کد خبر: 05119913485
بانک و بیمه

مدیرعامل بانک صنعت و معدن: نظام گزینش کارآمد منجر به ارتقاء سلامت اداری و رضایتمندی مردم از عملکرد دستگاه های اجرایی می شود

دکتر حسین مهری در مراسم گرامیداشت روز گزینش که با حضور اعضای هسته گزینش این بانک تشکیل شد، اظهار داشت: نظام گزینش کارآمد منجر به ارتقاء سلامت اداری و ارائه خدمات مطلوب و با کیفیت و در نهایت رضایتمندی مردم از عملکرد دستگاه های اجرایی می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بانک صنعت و معدن، وی در این مراسم که به مناسبت ۱۵ دیماه، سالروز گرامیداشت صدور فرمان تاریخی امام خمینی(ره) مبنی بر بازنگری امر گزینش برگزار شد، ضمن تسلیت ایام فاطمیه، شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی و درگذشت عالم ربانی، فقیه و حکیم مجاهد، آیت‌الله مصباح یزدی بیان داشت: سردار سلیمانی آیینه تمام نمای ارزش های نظام بودند و اخلاق و منش وی در راه خدمت به مردم و حفظ و صیانت از میهن اسلامی می بایست الگوی همه خدمتگزاران و کارکنان در تمامی سازمان ها و نهادها باشد.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن تصریح کرد: مقام معظم رهبری نیز در بند سوم سیاست های کلی نظام اداری که در سال ۱۳۸۹ ابلاغ فرمودند به بهبود معیارها و روزآمدی روش های گزینش منابع انسانی به منظور جذب نیروی انسانی توانمند، متعهد و شایسته و پرهیز از تنگ نظریها و نگرش سلیقه ای و غیر حرفه ای تأکید نمودند که این موضوع مهم می تواند اساس کار همکاران ما در بخش گزینش بانک باشد.

دکتر مهری در بخش دیگری از سخنان خود ضمن قدردانی از زحمات کارکنان و افرادی که پیش تر عهده دار امر گزینش در بانک صنعت و معدن بودند و اعضای فعلی هسته گزینش اظهار داشت: نگاه گزینش می بایست نگاهی هدایت گرایانه و پیشگیرانه باشد تا علاوه بر انتخاب نیروهای کارآمد از تحمیل هزینه بر دستگاه ها جلوگیری شود و ضرورت دارد با انتخاب روش صحیح به اصلاح افراد خاطی و بازگرداندن آنان به سازمان مبادرت ورزیم چراکه انسان جایزالخطا است و تلاش ما باید در جهت جلوگیری از تکرار خطا و اشتباه باشد.

وی عنوان داشت: متولیان امر گزینش، خود می بایست افرادی صالح، متعهد، متخصص و قانون مدار بوده و از همه مهم تر واجد صفات یک کارمند نمونه، شایسته و الگو برای سایر کارکنان باشند تا بتوانند به شایسته‌گزینی و جذب نیروهای توانمند و معتقد مبادرت ورزند.

دکتر مهری تأکید کرد: امر انتخاب و گزینش نیروی انسانی به عنوان یکی از با ارزش ترین منابع و سرمایه های هر سازمان، عمدتاً متأثر از نگرش ها، ارزش ها و اهداف آن سازمان می باشد و لازم است متناسب با شرایط و مقتضیات دستگاه ها، تمامی شاخص های عمومی و آموزش های عقیدتی، اخلاقی و آگاهی از قوانین و مقررات برای همکاران مدنظر قرار گیرد.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن تبعیت از انطباق کامل دستورالعمل‌ها و قوانین در امر گزینش و رعایت حق و انصاف و پرهیز از به کار بردن سلیقه شخصی در امر خطیر گزینش را ضروری دانست و افزود: توجه به اصول شرعی، قانونی، اخلاقی و اصل مهم رازداری در حفظ اطلاعات و آبرو و حیثیت افراد و رعایت اصل شفاف‌سازی در تمام مراحل گزینش، مجموعه اصولی است که از گزینشگران انتظار می رود همواره مورد ملاحظه ویژه قرار دهند.

حسین عسکری عضو هیأت مدیره این بانک نیز خاطرنشان کرد: اهمیت امر گزینش بدان جهت است که همواره کار درست در جای درست و توسط شخص مناسب برای آن کار انجام می شود و در مقوله توسعه، این نیروی انسانی شایسته است که نقش اساسی و مؤثری را ایفا می کند.

وی ادامه داد: در بحث گزینش، سه شاخص بسیار مهم وجود دارد؛ نخست آنکه بهترین افراد برای پست های سازمانی انتخاب شوند که همان شایسته سالاری است. دیگر آنکه کسانی در رأس امور قرار بگیرند که عملگرا و نتیجه گرا باشند و در نهایت کسانی انتخاب شوند که از شاخص های اخلاقی و معنوی صداقت و درستی برخوردار باشند.

در این جلسه دکتر حمید محمدمیرزائی مدیر هسته گزینش این بانک گزارشی از عملکرد ۹ ماهه هسته گزینش در سال جاری ارائه نمود و از راه اندازی درگاه ویژه گزینش با امکان بارگزاری مقاله، کتاب، گزارش و دیگر محتواهای مرتبط با گزینش در حوزه های عقیدتی و سیاسی خبر داد و افزود: با راه اندازی این درگاه امکان ارتباط همکاران با مجموعه هسته گزینش فراهم شده است.

وی همچنین از برگزاری دوره های آموزشی در خصوص مراحل، ابعاد و چگونگی انجام گزینش سخن گفت و اظهار داشت: هدف نهایی از ایجاد امکانات مختلف و برگزاری دوره های ویژه ارتقاء معنویات و اخلاقیات در مجموعه بانک است.

گفتنی است، در انتهای مراسم یاد شده با اهداء لوح تقدیر از تلاش و عملکرد مطلوب اعضای پیشین هسته گزینش این بانک و تلاش ها و فعالیت های مؤثر اعضای فعلی این بخش تقدیر و تجلیل بعمل آمد.

با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت؛ شرکت آذر حدید بناب با تسهیلات بانک صنعت و معدن به بهره برداری رسید

شرکت آذر حدید بناب تولیدکننده انواع شمش های فولادی با تسهیلات بانک صنعت و معدن در شهرستان بناب توسط رزم حسینی وزیر صنعت، معدن و تجارت و با حضور مقامات کشوری و استانی در روز شنبه مورخ ۱۳ دی‌ماه سالجاری افتتاح شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بانک صنعت و معدن، شرکت آذر حدید بناب با سرمایه گذاری حدود ۳ هزار میلیارد ریالی و با تسهیلات ۸۰۰ میلیارد ریال سرمایه ثابت و ۱۲۰۰ میلیارد ریال سرمایه درگردش توسط بانک صنعت و معدن در استان آذربایجان شرقی راه اندازی شد.

شرکت آذر حدید بناب با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن شمش فولادی در سال در تامین زنجیره فولادی فعالیت خواهد کرد و زمینه اشتغال حدود ۳۰۰ نفر را فراهم می کند.

گفتنی است مدیر بانک صنعت و معدن استان آذربایجان شرقی نیز در این مراسم گزارش کاملی از اقدامات انجام شده توسط این بانک در پرداخت تسهیلات به بخش فولاد استان ارائه نمود.

همچنین وزیر صنعت، معدن و تجارت در این سفر استانی از مجتمع فولاد صنعت صائب تبریز که با تسهیلات سرمایه در گردش بانک صنعت و معدن فعال شده است بازدید کرد.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن: رویکرد این بانک حمایت از تولید و رفع موانع آن با هدف جهش در این بخش است

مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: در ۹ ماهه سال جاری که به نام سال جهش تولید مزین است، این بانک بیش از ۱۸۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات با هدف ایجاد جهش در بخش تولید به واحدهای صنعتی و معدنی پرداخت کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بانک صنعت و معدن، دکتر حسین مهری در پایان سفر یک روزه و بازدید از واحدهای صنعتی و تولیدی استان اردبیل و در مصاحبه با رسانه های این استان اظهار داشت: ۹۰ درصد تسهیلات اعطایی توسط این بانک، سرمایه در گردش و ۱۰ درصد آن سرمایه ثابت برای واحدهای تولیدی و صنعتی بوده است.

وی تصریح کرد: ما در سال جهش تولید بیش از ۶۰ درصد رشد را در پرداخت تسهیلات شاهد هستیم و تلاش می کنیم در سه ماه پایانی سال نیز همین روند را در حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی ادامه دهیم.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن اقتضای سال جهش تولید را افزایش حمایت‌های همه‌جانبه از واحدهای تولیدی برشمرد و گفت: ما باید در سال جهش تولید توان پرداخت تسهیلات و پشتیبانی مالی از کارآفرینان و صنعتگران را افزایش دهیم.

دکتر مهری افزود: بانک صنعت و معدن در قراردادها و وصول مطالبات نیز اقدامات خوب و روند رو به رشدی را در سطح ملی داشته و انتظار می‌رود همین روند در سال‌های آینده ادامه پیدا کند.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن به واگذاری شرکت‌های زیر مجموعه بانک صنعت و معدن در سال‌های اخیر اشاره کرد و ادامه داد: تاکنون شرکت نخ خمین، لاستیک فارس، کاغذ کازرون، سیمان مازندران، صندوق مالی تکنولوژی و شرکت سرمایه‌گذاری صنعت و تجارت که متعلق به بانک صنعت و معدن بود در دو سه سال اخیر واگذار شده است.

دکتر حسین مهری به احیای واحدهای تولیدی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: بانک صنعت و معدن در این حوزه نیز عملکرد مطلوبی داشته و از ابتدای امسال نیز با تقویت برنامه‌ حمایت از واحدهای تولیدی راکد با هدف بازگشت آنها به چرخه تولید اقدامات مؤثری داشته که بخشی از آنها نیز تاکنون در این فرآیند مجدداً در مدار تولید قرار گرفتند.

وی اظهار کرد: براساس آمار استخراجی، بانک صنعت و معدن طی سالهای گذشته بیش از ۱۵۶ واحد صنعتی را در استان‌ها که به حالت رکود کشیده شده بودند، احیا کرده و نسبت به پرداخت تسهیلات برای این واحدها اقدامات مطلوب و مناسب انجام شده است.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن در ادامه خاطر نشان کرد:‌ بخشی از واحدهای تملیکی ما از گذشته باقی مانده ولی سیاست بانک صنعت و معدن بر این است که واحدهای فعال را تملیک نکند.

دکتر مهری بیان کرد: به غیر از واحدهایی که متقاضی آنها در دو سه سال اخیر مجموعه تولیدی را به حال خود رها کرده و منابع بیت‌المال در حال از بین رفتن است، هیچ واحد تولیدی به حالت تملیک در نیامده و عمده واحدهای تملیکی مربوط به مجموعه‌های غیرفعال است.

وی به راه‌اندازی کلینیک عارضه‌یابی در بانک صنعت و معدن در کمک به فعالیت مجدد واحدهای تولیدی اشاره کرد و ادامه داد: حرکت ما به سمت کمک به حفظ و یا راه اندازی واحدهای تولیدی بوده و رویکرد بانک تملیک واحدهای صنعتی و تولیدی فعال نیست و ما به صورت محدود تنها چند مجموعه را که در دو سه سال اخیر تعطیل شدند، تملیک کردیم و به غیر از آن همه واحدها در حال پرداخت مطالبات خود هستند.

دکتر مهری نخستین اولویت بانک صنعت و معدن را حفظ اشتغال با اولویت تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی اعلام کرد و گفت: ترجیح دیگر ما در بانک صنعت و معدن حمایت از طرح‌های نیمه‌تمام است تا به سرعت تکمیل و به مرحله بهره‌برداری برسند تا زمینه اشتغال برای فعالان این عرصه فراهم آید.

وی سومین اولویت بانک صنعت و معدن را حمایت از طرح‌های توسعه‌ای در قالب زنجیره تولید برشمرد و افزود: انتظار می‌‌رود با این فرآیند قیمت تمام شده محصولات تولیدی پایین آمده و یک رونق مضاعفی را در بخش تولید و اشتغال شاهد باشیم.

دکتر مهری در پایان از افزایش اختیارات در مدیریت های استانی این بانک سخن گفت و افزود: با هدف تسریع و تسهیل در خدمت دهی به مشتریان در سراسر کشور، اختیارات سرپرستی ها تا ۵۰ درصد افزایش یافته است و مدیران استانی این بانک در تصمیم گیری برای اعطای تسهیلات نقش بیشتری بر عهده دارند.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا