کد خبر: 281103193751
استان هافارس

پنجمین دوره مسابقات رالی جانبازان قطع نخاع استان فارس

مدیر کل بنیاد َشهید و امور ایثارگران استان فارس گفت: پنجمین دوره مسابقات رالی ویژه جانبازان قطع نخاع ۷۰ درصد با هدف افزایش شادابی، شور و  نشاط در جامعه ایثار گران با حضور ۴۰ نفر جانبازان و خانواده آنان برگزار می شود.

سردار ابراهیم بیانی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه افرادی که با مشکلات جسمی روبه‌رو هستند توجه به وی و خانواده  آنان امری ضروری  و واجب است، اظهار داشت: بنیاد شهید و امور ایثارگران با تدارک برنامه ورزشی برای جانبازان به همراه خانواده آنان در قالب مسابقات رالی  که در دنیا کم نظیر بوده در احیاء روحیه جمعه هدف امری ستودنی و وصف ناپذیر است.

وی خاطر نشان کرد:  در اجرای مسابقات رالی تمامی ضوابط  و دستورالعمل که در کشور به ویژه دنیا برای برپایی این مسابقات  با توجه به محدودیت‌هایی که بر جانبازان با آن روبه‌رو  هستند اعمال شده و داوران در این راستا برای اجرای قانون در برگزاری مسابقات لحظه‌ای کوتاهی نخواهند کرد. مدیرکل بنیاد شهد و امور ایثارگران فارس بیان کرد:  برگزاری مسابقات رالی از روز پنجشنبه ۲۵ بهمن ماه سال جاری از ساعت ۷ صبح از موسسه ایثار در باغ جنت با حضور جمعی از خانواده‌های  جانبازان، مدیران و مسئولان استان فارس آغاز و به مدت ۵ روز ادامه داشته و در روز ۲۹ بهمن ماه در جزیره قشم به پایان می رسد.

سردار بیانی اضافه کرد: تاکنون این دوره از مسابقات در تهران،قم، اصفهان و در شمال  با محوریت پیام ایستادگی و مقاومت توسط جانبازان به ملت شریف و سراسر دنیا  مبنی بر اینکه جانبازان با توجه به قطعی نخاع در  شرایط سخت توانسته‌اند  با حضور در مسابقات رالی به دنیا ثابت کنند که معلولیت هرگز در رسیدن به اهداف انقلاب،ارزش‌ها، نظام و عقیده خدشه و خللی ایجاد نکرده است.

وی اضافه کرد: در راستای فرمایشات  مقام معظم رهبری مبنی براینکه چه انتظاری از جوانان و نوجوانان دارید فرمودند تحصیل، تهذیب و ورزش و نیز در جای دیگری فرمودند ورزش برای جوانان و نوجوانان لازم و برای میانسالان  واجب است، و باید بر این باور بود رزمندگانی که در دوران جنگ دچار آسیب دیدگی،سوختگی و نیز با دیگر مجروحیت‌ها مواجه شده‌اند لازم است که با انجام برنامه‌های ورزشی  همگانی وقهرنانی اجازه ندهند کاستی‌ها بدن آن‌ها را با آسیب بیشتری روبه کند.

این مسئول ابراز داشت: با  لبیک به مطالبات مقام معظم رهبری در عرصه ورزش و کمک به حفظ سلامتی به عنوان هدف دوم مسابقات رالی در نظر گرفته شده و نیز کمک به افزایش روحیه نشاط و جانبازی جانبازان  و خانواده آنان از دیگر رویکرد  برگزاری مسابقات رالی در نظر گرفته شده است.

 سردار بیانی با تأکید  بر اینکه توجه به  کمیت، کیفیت، ضوابط سخت گیرانه توسط داوران  و خانواده محور بودن  برگزاری مسابقات از دیگر ویژگی‌های  مسابقات است، افزود: مسابقات رالی  در سال هزارو ۳۹۹  از مسیر شیراز به سمت سروستان، خاوران، جهرم و نهایتا در لار استراحت ۲ ساعته داشته و بعد ازظهر  وارد جزیره قشم شدند و در سال هزارو ۴۰۰ از شیراز یه سمت سه راهی کوار، خفر، جهرم، لار و نهایتا بندر پل و قشم ادامه مسیر داده و در سال ۴۰۱ مجددا مسیر تغییر و از شیراز به سمت سروستان، فسا، دوراهی حاجی آباد و سپس زرین دشت، بندر  فورگ وربه بند  قشم  و در سال بعد نیز شیراز به سمت کوار، فیروزآباد، فراشبند بعد از توقف در سد سلمان فارسی و نیز به سمت خنج، اوز، گراش و لار وبه سمت قشم حرکت کرده مسی و در سال جاری مسابقات از شیراز  به سمت کوار، فیروزآباد، دوراهی دارالمیزان، مهر و نیز به پارسیان‌، بندرلنگه، خمیر و سپس به قشم حرکت می کنند. گفتنی است ، در این دور از مسابقات با حضور۴۰ جانباز ورزشکار برگزار می شود.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا