کد خبر: 06110067051
اقتصادبازارها و خدمات مالیتوسعه و اقتصاد ملی

بازاریابی و برندسازی – هدف نهایی هر کسب و کاری فروش است

بازاریابی مبتنی بر برندینگ تمام آن چیزی است که شما را به فروش اصولی نزدیک می کند. خدمات و یا کالای ما باید با ارزش گزاری مناسب به فروش برسد و این علت اصلی درهم تنیده شدن بحث اساسی بازاریابی و برندینگ است.

اگر هدف شما پیدا کردن راه حل های اصولی برای به حداکثر رساندن فروش خدمات و کالاهاست ما در این بخش برای دست یابی به این مهم در کنار شماییم.

خدمات ما در بخش بازاریابی و برندینگ:

  • تحلیل و بررسی مطالعات انجام شده بر بازار هدف
  • شناسایی و هدف گیری مخاطبان هدف
  • اجرای برنامه مدون برندینگ
  • اجرای برنامه مدون روابط عمومی
  • مدیریت و بهینه سازی بودجه ها
  • جایگاه سازی ویژه
  • کمپین های تبلیغاتی
  • توزیع

 چرا بازاریابی و برندینگ با مثلث:

مثلث، مجموعه ای است که از مهندسین خلاق، هنرمندان ایده پرداز و مجریان متخصص در این حوزه بهره می برد.

این اجماع که با دانش روز برندینگ و بازاریابی، تجربه، حضور و مطالعه مستمر بازار همراه است، به ما این توان را داده تا بتوانیم بهترین راهکارهای اجرایی را برای افزایش فروش و ارتقاع جایگاه  شرکت های حوزه صنعت ساختمان ارائه دهیم.

امروزه بازاریابی و برندینگ دو اصل جدایی ناپذیر درکسب و کار تلقی می شوند؛ دو بازوی اصلی جهت به دست آوردن مشتری است.

شناسایی، پیش بینی و به دست آوردن بازار از خدمات اصلی  ماست. نگاه ما در خدماتی که ارائه می دهیم نگاهی اجرایی و نتیجه بخش است و برگرفته از فضای آکادمیک، فضای بازار است.

ما در مثلث با تجمیع دانش در حوزه های مهندسی، هنر، بازاریابی و برندینگ شرایطی را فراهم کرده ایم که مشتریان خود را رهنمود سازیم.

امروزه سوال بسیاری از کسب و کارها این است که:

  • تفاوت بازاریابی سنتی و بازاریابی نوین چیست؟
  • ارتباط برندینگ و بازاریابی چیست؟
  • بدون برندینگ بازاریابی مسیر است و برعکس؟
  • ما فروش خوبی داریم؟ برندینگ بر فروش ما چه تاثیری دارد؟
  • ما شناخته شده هستیم ولی نمی فروشیم، از چه روشی می شود میزان فروش را افزایش داد؟
  • ما در حال راه اندازی کسب و کار جدید هستیم، چه زمانی برای شروع برندینگ مناسب است؟
  • ما کسب و کاری سنتی با فروش بالا و شناخته شده ایم، برندینگ و بازاریابی اصولی بر کسب و کار ما چه تاثیری دارد؟ آیا فقط باعث افزایش فروش می شود؟

وقتی شما در حال راه اندازی یک کسب و کار هستید یا به افزایش فروش کسب و کارتان فکر می کنید و یا حتی در حال تغییر و تحول در کسب و کار سنتی خود هستید، فروش جزو مسائلی است که ذهن شما را به خود درگیر کرده است و فروش خدمات یا محصول به مولفه های بسیار زیادی از قبیل خدمت ارائه شده، مخاطب هدف، بازار هدف، مزیت های رقابتی، در جای درست دیده شدن، جایگاه درست داشتن، توزیع صحیح و . . .

می توان به سادگی نتیجه گرفت برای راه اندازی و یا ارتقاء یک کسب و کار توجه به بخش مهم بازاریابی و برندینگ به طور جدایی ناپذیر انتخاب درستی است و می تواند راه را برای موفقیت هموار سازد.

آسیب شناسی در تمام علوم اجتناب ناپذیر است اما کمتر مدلی دیده ایم که این بخش را که تشکیل شده از دو جزء اصلی است به صورت مدون و مطابق برنامه ریخته شده پیش ببرند و با شکست رو به رو شوند.

بسیاری از چالش های ما، در تفاوت نگاهمان به مفهوم ارزش آفرینی است.

دستاورد اصلی بخش بازاریابی و برندسازی ارزش آفرینی است و جایگاه، موفقیت و حتی ثروت محصول جانبی این ارزش آفرینی هستند.

 تقریبا می شود در جواب کسب و کارهای سنتی که در شک به سر می برند و هنوز مطمئن به اثر بخش بودن این حوزه نیستند گفت: کسب و کاری که تنها دست آوردش پول است را در دنیای امروز کسب و کار شکسته خورده و فانی می نامند.

بازاریابی چیست؟

بازاریابی، علم و هنر یافتن، آفریدن و ارائه‌ ارزش مورد نیاز مخاطب،

هم زمان با کسب درآمد است.

بازاریابی، نیازها و خواسته ‌های تأمین نشده یا ضعیف تأمین شده را تشخیص می ‌دهد؛

بازار مناسب آن‌ ها را تعریف کرده، میزان این بازار را محاسبه و سود بالقوه ‌اش را برآورد می‌ کند.

تعیین می‌کند که کدام بخش از بازار را می ‌تواند بهتر تأمین کند؛

و سپس خدمات و یا محصولات را مناسب را طراحی و ترویج می‌کند.

تاثیر مثبت دیجیتال مارکتینگ در علم بازاریابی به عنوان ابزاری قدرتمند غیر قابل انکار است

برندینگ یا برندسازی چیست؟

برند یعنی یک قول، برند یعنی وعده، یعنی تداعی، برند یعنی تصویر در ذهن مشتری.

تفاوت یک برند با یک کلمه یا نام تجاری ساده در این است که هنگامی با یک برند روبرو می‌شوید، مجموعه‌ ای از سخن ها و مفهوم ها برایتان تداعی می ‌شود. در حالی که یک کسب و کار معمولی، تداعی ‌کننده هیچ چیزی فراتر از خودش نیست.

برند یعنی همه‌ تصویرها و تجربه ‌هایی که در ذهن یک مشتری نسبت به یک نام یا نماد تجاری شکل می ‌گیرد.

بنابراین، شما نمی‌ توانید از مدیر یک برند یا مدیر عامل یک سازمان بپرسید که «هویت برند» شما چیست؟ یا «وعده‌ی برند» شما چیست؟ یا «تداعی‌ های برند» شما چیست؟

بلکه این مشتری و مخاطب است که حق دارد به این سوال‌ها پاسخ دهد.

فعالیت ها، سعی و کوشش ها، برنامه‌ریزی ‌ها، پخش و پروموت و همه‌ آن‌ چه که یک کسب و کار انجام می‌ دهد، فقط ورودی فرایند برندسازی است. اما خروجی برندسازی یعنی همان چیزی که برند نامیده می ‌شود، در ذهن مشتری شکل می‌ گیرد.

  • برندسازی زیر مجموعه مدیریت بازاریابی است.
  • برندسازی و بازاریابی را هیچ گاه جدا از هم نپذیرید.

 

ما در مثلث:

ما در مثلث معتقدیم خدمات مبتنی بر رضایت، منجر به مشتریان بیشتر و تعاملی در رونق کسب و کار مشتریان و خودمان است. بازاریابی و برندینگ ما در اصل با موفقیت شما در کسب و کارتان تعریف می شود.

در این راه،  همراهی ما با شما در واقع همراه ما با خودمان است و ارتقاء کسب و کار شما، جایگاه شما و هر ارزشی که برای شما بیافرینیم در اصل بخشی از برنامه برندینگ و ارزش آفرینی برای مثلث است. همراه شماییم.

راهکارهای بازاریابی و برندسازی

اهمیت تفکر استراتژیک بیش از همه بر رهبرانی که می‌ خواهند زمام آینده خود و برندشان را در دست بگیرند، روشن است.
استراتژی راه تحقق هدفی است که بر اساس چشم ‌انداز، تعیین ‌شده است، به‌ شکلی که تمامی تلاش‌ های سازمان حول آن نقطه به‌صورت متمرکز تعریف ‌شده و اجرا می‌ شوند.

آژانس تبلیغاتی تمام‌ خدمت مثلث مدعی است که در زمینه توسعه برندهای مستعد، مبتکر یک متدولوژی منحصر به ‌فرد است. البته با این پیش‌ فرض که شما به‌ عنوان صاحبان برند از لحظه‌ اجرای این مدل، در آینده خلق‌ شده‌ تان برای برند خود به سر می‌ برید. لذا بر اساس شیوه‌ هایی علمی و درعین‌حال خلاقانه فرصت ‌ها یکی پس از دیگری برای شما خلق‌ شده و به آینده ‌ای بالا‌تر از آنچه برای خود تصور کرده‌ اید، خواهید رسید.

تیم راهکارهای بازاریابی و برندسازی، به ایجاد آگاهی از آنچه می ‌پردازد که هنوز شکل نگرفته است و رهبرانی که از توان پیش‌ بینی برخوردارند، کسانی هستند که نه‌ تنها دستخوش تغییرات نیستند بلکه در مقابل آن‌ ها مقاوم بوده و حتی خودشان منشأ تغییر و تحول می‌شوند.

بر اساس این متدولوژی ابتدا آینده برند خلق ‌شده و پس از انجام تحقیقات محیطی و درون ‌سازمانی و همچنین تحلیل داده ‌های به ‌دست ‌آمده از تحقیقات بازار و مخاطبان برند، بر اساس نقاط قوت و ضعف و همچنین یافتن تهدید و فرصت ‌های موجود، اهداف و استراتژی سازمان تدوین می ‌شود.

مرحله‌ی بعد تعیین گروه مخاطب و ارائه راهکارهای بازاریابی در چهار شاخه‌ محصول، قیمت گذاری، توزیع و ارتباطات با استناد به تحلیل‌ داده‌ های به‌ دست ‌آمده است. سپس هویت سازمانی برند خلق ‌شده و طبق برنامه ‌ریزی دقیق از طریق کمپین IMC بر اساس یک برنامه منسجم ارتباطی به مخاطبان معرفی می‌ شود.

رشد برند

برند شما یک موجود زنده است که باید مدام از آن مراقبت و نگهداری شود. هرچقدر بهتر نگهداری شود برند شما بهتر رشد می‌ کند. تجربه این سال ‌ها به ما نشان داده است که عدم توجه به مراقبت برند اگر کمتر نباشد بیشتر از خلق برند مورد اهمیت است. لذا در آژانس تبلیغاتی تمام ‌خدمت مثلث افرادی متخصص، متعهد به حفظ برند شما و کنترل نمودار رشد آن هستند.

کمپین نویسی

چه چیز بگوییم؟ به چه کسی می‌ خواهیم بگوییم؟ در چه زمانی می‌ خواهیم بگوییم؟ با چه هدفی می‌ خواهیم بگوییم؟ با چه بودجه ‌ای می‌ گوییم؟ آیا اکنون وقت ارسال پیام برای مخاطبین محصول یا خدمت ما هست؟ چگونه تأثیرگذار‌تر پیام ارسال کنیم؟ طراحی استراتژی و نگارش کمپین تبلیغاتی توسط یک تیم حرفه ‌ای متشکل از تحقیق بازار، ایده‌ پردازی، استراتژیست برند، طراح و گرافیست، کار‌شناس اینترنتی و کار‌شناس رسانه صورت می‌پذیرد. به کمپین‌های کامل اصطلاحاً ^^ می‌گویند؛ اما لزوماً همه محصولات و خدمات نیاز به اجرای کمپین ^^ ندارند. این فرایند به نگارش کمپین هر چه دقیق‌ تر و علمی‌ تر کمک می‌ کند.

برندسازی فرایندی منظم برای ایجاد آگاهی و افزایش وفاداری مشتری است. برندسازی خلق و استفاده از هر فرصتی است که بگوییم چرا مردم باید یک برند را نسبت به سایر برندها انتخاب کنند.

خدمات در حوزه برند (بازاریابی و برندسازی) :

  • طراحی هویت برند (Brand Identity)

این مهم برای شرکت هایی که در شرف تأسیس ‌اند و یا شرکت هایی که سال‌ ها از فعالیت آنها گذشته و نیاز به تغییر و یا خلق هویت تازه ‌ای دارند انجام می ‌شود.

  • طراحی برندبوک (Brand Book)

تدوین برندبوک موجب ایجاد هماهنگی و یکپارچگی در کلیه فعالیت های برندینگ و مارکتینگ از قبیل تبلیغات، روابط عمومی و ارتباط با مشتریان می ‌شود.

  • محتواسازی برند (Brand Content)
  • بازسازی برند (Re Branding)
  • معماری برند (Brand Architecture)

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا