کد خبر: 120803178314
اخبار شرکت هاانرژیتولید و بازرگانیصنعت و معدنپتروشیمی فن‌آوران رتبه اول شرکت‌های پتروشیمی بورسی در شش ماهه نخست سال ۱۴۰۳ را کسب کرد؛

سود خالص شفن در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۱ برابر شد/ سود ۶ ماهه ۱۴۰۳ پتروشیمی فن‌آوران، ۱۰ برابر سود کل سال ۱۴۰۲

پتروشیمی فن‌آوران با نماد شفن در بازار سرمایه با عملکردی استثنایی در نیمه اول سال ۱۴۰۳، توانسته است با بهبود قابل توجه درآمد و کاهش هزینه‌های تولید، سود خالص خود را به میزان حدود ۱۲ برابر نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش دهد و به بهترین شرکت گروه شیمیایی بازار سرمایه تبدیل شود.

پتروشیمی فن‌آوران، یکی از شرکت‌های برجسته در صنعت پتروشیمی ایران، در نیمه ابتدایی سال ۱۴۰۳ موفق به ثبت جهش قابل توجهی در سود خالص خود شده است.

بر اساس گزارش‌های مالی منتشر شده، این شرکت در این مدت توانست با افزایش درآمد، کاهش هزینه‌های تولید، بهای تمام شده عملیاتی، بهینه سازی صورت گرفته در فرآیند و مصرف سوخت به دستاوردهای بی‌نظیری دست یابد و در صدر سودآوری شرکت‌های پتروشیمی بازار سرمایه قرار گیرد.

بر پایه داده‌های مالی منتشر شده از سوی شفن، سود خالص این شرکت پتروشیمی متانول از ۱۹۸ میلیارد تومان در نیمه اول سال گذشته به ۲۳۶۴ میلیارد تومان در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ رسیده است که این تغییر نزدیک به ۱۱۰۰ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

این افزایش سود خالص در شرایط چالش‌برانگیز بازار پتروشیمی، منجر شده است تا در نیمه اول سال ۱۴۰۳، درآمدهای پتروشیمی فن‌آوران به حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان برسد.

این شرکت همچنین با افزایش قابل توجه سود بر پایه هر سهم، از ۶۴ ریال در سال گذشته به ۷۶۴ ریال در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ دست یافته است که نشان‌دهنده رشد چشمگیر ۱۱۰۰ درصدی برای سهامداران بوده و به وضوح جذابیت این نماد برای سرمایه‌گذاران افزایش داده است.

پتروشیمی فن‌آوران در شش ماهه نخست سال ۱۴۰۳ به طور تقریبی نزدیک به ۱۰ برابر کل سود سال ۱۴۰۲ را نیز محقق کرده است که این دستاورد برجسته به وضوح نشان می‌دهد که فن‌آوران در مسیر رشد و توسعه قرار دارد و با برنامه‌ریزی‌های صحیح، توانسته است بر چالش‌های خود غلبه کند.

این گزارش مثبت و افزایش قابل توجه سود، منجر به افشای الف از سوی مدیرعامل پتروشیمی فن‌آوران شده است. مدیرعامل در این افشا، دلایل افزایش سود عملیاتی ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ را برای سهامداران تشریح کرده و بر بهینه‌سازی فرآیندها، مدیریت هزینه‌، کاهش هزینه‌های تولید، بهای تمام شده عملیاتی، بهینه سازی صورت گرفته در فرآیند و مصرف سوخت به دستاوردهای بی‌نظیر و استراتژی‌های موثر در بازار تأکید کرده است.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا