جلسه شورای معاونان مجتمع صنعتی اسفراین با حضور دکتر علی ملک، مدیریت عامل، معاونین و برخی از مدیران این مجتمع به صورت ویدئو کنفرانسی با دستور جلسه بررسی گزارش عملکرد سال 1400 مجتمع و ارائه برنامههای رکورد تولید 15015 تن در اسفند ماه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مجتمع صنعتی اسفراین، در این جلسه که روز دوشنبه 9 اسفند ماه جاری در محل سالن جلسات مجتمع صنعتی اسفراین برگزار شد، مهندس صادقی، عضو هیات مدیره این مجتمع به ارائه گزارش تصویری از عملکرد یکساله مجتمع پرداخت.
دکتر ملک ضمن تشکر از تلاش و کوشش کلیه همکاران با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در سال “تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها” درخصوص دستیابی به کلیه اهداف شرکت در همه حوزه ها به خصوص افزايش توليد و ثبت رکورد تولید در ماه های گذشته و همچنین ثبت ركورد تولید 15015 تن در اسفند ماه اظهار داشت: اين ركورد تولید، همچون گذشته نتيجه تلاش تمامی كاركنان و پرسنل زحمتكش مجتمع صنعتی اسفراین خواهد بود كه جاي تقدير و قدرداني فراوان دارد و انشاءالله جشن رکورد تولید 15015 تن را در پایان اسفند ماه برگزار خواهیم کرد و با پرداخت پاداش آکورد به کلیه کارکنان در شیرینی این اتفاق بزرگ سهیم خواهیم بود.
دکتر ملک تصریح کرد: مجتمع صنعتی اسفراین به عنوان بازوي توانا و قلب تپنده توليد فولاد آلیاژی کشور در پشتیبانی از صنایع استراتژیک كشور با همدلی و مهربانی پرسنل این مجتمع در پيشبرد و تحقق برنامه های توليدی از هيچ كوششی فروگذار نخواهد كرد.
مدیر عامل مجتمع صنعتی اسفراین همچنین بر اجرای دقیق برنامه های سال آتی و جلوگیری از انحراف مسیر و تحقق اهداف برنامه های سال 1401 تأکید مجدد کرد.








