کد خبر: 070704222510
اخبار شرکت هاانرژیصنعت و معدن

رکورد هفت‌ساله تولید نفت شکسته شد

وزیر نفت، اعلام کرد که با اجرای عملیات حفاری درون‌میدانی، تعمیر چاه‌ها و بهره‌برداری از بخشی ظرفیت میدان آزادگان، حجم تولید نفت کشور به بالاترین میزان در هفت سال اخیر رسید.

این اقدامات شامل حفاری‌های هدفمند، ارتقای تجهیزات سطح‌العرضی و راه‌اندازی بخشی از مرکز فرآورش نفت خام این میدان است.

به گفته وی، کار تیم‌های عملیاتی و بهره‌گیری از توان داخلی نقش اصلی در جهش تولید داشت و رکورد تازه به‌عنوان شاخصی از بازگشت ظرفیت تولید ملی ثبت شد.

محسن پاک‌نژاد، افزود: استمرار این روند، تقویت صادرات و افزایش توان تغذیه پالایشگاه‌ها را در پی خواهد داشت.

این دستاورد در شرایط محدودیت ارزی و فشارهای فنی، نمونه‌ای از تاب‌آوری صنعت نفت و مهارت فنی کارکنان در استفاده بهینه از منابع بزرگ کشور محسوب می‌شود و مسیر دستیابی به اهداف توسعه‌ای بخش انرژی را هموار می‌کند.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا