کد خبر: 050504214560
اخبار شرکت هاتولید و بازرگانیصنعت و معدنتفاهم‌نامه سه‌جانبه فولاد مبارکه، بنیاد برکت و کمیته امداد امام خمینی (ره) حاصل شد؛

نصب پنل‌های خورشیدی برای خانواده‌های کم‌برخوردار و اشتغال‌زایی با سرمایه‌گذاری فولاد مبارکه

تفاهم‌نامه همکاری میان گروه فولاد مبارکه، بنیاد برکت و کمیته امداد امام خمینی (ره)، جهت اجرای پروژه‌ای با سرمایه‌گذاری ۶ هزار میلیارد ریالی برای راه‌اندازی نیروگاه‌های برق خورشیدی خانگی در منازل خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی شهرستان مبارکه به امضا رسید.

به گزارش خبرنگار فولاد، در آیینی که روز سه‌شنبه ۳۱ تیرماه، با حضور سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه، زهرا سعیدی، نماینده شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی، سید امیرحسین مدنی، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) و محمدرضا عسگریان، فرماندار شهرستان مبارکه در ساختمان بنیاد برکت برگزار شد، تفاهم‌نامه فولاد مبارکه با بنیاد برکت و کمیته امداد امام خمینی (ره) به‌منظور اعطای وام برای خرید و نصب پنل‌های خورشیدی به خانواده‌های کم‌برخوردار و اشتغال‌زایی در این فرایند امضا شد.

طرح مذکور که با هدف ایجاد درآمد پایدار و توانمندسازی خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی اجرایی می‌شود، گامی مهم در راستای تحقق مسئولیت‌های مسئولیت اجتماعی و توسعه انرژی‌های پاک گروه فولاد مبارکه به‌عنوان بزرگ‌ترین مجموعه صنعتی کشور به شمار می‌رود.

سید امیرحسین مدنی، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) در این نشست گفت: خوشبختانه امروز این تفاهم‌نامه به امضا رسید و قرار بر این شد که ما ۶ هزار میلیارد ریال را با همکاری بنیاد برکت و صندوق توسعه اشتغال برکت، در یک دوره یک‌ساله برای اجرای طرح نیروگاه‌های برق خورشیدی خانگی اختصاص دهیم.

گفتنی است در این نشست، بر نقش محوری گروه فولاد مبارکه برای کاهش ناترازی انرژی، حمایت از اقشار کم‌درآمد و تحقق خودکفایی اقتصادی خانواده‌های کم‌بضاعت تأکید شد.

مدیرعامل فولاد مبارکه مطرح کرد

یک تیر و دونشان فولاد مبارکه با گسترش انرژی‌های پاک در کنار اشتغال‌زایی برای خانواده‌های کم‌برخوردار

سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در آیین امضای تفاهم‌نامه با بنیاد برکت و کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: گروه فولاد مبارکه همواره بخشی از درآمد خود را برای تحقق مسئولیت‌های اجتماعی در نظر گرفته و خود را در قبال جامعه مسئول می‌داند و یکی از رویکردهای آن در دوره جدید، به‌جای پرداخت کمک‌های پراکنده و موردی، تعریف طرح‌هایی هدفمند است.

وی با اشاره به اینکه گروه فولاد مبارکه طی سال‌های اخیر اقدامات خوبی برای مردم مناطق روستایی انجام داده افزود: در برنامه‌های آتی نیز این روند ادامه خواهد داشت و طرح‌های دیگری در حوزه‌های بهداشت و درمان و فرهنگی نیز مد نظر است.

زرندی با تأکید بر اینکه گروه فولاد مبارکه از ابتدای سال جاری در شرایط کمبود انرژی، ناترازی‌ها و قطع جدی برق قرار گرفته است خاطرنشان کرد: در این شرایط گروه فولاد مبارکه هیچ برقی از شبکه سراسری دریافت نکرد؛ اما خوشبختانه موفق به بهره‌برداری از فاز اول بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی کشور و تحویل ۱۲۰ مگاوات برق به شبکه سراسری شد و فاز دوم ۱۲۰ مگاواتی آن را تا مهرماه سال جاری وارد مدار خواهد کرد. هدف ما این است که ظرفیت نیروگاه‌های خودتأمین را از ۸۶۰ مگاوات به ۱۶۰۰ مگاوات برسانیم و تولید را ۱۰۰ درصد فعال کنیم.

وی با اشاره به مسئولیت‌پذیری فولاد مبارکه در راستای تحقق مسئولیت‌های اجتماعی شرکت به‌ویژه منطقه پیرامونی شرکت گفت: برای درآمدزایی خانواده‌های مناطق کم‌برخوردار از طریق برق خورشیدی، به این نتیجه رسیدیم که با اعطای وام کم‌بهره به آنان، علاوه بر آثار مثبت اقتصادی، برکات زیادی برای خانواده‌ها پدیدار شود و با اجرای مفاد این تفاهم‌نامه، علاوه بر گسترش انرژی‌های پاک و کاهش وابستگی به شبکه برق سراسری، اتفاق مهمی در ایجاد اشتغال، درآمدزایی و ارتقای سطح کیفی زندگی خانواده‌های کم‌برخوردار شهرستان مبارکه محقق می‌شود.

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در همین زمینه تصریح کرد: گروه فولاد مبارکه با رویکرد توسعه پایدار و تحقق مسئولیت‌های اجتماعی، نه‌تنها به‌عنوان پیشران صنعت کشور، بلکه به‌عنوان حامی رفاه اجتماعی و پیشگام در تحقق عدالت انرژی، الگویی برای سایر صنایع بزرگ کشور است. انتظار می‌رود با تداوم این اقدامات، مسیر خودکفایی و بی‌نیازی خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هموارتر گردد و شهرستان مبارکه به‌عنوان پایلوت موفق توسعه انرژی خورشیدی در کشور مطرح شود.

زهرا سعیدی، عضو کمیسیون صنایع و نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی:

نقش‌آفرینی گروه فولاد مبارکه و بنیاد برکت در ایجاد درآمد پایدار برای خانواده‌ها و دهک‌های زیر ۷

در این آیین، زهرا سعیدی، عضو کمیسیون صنایع و نماینده مردم شهرستان مبارکه نیز گفت: فولاد مبارکه به‌عنوان مادر صنایع کشور، حقیقتاً نقش مادری ایفا می‌کند و آنچه امروز در حوزه انرژی خورشیدی شاهد آن هستیم و منافعش به معنای واقعی به عموم مردم کشور می‌رسد، نشان‌دهنده نقش مادری فولاد مبارکه است؛ شهرستان مبارکه نیز به‌عنوان پایلوت طرح اعطای وام کم‌بهره جهت خرید و نصب پنل‌های خورشیدی انتخاب شده و هدف از اجرای این طرح ایجاد درآمد پایدار برای خانواده‌ها و دهک‌های زیر ۷ است که گروه فولاد مبارکه و بنیاد برکت در این راستا نقش‌آفرینی کردند.

وی افزود: بخشی از مسئولیت‌های اجتماعی گروه فولاد مبارکه در این طرح عملی شده و بنیاد برکت و کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز کمک‌های قابل‌توجهی کردند؛ از سوی دیگر هماهنگی‌هایی با وزارت نیرو، آقایان مشهدی و محمدنژاد داشتیم که البته این موضوع میان ما و توانیر است و هنوز نهایی نشده است. امیدوارم با بهره‌برداری از این پروژه، وزارت نیرو هم تسهیلات لازم را برای خانوارها فراهم کند تا شهرستان مبارکه در اولویت قرار گیرد.

سعیدی تصریح کرد: هدف این است که بتوانیم وام‌هایی را به دهک هفتم و بالاتر هم بدهیم تا شهرستان مبارکه به‌خوبی تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی قرار گیرند. این کار هم منجر به ایجاد ظرفیت‌های جدید و هم درآمد پایدار برای خانواده‌ها می‌شود.

عضو کمیسیون صنایع ادامه داد: از آقای دکتر زرندی که به قشر کم‌برخوردار جامعه توجه ویژه دارند، سپاسگزارم و از همه عزیزانی که برای امضای این تفاهم‌نامه تلاش کردند، قدردانی می‌کنم. با تحقق چنین طرحی، امیدوارم سایر نمایندگان و مسئولان صنایع نیز تشویق شوند تا بهترین تصمیم را به نفع مردم بگیرند و شاهد بهترین نتایج برای جامعه و صنایع کشور باشیم.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا