شتاب تولید خودروی برقی در شرکت رنو
ترجمه: محمود نواب مطلق
نشان لوزی درنظر دارد تا سال ۲۰۳۰(۱۴۰۸) در اروپا ۱۰۰ درصد تولیدات خودوری خود را برقی کند.
شرکت رنو به اهداف برنامهریزی شده خود برای کاهش دومیلیاردی تا سال ۲۰۲۳(۱۴۰۱) دست یافته است. پنجشنبه ۱۳ژانویه (۲۳ دی) لوکا دومِئو، مدیرعامل شرکت رنو در سالن بزرگ نمایش «تکنوسانتر» در «گویانکورت»( ایولاینز) مصاحبه مطبوعاتی داشت. این مکان یک مکان معمولی نیست.
لوکا دومِئو، مدیرعامل شرکت رنو در آن به تشریح اهداف خود در تولید محصولات جدید رنو پرداخت. او قصد دارد در تولید رنو انقلاب کند و رنوی برقی را که بسیار پرسودتر است به بازار عرضه کند. زمان نیز اتفاقی انتخاب نشده بود چراکه یکسال پیش در چنین روزی او وعده کرده بود این انقلاب را در تولید رنوی برقی به اجرا درآورد.
اگر بتوان به آمار شرکت رنو اعتماد کرد شتاب در تبدیل به تولید خودوری برقی درآن محقق شده است. لوکا دومِئو که از نیمه سال ۲۰۲۰(۱۳۹۸) مدیرعامل شرکت رنو شده است مدعی است:« ما ظرف یکسال کاری کردیم که قبلا ظرف چهار سال انجام میشد.»
شرکت رنو بر اساس آمار اعلامی همچنان رو به پیشرفت است و به صورت مستمر اهداف بلند پروازانهای را برای خود تعریف میکند. از جمله تولید خودروی ۱۰۰ درصد برقی و نه حتی هیبرید تا سال ۲۰۳۰(۱۴۰۸) در تمام اروپا. در حالیکه قبلا خودروی ۹۰درصد برقی تولید میکرد.
لوکا دومِئو قطعا برای تحقق این وعده شرایطی را ضروری میداند. به اعتقاد وی همه زیرساختها در تمام قاره اروپا برای تحقق این وعده باید فراهم شود. البته مدیریت این شرکت برقی کردن را یکی از اصول مسلم انقلاب در تولید خودرو میداند.
این برقیشدن متکی برایجاد یک قطب برقی در شمال فرانسه است. شرکت رنو همچنین در نظر دارد به زودی مگان برقی خود را که در شهر«دوئِه» فرانسه تولید می شود به بازار عرضه کند. کارخانه رنو در شمال فرانسه ۸۰درصد خودروهای برقی را از امسال تولید می کند.
انواع دیگری از نشانهای خودرو از جمله «داسیا»، «آلپین» و «لادا» در روسیه نیز به سمت برقی شدن حرکت میکنند. بنا به گفته لوکا دومِئو تولید«داسیای» برقی به گونهای خواهد بود که قیمت آن افزایش نیابد.
«ژیل لو بورنی» مدیر بخش مهندسی شرکت رنو میگوید:« فناوری تولید خودروی برقی در شرکت ما همگام با تولید خودروی برقی با قیمت پائین به پیش می رود.»
پایه دیگری که انقلاب در تولید خودروی برقی بر آن استوار است تضمین سودآوری این شرکت است. این شرکت معتقد است توانسته است به هدف خود در کاهش دومیلیارد دلاری در قیمتهای ثابت محصولاتش دست یابد.
همچنین موفق شده است نقطه مرگ خود را (سطح تولیدی که از آن سطح به بعد شرکت به سود میرسد) به ۳۰درصد کاهش دهد. همه این توفیقات ظرف یکسال گذشته به دست آمده است.
ار اوایل سال ۲۰۲۰(۱۳۹۸) شرکت رنو روزانه ۴۰ میلیون یورو ضرر میکرد. بازگشت او به موفقیت مرهون فروش های پرسود آنست. سهمیه ثبت نام های اختصاصی از ۴۰ درصد به ۵۰ درصد افزایش یافت و همین امر منجر به سودآوری بیشتری شد.
لوکا دومِئو در پایان گفت :« در برخی مدلها فروش ما به میزان ۲۰درصد کاهش یافته بود.»
منبع:لوموند