پتروشیمی مسجدسلیمان با ثبت رکورد جهانی ۱۰۱ روز تولید پیوسته اوره بدون توقف عملیاتی، موفق به تحقق ۱۱۰ درصدی برنامه تولید شد.
به گزارش عصر اقتصاد به نقل از شرکت صنایع پتروشیمی مسجد سلیمان، این مجتمع پتروشیمی در ۶ ماه نخست امسال با وجود چالشهای ناشی از جنگ تحمیلی و نیز برخی مشکلات دیگر موفق به تولید ۵۱۳ هزار تن اوره گرانول شد که نشاندهنده تحقق ۱۱۰ درصدی برنامه مصوب و دستیابی به بالاترین حجم تولید در ۵ سال اخیر است.
همچنین در این مدت، تداوم ۱۰۱ روزه تولید پایدار بدون شستوشوی باکس گرانول بهعنوان نخستین تجربه در این زمینه در جهان، تأیید رسمی لایسنسور ژاپنی واحد (شرکت Toyo) را به همراه داشت.
پیمان شاه اویسی، مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان در تشریح جزئیات این دستاورد بیان کرد: تولید اوره طی ۱۰۱ روز متوالی و بدون کوچکترین توقف، بدون نیاز به شستوشوی باکس گرانول در این بازه، رکوردی برجسته در سطح بینالمللی به شمار میرود.
وی افزود: عملیات شستوشوی باکس نیز در ابتدای مهر بهصورت کاملاً برنامهریزیشده و بر اساس رویکرد نگهداری پیشگیرانه انجام شد؛ زیرا راهبرد کلان پتروشیمی مسجدسلیمان «تولید مبتنی بر بهرهوری، بهینهسازی مصرف انرژی و حفاظت هوشمند از داراییها و تجهیزات مجتمع» است.
مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان با اشاره به موانع موجود در ابتدای سال گفت: مجتمع به دلیل شرایط منطقهای با توقف ۱۷ روزه در فروردین و در ادامه نیز با محدودیتهای گازی روبهرو شد؛ باوجوداین، با تلاش همهجانبه کارکنان، نهتنها وقفه ایجادشده جبران شد، بلکه ۴۶ هزار تن فراتر از برنامه مصوب ۶ ماهه اوره تولید شد.
شاه اویسی ادامه داد: در حوزه آمونیاک نیز با ثبت رکورد ۱۵۹ روز تولید پیوسته در هفت ماه نخست (که کماکان ادامه دارد)، بالاترین سطح پایداری تولید در ادوار مختلف مجتمع ثبت شد.
وی مدیریت هوشمندانه مصرف حاملهای انرژی را از ارکان حیاتی این دستاورد برشمرد و تصریح کرد: در شرایطی که صیانت از هر مترمکعب گاز طبیعی ارزش راهبردی برای اقتصاد کشور دارد، به واسطه پایداری و استمرار تولید، برای تولید مقداری معین از محصول، حدود ۳۴ میلیون و 800 هزار مترمکعب گاز کمتر از کمینه مصرف پنج سال گذشته مصرف شده است.





