فروردین پر فروغ فولاد خراسان با رشد ۱۵ درصدی فروش
مجتمع فولاد خراسان با ۴۴۰۰۸ تن فروش محصول نهایی در نخستین ماه سال جاری، ۱۵ درصد رشد را نسبت به مدت مشابه پارسال رقم زد.
بر اساس گزارش ها، فولادخراسان در پایان فروردینماه، درآمد حاصل از رشد ۱۵درصدی فروش محصول نهایی (میلگرد) را در حالی به سبد درآمدی خود افزود که این رقم درسال گذشته برای همین مدت، ۳۸۳۰۰ تن ثبت شده بود.
حسین بختیاری، معاون بازاریابی و فروش مجتمع فولاد خراسان، با بیان این که تمام فروش داخلی این مجتمع تنها از طریق بورس کالا انجام میشود، افزود: این شرکت فروردین ماه را در حالی به پایان برد که بیش از ۷۱۰۰ تن از محصولات نهایی خود را به بازارهای هدف صادراتی ارسال کرد.
بختیاری افزود: مجتمع فولاد خراسان موفق شد ۸۵ درصد از محصولاتی را که فروردین ماه امسال در بورس کالا عرضه کرده بود، در این ساز وکار به فروش برساند. این استقبال از محصول نهایی فولاد خراسان در حالی است که در فروردین ماه امسال حدود ۸۰۰ هزار تن میلگرد توسط شرکتهای فولادی در بورس کالا عرضه شده که تنها ۲۲ درصد آن یعنی حدود ۱۸۰ هزار تن مورد معامله قرار گرفته است.
به گفته بختیاری، این شرکت در نخستین ماه سال، ۳۷هزار و ۱۱۴ تن از محصول میلگرد خود را در تالار مبادلات کالایی کشور عرضه کرد، که ۳۱۶۱۴ تن از این محصولات به فروش رسید.
وی افزود: فروش محصولات فولادی شرکت نسبت به مدت مشابه پارسال رشد ۱۵ درصدی داشته که بیش از ۹۸ درصد از هدف گذاری فولاد خراسان در حوزه بازاریابی و فروش برای ماه نخست سال ۱۴۰۱ محقق شده است.
هدیه مجتمع فولاد خراسان به آموزش و پرورش شهرستان فیروزه
مجتمع فولاد خراسان در راستای همکاری های خود با ادارات منطقه، به ویژه حوزه تعلیم و تربیت شهرستانهای نیشابور و فیروزه، تجهیزات اداری را به ارزش تقریبی ۲میلیارد ریال به آموزش و پرورش شهرستان فیروزه اهدا کرد.
مدیر روابط عمومی مجتمع فولاد خراسان با بیان این که اهدای این اقلام از محل لوازم مازاد اداری شرکت، با توجه به تاکیدات مدیرعامل شرکت، جناب آقای دکتر غفوری در راستای همیاریهای مستمر با جامعه پیرامونی و رفع برخی از کمبودهای حوزه آموزش و پرورش شهرستان فیروزه به این اداره تقدیم شده است، افزود: امیدواریم این لوازم اداری کمکی موثر به همکاران آموزش و پرورش در تجهیز مدارس بوده و در آموزش هرچه بهتر آینده سازان کشورمان مفید واقع شود.
شهرام بقراط اقلام اهدایی را شامل تجهیزات رایانه ای نظیر کیس کامپیوتر، نمایشگر، صفحه کلید رایانه، میز تحریر، یخچال، کمد، تلویزیون، بخاری، دستگاه فتوکپی، لوازم اداری و… برشمرد.
وی افزود: این اقلام در روز چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ از مجتمع حمل و به آموزش و پرورش تحویل شد.