تاکید رئیس اتاق فارس بر نیاز اقتصاد کشور به سرمایهگذاری خارجی
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان فارس با بیان اینکه تصمیمگیران کشور باید به حوزه بینالملل بیش از پیش توجه کنند؛ تاکید کرد که در تصمیمگیریهای کلان کشور، توسعه ارتباطات بینالمللی و به ویژه جذب سرمایه، سرمایهگذاری خارجی نباید مغفول واقع شود؛ چراکه اقتصاد کشور امروز به سرمایهگذاری خارجی نیاز دارد.
جمال رازقی در جلسه هماندیشی معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه با فعالان بخش خصوصی و بازرگانان استان فارس در محل اتاق بازرگانی فارس بیان کرد: سرمایهگذاری عامل بسیار مهم در پیشرفتو توسعه اقتصادی کشورهاست و جذب سرمایهگذاری منجر به ایجاد اشتغال و رشد تولید شده و موتور حرکت به سمت شکوفایی است.
او با تاکید بر اینکه تقویت مناسبات بینالمللی از هر لحاظ برای کشور مهم است که از پیامدهای آن جذب سرمایهگذاری خارجی خواهد بود؛ افزود: سرمایهگذاری نه تنها عاملی برای رشد اقتصادی است بلکه یک متغیر اساسی در تحولات سیاسی و بینالمللی است و این درحالی است که کشورهایی که در رونق سرمایهگذاری در آنها وجود دارد ثبات و امنیت اقتصادی و سیاسی نیز برقرار است.
رئیس اتاق بازرگانی فارس اظهار کرد: بعد استانی نیز جذب سرمایه داخلی و خارجی باعث توسعه استانها، افزایش اشتغال و تولید و همچنین کاهش زیانهای اجتماعی و توجه به سرمایه انسانی را به دنبال دارد.
رازقی اضافه کرد: در این راستا دولت بایستی تصدیگری و انجام وظائف بخش خصوصی کنار گذاشته و با ایفای نقش نظارتی خود و ایجاد محیط امن سیاسی و اقتصادی، محیط مناسب را برای سرمایهگذاری و فعالیت بخش خصوصی فراهم کرده و از طریق ثبات اقتصادی و سیاسی بازدهی سرمایه را تضمین کند.
او ادامه داد: استان فارس به دلیل موقعیت مناسب جغرافیایی، گردشگری، کشاورزی و نفت و گاز قابلیت جذب سرمایه داخلی و خارجی بسیاری داشته است که میتواند با بهرهگیری از این توانمندیها به رشد قابل توجهی دست یابد.
رئیس اتاق بازرگانی فارس عنوان داشت: این استان حدود ۶ درصد از جمعیت کشور را به خود اختصاص داده و به لحاظ مساحت چهارمین استان پهناور کشور است که سهم فارس از تولید ناخالص داخلی کشور در سال ۱۳۹۹، ۴ و ۹ دهم درصد بوده است.
رازقی تصریح کرد: همچنین توجه به جایگاه استان فارس در سند آمایش سرزمین و توانمندیهای استان در بخشهای مختلف و در حوزههای منطقهای، ملی و فراملی میتواند، مسیر سرمایهگذاری در فارس را روشن کند.
او افزود: توانمندیهای استان فارس در بخشهای کشاورزی، صنایع غذایی و تبدیلی و تکمیلی کشاورزی، صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، صنایع برق و الکترونیک و فناوری اطلاعات، صنایع کانی غیر فلزی و فرآری مواد معدنی، بخش معدن، بخش تجارت، انرژیهای نو، بهداشت و درمان، شهرکهای صنعتی و مناطق ویژه نام برد که در هر یک از حوزهها حرف برای گفتن دارد.