رشد 45 درصدی فروش بیمه تعاون در بهار 1402فروش بیمه تعاون در سه ماهه ابتدایی سال 1402 نسبت به سال گذشته، 45 درصد افزایش پیدا کرده است.
به گزارش عصر اقتصاد و به نقل از باشگاه بیمهگران، بیمه تعاون که صورتهای مالی سال 1401 خود را با ثبت رشد 47 درصدی سود خالص بسته، در سه ماهه ابتدایی سال 1402 نیز آمار خوبی را ثبت کرده است.
این شرکت که در سه ماهه ابتدایی سال 1401، به فروشی معادل 2.886.852 میلیون ریال دست پیدا کرده بود، فروش خود را در سه ماهه ابتدایی امسال، با 45 درصد افزایش، به 4.186.587 میلیون ریال رسانده است. فروش ماه خرداد بیمه تعاون نیز نسبت به خرداد سال گذشته، 23 درصد بیشتر شده و به رقم 1.597.438 میلیون ریال رسیده است.
افزایش فروش بیمه تعاون در سال 1402 در حالی اتفاق میافتد که نسبت خسارت این شرکت، 54 درصد است و نشان میدهد بیمه تعاونیها، مدیریت ریسک مناسبی داشته و در مسیر سودسازی گام برمیدارند.
بیمه تعاون که در آستانه برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه خود قرار دارد، آمار خوبی را پیش روی سهامداران خود قرار داده است. این شرکت در سال گذشته، درآمد حق بیمه خود را 70 درصد افزایش داده و در حوزه سودآوری نیز موفق عمل کرده و سود خالص آن در سال 1401 نسبت به سال گذشته، 47 درصد بیشتر شده است





