف اشاره کرد و گفت: شرکت سیمیدکو پروژه‌ای بزرگ در حوزه مسئولیت اجتماعی تعریف کرده که شامل جمع‌آوری پساب شهر خواف، انتقال آن از طریق ۱۴۴ کیلومتر خط لوله و پس از تصفیه، انتقال آب به کارخانه با خط لوله و تلمبه‌خانه‌ای به طول ۲۷ کیلومتر است. این پروژه، تامین پایدار آب مورد نیاز کارخانه را تضمین می‌کند.

پروان با اشاره به ناترازی گاز در کشور، خاطرنشان کرد: در حال حاضر مطالعات فنی برای تأمین سوخت دوم کوره گندله‌سازی در حال انجام است. گزینه‌هایی مانند LPG و CNG در حال بررسی هستند و به محض جمع‌بندی، پروژه وارد فاز اجرایی می‌شود.

مدیر فناوری سیمیدکو ادامه داد: سال گذشته برای چهارمین سال پیاپی به‌عنوان واحد صنعتی نمونه استان انتخاب شدیم. با وجود محدودیت‌های ناشی از قطع برق و گاز، موفق شدیم رکورد تولید را در هر دو بخش کنسانتره‌سازی و گندله‌سازی ارتقا دهیم. ظرفیت تولید کنسانتره ما از ظرفیت اسمی کارخانه فراتر رفته و حتی از برنامه تولید بودجه‌ای سال گذشته نیز بیشتر تولید داشتیم. امسال نیز هدف‌گذاری تولید ۲.۶ میلیون تن کنسانتره و ۲.۲ میلیون تن گندله در دستور کار است.

پروان با اشاره به رویکرد فناورانه سیمیدکو گفت: اخیرا واحد فناوری در شرکت تشکیل شده و سامانه هوشمند مدیریت ریسک در واحد تضمین کیفیت راه‌اندازی شده است. در این سامانه، از هوش مصنوعی برای تحلیل داده‌ها، پایش شاخص‌های کلیدی تولید و پایش آنلاین استفاده می‌کنیم. همچنین پروژه‌های جدیدی شامل نمونه‌گیری و آنالیز خودکار با پردازش تصویر و ارتقای سطح اتوماسیون صنعتی به سطح دو، در دستور کار است.

وی تصریح کرد: این شرکت قصد دارد برای کاهش زمان آنالیز کیفی و کمی در فرایندهای تولیدی کارخانه از اجرای پروژه های پردازش تصویر در بخش های مختلف فرایندی استفاده کند که در نهایت باعث ارتقاء کیفی و بهره وری کارخانه و افزایش تولید خواهد شد.

مدیر فناوری سیمیدکو در ادامه به اهمیت آموزش نیروی انسانی اشاره کرد و افزود: سال گذشته موفق به اخذ گواهینامه بین‌المللی ISO 10015 در حوزه آموزش شدیم که برای اولین بار در گروه فولاد خوزستان کسب شد. در حوزه آموزش، با بهره‌گیری از شرکت‌های تخصصی گروه فولاد خوزستان از جمله شرکت وفا، برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای آموزش نیروهای بومی منطقه از سطوح کارگری تا مدیریتی داریم. با توجه به نوپا بودن صنعت معدن در منطقه، سرمایه‌گذاری جدی در زمینه آموزش انجام شده است.

پروان در پایان تاکید کرد: سیمیدکو با تکیه بر توان نیروهای داخلی، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و تعهد به مسئولیت‌های اجتماعی، مسیر توسعه پایدار، تولید فناورانه و شکوفایی اقتصادی منطقه را دنبال می‌کند.

امیدواریم با همکاری بخش‌های دانشگاهی و مراکز دانش‌بنیان، پروژه‌های فناورانه شرکت را به سرانجام رسانده و سهم قابل توجهی در توسعه شرق کشور ایفا کنیم.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا