کد خبر: 12020024678
بازارها و خدمات مالی

قیمت ارز‌های دیجیتالی در ۱۲ اردیبهشت؛ بیت‌ کوین در مسیر بازگشت به کانال ۶۰ هزار دلار

قیمت انواع ارز‌های دیجیتال امروز در روند معاملات در بازار‌های تجارت دیجیتال بین‌المللی تغییراتی را تجربه کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، با ورود هرچه بیشتر شرکت‌های بزرگ به بازار ارز‌های دیجیتالی، این بار بانک سرمایه گذاری اروپا اعلام کرد که نخستین اوراق قرضه مبتنی بر فناوری بلاکچین اتریوم را صادر کرده است.

معامله گران ارز‌های دیجیتالی امیدوار هستند ورود تدریجی بانک‌های بزرگ به بازار باعث شود تا جریانات سرمایه‌ای در نیمه دوم امسال افزایش زیادی پیدا کند و مقبولیت این ارز‌ها نیز به عنوان ابزاری برای پرداخت و حفظ ارزش افزایش پیدا کند.

مجموع ارزش بازار جهانی ارز‌های دیجیتالی در حال حاضر ۲ هزار و ۲۱۰ میلیارد دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل ۲.۶ درصد بیشتر شده است.

در حال حاضر ۵۱ درصد کل بازار ارز‌های دیجیتالی در اختیار بیت کوین و ۱۷ درصد در اختیار اتریوم است.

گفتنی است، بیت‌کوین ۱۲ سال پیش توسط گروه گمنامی از معامله‌گران بر بستر بلاک‌چین ایجاد شد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.

بیت کوین

بیت کوین با نماد اختصاری BTC یک ارز دیجیتال یا شکلی از دارایی دیجیتال است که با ارزش بازار حدود ۱.۰۶ تریلیون دلار، در رتبه ۱ بازار قرار داشته و سهم ۴۶.۴۵ درصدی از کل بازار را در اختیار دارد.

اتریوم

اتریوم با نماد اختصاری ETH یک ارز دیجیتال یا شکلی از دارایی دیجیتال است که با ارزش بازار حدود ۳۳۷.۵۳ میلیارد دلار، در رتبه ۲ بازار قرار داشته و سهم ۱۴.۷۳ درصدی از کل بازار را در اختیار دارد.

بایننس کوین

بایننس کوین با نماد اختصاری BNB یک ارز دیجیتال یا شکلی از دارایی دیجیتال است که با ارزش بازار حدود ۹۴.۰۹ میلیارد دلار، در رتبه ۳ بازار قرار داشته و سهم ۴.۱۰ درصدی از کل بازار را در اختیار دارد.

قیمت ارز‌های دیجیتالی

شما مخاطبان باشگاه خبرنگاران جوان می‌توانید، قیمت انواع ارز‌های دیجیتالی از جمله بیت کوین، اتریوم در ۱۲ اردیبهشت را در ادامه این خبر ببینید:

ارز دیجیتال قیمت(دلار) قیمت(تومان)
بیت کوین ۵۶,۸۵۷ ۱,۳۰۷,۷۰۹,۰۳۰
اتریوم ۲,۹۱۱ ۶۶,۹۵۵,۶۸۶
بایننس کوین ۶۱۳ ۱۴,۱۰۳,۴۵۷
ریپل ۱.۵۸ ۳۶,۴۱۲
تتر ۰.۹۹ ۲۲,۹۹۹
دوج کوین ۰.۳۷ ۸,۶۹۹
کاردانو ۱.۳۳ ۳۰,۵۰۵
پولکادات ۳۶.۱۹ ۸۳۲,۳۶۰

 

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا