واردات اقلام فولادی به ۹۰۰ هزار تن نرسید
طی۴ ماه نخست امسال، میزان واردات اقلام فولادی به ۹۰۰ هزار تن هم نرسیده و فولادسازان نیاز خود را از افزایش تولید داخل تامین کردند.
به گزارش عصراقتصاد، بر اساس آمار ارائه شده از سوی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، طی چهار ماه نخست سال جاری میزان واردات مجموع مقاطع طویل۲۶.۱ درصد بیشتر شده است.
میزان واردات مقاطع طویل فولادی که در چهار ماهه ابتدایی سال گذشته ۲۳ هزار تن ثبت شده بود در مدت مشابه امسال به ۲۹ هزار تن رسیده است.
واردات مقاطع تخت و محصولات فولادی نیز به ترتیب۷۶.۵ درصد و ۷۱.۷ درصد نسبت به واردات در چهار ماهه ۱۴۰۱، بیشتر شده است.
بیشترین میزان واردات فولاد در مدت مذکور سال جاری مختص محصولات فولادی معادل ۴۱۹ هزار تن است که نسبت به میزان واردات آن در مدت مشابه سال گذشته معادل ۲۴۴ هزار تن، ۱۷۱.۷ درصد افزایشیافته است.
میزان واردات مقاطع تخت فولادی نیز در مجموع چهارماه ابتدایی امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷۶.۵ درصد بیشتر شده و از ۲۲۱ هزار تن در مجموع واردات طی چهار ماهه سال گذشته به ۳۹۰ هزار تن در مدت مشابه امسال رسیده است.
طبق آمار، در واردات شمش فولادی نیز امسال به ۱۰۰۰ تن رسیده که همه آن بیلتوبلوم بوده و نیازی به واردات اسلب نبوده است.
همچنین واردات آهن اسفنجی هم در چهار ماهه امسال صفر ثبت شده است.
رشد ۲.۷ تا ۸.۲ درصدی تولید فولادیها در ۴ ماهه امسال
همچنین آمار ارائه شده توسط انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران از تولید انواع محصولات زنجیره فولاد در چهار ماهه نخست سال جاری حکایت از افزایش بالغ بر ۲ تا ۸.۲ درصدی تولید انواع مقاطع و محصولات فولادی، شمش فولاد و آهن اسفنجی دارد.
طبق آمار انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران از ابتدای سال جاری تا پایان تیر ماه تولید شمش فولاد (فولاد میانی) بیشترین رشد تولید را نسبت به چهار ماهه ابتدایی سال گذشته داشته است؛ طی این مدت ۱۱ میلیون و ۴۵۹ هزار تن شمش فولاد تولید شده که نسبت به ۱۰ میلیون و ۵۸۷ هزار تن تولیدی در مدت چهار ماهه سال ۱۴۰۱ رشد ۸.۲ درصدی را نشان میدهد.
پس از آن در چهار ماهه ابتدایی سال جاری چهار میلیون و ۴۹۹ هزار تن محصولات طویل تولید شده که ۷.۳ درصد بیش از میزان تولید آن در چهار ماهه نخست سال گذشته است. در مدت مشابه سال گذشته، چهار میلیون و ۱۹۱ هزار تن مقاطع طویل فولادی در کشور به تولید رسیده بود.
طبق آمار، در چهار ماهه نخست امسال تولید آهن اسفنجی و کل محصولات فولادی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ترتیب رشد ۵.۶ درصدی و پنج درصدی داشتهاند.
تولید آهن اسفنجی۱۲ میلیون و ۹۵۹ هزار تن و تولید محصولات فولادی هفت میلیون و ۸۲۲ هزار تن در چهار ماهه ۱۴۰۱ ثبت شده است؛ این درحالیست که در مدت مشابه سال گذشته به ترتیب۱۲ میلیون و ۲۷۷ هزار تن آهن اسفنجی و هفت میلیون و ۴۲۶ هزار تن محصولات فولادی در کشور به تولید رسیده بود.
در نهایت نیز کمترین درصد افزایش تولید در این مقایسه آمار تولید فولادسازان کشور، متعلق به تولید محصولات تخت فولادی است. در مدت مذکور سال جاری سه میلیون و ۳۲۳ هزار تن محصولات تخت در کشور تولید شده که نسبت به سه میلیون و ۲۳۵ هزار تن تولیدی در چهار ماهه ابتدایی سال گذشته، رشد ۲.۷ درصدی داشته است.