کلنگزنی و افتتاح 6 مدرسه در خوزستان و لرستان از سوی بانک پاسارگاد
بانک پاسارگاد در راستای ایفای مسئولیتهای اجتماعی خود در حوزه ساخت مدرسه و توسعه فضاهای آموزشی کشور، سه باب مدرسه در استان لرستان، دو باب مدرسه در استان خوزستان افتتاح و عملیات احداث مدرسه 12کلاسه در دزفول را آغاز کرد.
به گزارش روابطعمومی بانک پاسارگاد، در روزهای 4و 5خرداد با حضور مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد و شماری از مسئولان استانی و محلی 5باب مدرسه در استانهای لرستان و خوزستان افتتاح و همزمان با روز دزفول عملیات احداث مدرسه 12کلاسه در منطقه مهرشهر شهرستان دزفول آغاز شد.
راحله شهرابی مدیر امور حوزه راهبری و روابطعمومی بانک پاسارگاد ضمن اشاره به فعالیتهای گسترده بانک در حوزه مسئولیت اجتماعی بهخصوص در حوزههای فرهنگی و آموزشی، گفت: بانک پاسارگاد تاکنون 25مدرسه در استانهای کهگیلویه و بویراحمد، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، البرز، آذربایجان شرقی، خوزستان، لرستان و گلستان ساخته است و ساخت 11مدرسه دیگر در استان لرستان را در دستور کار خود دارد.
در حوزه ساخت کتابخانه نیز، 17کتابخانه در استانهای اردبیل، همدان، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان و فارس از سوی بانک احداث شده که تنها بخشی از اقدامات بانک در حوزه فرهنگی است.
مدارس افتتاح شده در استان لرستان شامل 3مدرسه در روستاهای شیراوند، دمرود علیا و همت آباد هستند.
با افتتاح این مدارس 14کلاس درس و بیش از 1200مترمربع به مجموعه فضای آموزشی استان لرستان افزوده شد.
همچنین با افتتاح 2مدرسه در روستای ذبیددبات و شهر الوان در استان خوزستان، 12کلاس درس و بیش از 2000مترمربع به فضای آموزشی استان نیز افزوده شد.
آغاز عملیات احداث مدرسه 12کلاسه در مهرشهر دزفول نیز موجب شد تا فرزندان عزیزمان در این منطقه در آینده ای نزدیک از وجود مدرسهای در مقطع متوسطه برخوردار شوند.




