کد خبر: 170104199517
استان هاالبرز

قدردانی اقبالیه از زحمات فرماندهی و پرسنل کلانتری ۱۵ مشکین دشت در ایام نوروز 

البرز – مسئول کمیته بازرسی و نظارت بر ارزیابی عملکرد شورای هماهنگی روابط عمومی دستگاه های اجرایی شهرستان فردیس از اقدامات نوروزی پلیس بویژه زحمات و خدمات فرماندهی و پرسنل کلانتری ۱۵ مشکین دشت در جهت ارتقاء امنیت عمومی و رضایتمندی مردم قدردانی نمود.

اسماعیل اقبالیه با اشاره به گزارش های مردمی و کشف چندین فقره سرقت توسط کلانتری ۱۵ مشکین دشت در ایام تعطیلات نوروزی، «امنیت مطلوب» را حاصل تلاش‌ها و زحمات شبانه روزی کارکنان جان برکف انتظامی دانست و گفت: جا دارد از زحمات ارزشمند برادر عزیز و ارزشی جناب سروان نیکونام و همکاران خدوم ایشان به ویژه جناب سرگرد نوری و جناب سروان مهدیان در دایره تجسس که با اتخاذ تدابیر لازم، نوروزی امن و آرام را برای مردم رقم زدند، کمال تشکر و قدردانی را داشته باشیم.

وی از همکاری همه دستگاه‌های مرتبط در سطح شهرستان فردیس در تامین امنیت و آرامش مردم در تعطیلات نوروز قدردانی کرد و ادامه داد: باید پذیرفت که «پلیس» در خط مقدم خدمات رسانی به مردم قرار دارد و خدمات شبانه‌روزی و بی بدیل جان برکفان ناجا و ایستادگی مقتدرانه این نیرو در برابر برهم‌زنندگان نظم و امنیت، احساس آرامش را در جامعه تقویت می‌کند و حقیقتأ پلیس از مردم، در کنار مردم و برای مردم است.

این مسئول در پایان با آرزوی قبولی طاعات و عبادات ملت مومن و خداجو در ایام پرفضیلت ماه مبارک رمضان، تبریک سال جدید و تاکید بر تلاش و کار جهادی برای تحقق منویات و فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی و شعار امسال، سالی سرشار از موفقیت را برای خادمین مردم در مجموعه نیروی انتظامی از درگاه الهی مسئلت و بار دیگر از زحمات و خدمات ارزشمند سروان نیکونام فرماندهی محترم کلانتری ۱۵ مشکین دشت و همکاران ایشان قدردانی نمود.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا