فضای حرفه ای رسانه ای در استان بسط می یابد/ فعالیت تعاونی مسکن و صندوق قرض الحسنه خبرنگاران تقویت می شود
روح اله عبدالعلی زاده -تبریز؛ هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر آذربایجانشرقی با معرفی نفرات برتر در بخشهای مختلف بهکار خود پایان داد.
در اختتامیه این جشنواره که با حضور مسئولان استانی در سالن همایش پردیس هنر و رسانه شهرداری تبریز برگزار شد، برگزیدگان جشنواره در بخشهای مختلف معرفی شده و جوایز خود را دریافت کردند.
استاندار آذربایجان شرقی در آیین تجلیل از برگزیدگان این چشنواره گفت: رسانه رکن چهارم دموکراسی بوده و حالا در دورهای که خدا توفیق داده تا در استان انجام وظیفه کنم، مدیریت ارشد استان تلاش می کند ضمن حمایت و حفاظت از رسانهها، فضای حرفهای رسانهای استان بسط یابد.
بهرام سرمست افزود: در زمینه تامین مسکن خبرنگاران و کمک به فعالیت تعاونی مسکن آنان نیز هر چه از دستمان برآید، انجام خواهد شد.
استاندار آذربایجانشرقی یادآوری کرد: در دوره قبلی، اقدام مثبتی برای راه اندازی صندوق قرض الحسنه خبرنگاران انجام شده که در جهت پشتیبانی و حمایت از معیشت خبرنگاران مؤثر بوده و در این دوره نیز ادامه خواهد یافت.
سرمست خطاب به فعالان خبری حاضر در این رویداد رسانه ای بیان کرد: هر آنچه شما خبرنگاران انتظار دارید، به صورت مدون و مشخص از کانال روابط عمومی استانداری پیگیر شوید.
نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی: رسانهها باید سبب هدایت مردم شوند
نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی گفت: رسانهها باید سبب هدایت مردم شده و گمراهی به همراه نداشته باشند.
حجت الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر که در سالن پردیس هنر و رسانه برگزار شد، اظهار کرد: قرآن بالاترین رسانه از نوع مکتوب بوده که خداوند آن را به عنوان معجزه الهی و از طریق پیامبر اسلام به مسلمانان ارائه کرده است.
وی افزود: خداوند در قرآن واقعیتها را بدون سانسور گفته و انصاف را در مورد همه رعایت کرده که رسانهها نیز باید این ویژگیها را الگو قرار دهند. وی ادامه داد: قرآن واقعیتها را گفته، چیزی را پنهان نمیکند و ترسی هم ندارد چون کسی که استدلال دارد، دیگر ترس برایش معنای ندارد و رسانه ها نیز باید از این ویژگیها الگو بگیرند.
امام جمعه تبریز منصفانه بودن مطالب را دومین ویژگی قرآن بیان کرد و گفت: همچنین قرآن افراد را بیش از حد توبیخ یا تنبیه نمیکند.
وی اضافه کرد: قرآن بدون ناسزاگویی مطلب خود را بیان کرده و از سوی دیگر آیات آن هم برای عموم و هم خواص، جذاب است به گونهای که هرکس متناسب با سطح خود از آن بهره میبرد. وی بیان کرد: آیات قرآن مفاهیم بسیار غنی برای به تصویر کشیده شدن در قالبهای مختلف هنری را دارد که هنرمندان میتوانند از مفاهیم آن در قالبهای مختلف بهرهمند شوند.
امروز مبارزه با استکبار میدان هنر است
فرمانده سپاه عاشورا گفت: ما نباید خود را در موضع ضعف ببینیم، چرا که آن کسی که در موضع ضعف بوده، آمریکا و اسرائیل است. باید دانست میدان مبارزه با استکبار، میدان هنر است.
سردار اصغر عباسقلیزاده در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر اظهار داشت: امروز وضعیت دنیا را می بینیم که غول رسانهای غرب مدیریت افکار عمومی را به دست گرفته است. وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در هر زمینه توانسته در مقابل زیادهخواهیها همچنین در برابر مخالفان انقلاب ایستاده و افتخارآفرینی کند.
فرمانده سپاه عاشورا عصر حاضر را عرصه تبلیغ، رسانه و تولیدات سایبری دانست و ابراز کرد: جمهوری اسلامی ایران در عرصههای مختلف، مقتدر و توانمند و جزء اولینها بوده است. وی با تاکید بر لزوم برخورداری از اعتماد به نفس و شجاعت متذکر شد: تکلیف سنگین هدایت و مدیریت افکار عمومی و انتقال پیام جبهه حق بر عهده فعالان عرصه رسانه و فضای مجازی بوده و باید در این خصوص نه تنها برای خود بلکه ملتهای مسلمان و جهانیان نقشآفرین باشیم.
سردار عباسقلیزاده با بیان اینکه امروز فضایی ایجاد شده تا واقعیت پوشالی دشمن و توهمی که در دنیا ایجاد کرده، بر همگان روشن شود، اذعان داشت: امروز بحث آتشسوزی لسآنجلس را با بمباران غزه مقایسه می کنند و آن را غضب الهی می دانند.
سردار عباسقلیزاده در ادامه با اشاره به نقش تبریز در انقلاب اسلامی نیز تصریح کرد: اگر تبریز و قیام ۲۹ بهمن آن نبود، شاید به این زودی شاهد پیروزی انقلاب نبودیم. اولین رزمندگانی که عازم جبهه شدند، از تبریز بوده و اولین هنرمندان را در این خطه داشته ایم. وی افزود: حالا چرا نباید به هنرمندان و مفاخر و عظمت خود افتخار کنیم؟ چرا نمیتوانیم آن را رسانه ای کنیم و به هنرمندان فضا دهیم تا هم به انقلاب و ایران عزت بدهیم و هم لقب شهر اولینها را ماندگار کنیم؟ فرمانده سپاه عاشورا تاکید کرد: باید به خود اعتماد و باور داشته و نقش اولینی تبریز را حفظ کنیم.
ارسال ۶۵۰ اثر به هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر آذربایجانشرقی
مسئول سازمان بسیج رسانه آذربایجانشرقی از ارسال ۶۵۰ اثر به هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر استان خبر داد.
جواد بیرامزاده در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر در محل پردیس هنر و رسانه تبریز اظهار داشت: هشتمین دوره جشنواره رسانهای ابوذر در ۱۰ قالب و ۱۱ محور برگزار شد و همچنین بخش ویژه نیز به نام شهدای خدمت و روایت پیشرفت امسال به این جشنواره افزوده شد. وی همچنین با اشاره به در نظر گرفتن بخش ویژه برای دانش آموز خبرنگاران نیز تصریح کرد: خوشبختانه این جشنواره هر سال پویاتر و باکیفیتتر برگزار میشود.
بیرامزاده با اشاره به ارسال ۶۵۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ابراز کرد: از سال گذشته، بسیج رسانه قدم های خوبی چون اردوی راهیان پیشرفت برداشته و سعی در ارتقای جایگاه تولیدات رسانهای داشته است.
مسئول سازمان بسیج رسانه استان با تقدیر از تمامی تشکلهای رسانهای چون انجمن صنفی روزنامهنگاران و خانه مطبوعات استان برای همراهی در برگزاری این جشنواره اذعان داشت: شورای سیاست گذاری بسیج رسانه نیز متشکل از پیشکسوتان این عرصه است که از این افراد نیز قدردانی میکنم.
بیرام زاده همچنین بر برگزاری پویش های رسانه ای مختلف توسط بسیج رسانه استان تاکید کرده و افزود: برنامه روایتگری عموم بانوان و برنامه آبروی رسانه در راستای تجلیل از مقام شامخ شهدا به خصوص شهدای رسانه نیز در این راستا بوده است.
جشنواره رسانهای ابوذر زمینهساز تعمیق آثار خبرنگاران آذربایجانشرقی
رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز، جشنواره رسانهای ابوذر را زمینهساز تعمیق آثار خبرنگاران دانست.
امیر نصیربیگی افزود: جشنواره رسانهای ابوذر یک حرکت تیمی در حوزه رسانه بوده و محفلی برای تولید محتوا و تعمیق آثار اصحاب رسانه استان است.
وی با قدردانی از بسیج رسانه استان در برگزاری این جشنواره ابراز داشت: این سازمان نیز در کنار اصحاب رسانه است تا شاهد توسعه و تقویت رویدادهای مشابه باشیم.
رییس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری تبریز، پردیس هنر و رسانه را خانه اصحاب رسانه و خبرنگاران دانست و اذعان داشت: جشنواره رسانه های مشابه می تواند موجب نشاط و تحرک لازم در بین فعالان حوزه رسانه شود.