فاطمه شریفیون، مخترع ایرانی، برنده مدال طلا هفتمین نمایشگاه بین المللی اختراعات استانبول شد
مخترع فاطمه (بهاره) شریفیون مدال طلای هفتمین مسابقه بینالمللی اختراعات استانبول ISIF’۲۲ که در تاریخ۳۰ اوت تا ۴ سپتامبر ۲۰۲۲ برگزار شد را به خود اختصاص داد.
«مسابقه بینالمللی اختراع» که هر ساله در چارچوب ISIF برگزار میشود و جوایز پس از ارزیابیهای هیئت داوران بینالمللی به برندگان اهدا میشود.
مخترعان انفرادی ملی و بینالمللی، مراکز تحقیق و توسعه، تولیدکنندگان و شرکتهای تجاری، صنعتگران، کارآفرینان، استارتآپها، موسسات تحقیقاتی خصوصی یا دولتی، پارکهای علمی، مناطق توسعه فناوری، دفاتر انتقال فناوری، دانشگاهها، آزمایشگاهها، موسسات و سازمانهای مرتبط با حقوق مالکیت معنوی و صنعتی، صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیر، وکلای ثبت اختراع، انجمنهای اختراع، مؤسسات عمومی مرتبط و سازمانهای غیردولتی، مخاطبان و شرکتکننده ISIF را تشکیل میدهند.
نمایشگاه بینالمللی اختراعات استانبول ISIF’۲۲، که با حمایت افتخاری وزارت صنعت و فناوری جمهوری ترکیه، اداره ثبت اختراع و علائم تجاری ترکیه (TÜRKPATENT)، انجمن بینالمللی مخترعان (IFIA) برگزار شد. این نمایشگاه یکی از پربازدیدترین رویدادهای اختراع و نوآوری در سطح جهانی که در سال ۲۰۲۲ توانست بیش از ۱ میلیون بازدیدکننده از سراسر جهان داشته باشد.
در دوره هفتم این رویداد بینالمللی بیش از ۲۷۰ مخترع از ۱۳ کشور به عنوان شرکتکننده حضور داشتند. در مراسم اهدای جوایز، آقای رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، از منطقه تکنوفست بازدید کرد و جایزه بزرگ ISIF’۲۲ را به عنوان یک جایزه استثنایی اهدا کرد.
ISIF با حفظ عنوان، نمایشگاه بینالمللی اختراعات با بیشترین تعداد بازدیدکننده در جهان، همراه با تکنوفست، بزرگترین جشنواره فضایی، هوانوردی و فناوری جهان، به مشارکت در «حرکت ملی فناوری» ترکیه در راستای ترویج اختراعات، ملاقات با سرمایه گذاران و تجاریسازی محصولات کمک میکند. علاوه بر رویداد نمایشگاه، این مرکز محلی برای به اشتراکگذاری اطلاعات اکوسیستم با کارگاه های ملی و بینالمللی است. این رویداد باهدف گردآوری اختراعات، تحقیق و توسعه و نوآوری که به توسعه کشورها کمک میکند، برگزار میشود.
در هفتمین دوره نمایشگاه بینالمللی اختراعات استانبول، مخترع فاطمه (بهاره) شریفیون، به عنوان یک کارآفرین و مبتکر، توانست با ارائه اختراع خود به نام «گجت کامپکت هوشمند خودرو» در بخش امنیت این مسابقات مدال طلا را از آن خود کند.
ایشان پیشتر با همین اختراع توانسته بود عنوان INV(Inventor) را از فدارسیون بینالمللی مخترعان IFIA دریافت نماید، و در این فدارسیون به عنوان عضو دائم نائل شود. ایشان مدال طلا و جایزه ویژه اختراع در بخش امنیت الکترونیک از نمایشگاه بینالمللی اختراعات زنان کره جنوبی و همچنین مدال طلای بخش اختراعات امن مسابقه بینالمللی اختراع تورنتو، کانادا و جایزه ویژه در زمینه ابتکار و نوآوری و همچنین گواهینامهTISIAS کانادا را نیز به خود اختصاص داده است.