کد خبر: 300204206153
استان هاسیستان و بلوچستان

زاهدان به شهر هوشمند تبدیل می‌شود

مدیر مخابرات منطقه سیستان و بلوچستان گفت: بیش‌از ۸۰۵ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در بخش ارتباطات در یک سال گذشته در استان انجام شده و توسعه شبکه فیبر نوری (FTTH) با هدف تبدیل زاهدان به شهر هوشمند در دستور کار قرار گرفته است.

فرزاد رامین  در نشست خبری با خبرنگاران، اظهار کرد: در فاز یک امسال برنامه داریم تا ۱۸ هزار و ۴۰۰ پورت FTTH در سیستان و بلوچستان راه‌اندازی شود که ۱۲ هزار و ۵۰۰ پورت آن سهم شهر زاهدان خواهد بود.

وی تصریح کرد: توسعه شبکه فیبر نوری خانگی راهبرد اصلی شرکت مخابرات ایران است و اجرای کامل این طرح مستلزم همکاری شهرداری زاهدان برای صدور مجوز حفاری است؛ از سال ۱۳۹۶ تاکنون تنها چهار هزار پورت  FTTH در زاهدان فعال شده و اکنون در نظر داریم ظرف یک سال بیش از چهار برابر آن را محقق کنیم.

مدیر مخابرات منطقه سیستان و بلوچستان با بیان اینکه توسعه دفاتر خدمات مخابراتی به بیش از ۵۰ نقطه در استان گسترش یافته، بیان کرد: افزایش کیفیت خدمات اینترنت، کاهش قطعی‌ها و ایجاد مسیر‌های پشتیبان فیبر نوری از جمله اقدامات اساسی در سال گذشته است.

وی خاطرنشان کرد: در ابتدای سال ۱۴۰۳ با قطعی یک مسیر فیبر نوری، بیش از ۸۰۰ سایت از دسترس خارج می‌شد، اما اکنون با ایجاد مسیر‌های جایگزین، این عدد به حدود ۴۰ سایت کاهش یافته است.

رامین افزود: اتصال مناطق مرزی نظیر زرآباد، دلگان و سیستان به مسیر‌های پشتیبان از استان‌های همجوار نظیر کرمان، هرمزگان و خراسان جنوبی در حال اجراست و به‌زودی مشکل قطع ارتباط در این مناطق برطرف می‌شود.

افتتاح ۱۱ طرح جدید در حوزه تلفن ثابت

وی از افتتاح ۱۱ طرح جدید با اعتبار ۷۵ میلیارد تومان در حوزه تلفن ثابت خبر داد و افزود: پروژه ارتقای شبکه IP، توسعه پهنای باند اپراتور‌ها و اجرای نسل جدید شبکه‌های ارتباطی از دیگر دستاورد‌های سال گذشته بود.

مدیر مخابرات منطقه سیستان و بلوچستان با اشاره به ساخت ۱۷ سایت جدید تلفن همراه در استان، گفت: برای این طرح‌ها بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شد و با توجه به بلندمرتبه‌سازی در شهر زاهدان، نصب حداقل ۱۰ دکل جدید در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: مخابرات علاوه‌بر ارائه خدمات تلفن ثابت، تأمین‌کننده پهنای باند برای اپراتور‌های همراه اول و ایرانسل در سیستان و بلوچستان است و در این زمینه برای ۱۴۷ سایت همراه اول و ۲۹ سایت ایرانسل پهنای باند تأمین شده است.

رامین تاکید کرد: تحقق اقتصاد دیجیتال بدون توسعه زیرساخت‌های ارتباطی ممکن نیست و مخابرات با سابقه نیم‌قرن فعالیت، نقش کلیدی در تحقق این هدف ملی دارد.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا