کد خبر: 300202127760
جامعه و فرهنگروزنامه

«عصراقتصاد» بررسی می کند؛ توقع فرزندآوری بدون توجه به امور رفاهی نادرست است 

گروه جامعه- زنگ خطر کهنسالی با ورود جمعیت ایران در دهه گذشته به دوران میانسالی و عبور از جوانی اکنون به یک دغدغه و چالش تبدیل شده است.

سیاست های جمعیتی برای ترغیب خانواده ها به فرزندآوری به نظر می رسد تا حدی نادرست بوده است.

معاون اول رئیس‌جمهوری در این خصوص  گفت: نباید از مسکن، معیشت و مسائل رفاهی در امر فرزندآوری غافل شد و این توقع که خانواده‌های ایرانی بدون توجه به این مسائل به فرزندآوری ترغیب شوند نادرست است.

مطالب پیشنهادی

محمد مخبر  با تاکید بر بکارگیری ظرفیت‌های فرهنگی، سیاستگذاری، قانونگذاری و اجرایی برای اجرای قانون جوانی جمعیت و افزایش فرزندآوری در کشور تصریح کرد: افزایش ازدواج و فرزندآوری و جوانی جمعیت تنها به یک جریان خاص و بخش دولتی مربوط نمی‌شود و باید تمام ارکان کشور پای کار بیایند تا در سال‌های آینده بتوانیم همانند گذشته به جوانان و نسل جوان در راه توسعه و پیشرفت کشور افتخار کنیم.

وی با اشاره به سخنان آسیب‌شناسانه یکی از اعضای حاضر در این مراسم اظهار کرد: باید با بررسی و تجزیه و تحلیل دقیق علمی و برنامه‌ریزی، همکاری و همفکری دولت و مجلس گام بلندی در راستای رفع مشکلات خانواده‌های دارای چند فرزند برداشته شود.

مخبر با یادآوری اینکه در سال‌های گذشته بدلیل اتخاذ برخی سیاست‌های نادرست با خطر از دست‌دادن نسل جوان روبه‌رو هستیم، گفت: کشورهای پیشرفته از موضوع جوانی جمعیت غافل و دچار گرفتاری‌های اساسی شده‌اند، اگر در برهه کنونی توجه اساسی به جوانی جمعیت نکنیم، ما نیز در سال‌های آینده دچار مشکلات اساسی خواهیم شد. بنابراین باید با تمام امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری بحث جوانی جمعیت را دنبال کرد.

وی با اشاره به اهمیت توجه به ابعاد اقتصادی تشکیل خانواده، فرزندآوری و جوانی جمعیت، اظهار کرد: نباید از مسکن، معیشت و مسائل رفاهی در امر فرزندآوری غافل شد و این توقع که خانواده‌های ایرانی بدون توجه به این مسائل به فرزندآوری ترغیب شوند نادرست است.

در این زمینه امکانات و ظرفیت‌های قانونی لازم وجود دارد. باید قانون جوانی جمعیت و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری که بعضاً بر زمین مانده است هر چه سریعتر اجرایی شود.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا