کلیدیترین حمایت بیت کوین کدام است؟ تحلیلگر مطرح پاسخ میدهد
دادههای درونزنجیرهای نشان میدهد که بیشتر سرمایهگذاران کوتاهمدت، بیت کوینهای خود را در قیمتی خریدهاند که هنوز حمایت آن شکسته نشده است.
به عقیده کارشناسان، این سطح در ادامه میتواند سرنوشت بازار بیت کوین را مشخص کند.
به گزارش دیلی هودل، ویل کلمنت (Will Clemente)، از تحلیلگران مطرح بازار ارز دیجیتال، گفته است پس از آنکه تحتتأثیر کشف سویه جدید ویروس کرونا، قیمت بیت کوین سقوط کرد، حمایت کلیدی جدیدی را در نمودار این ارز دیجیتال شناسایی کرده است.
کلمنت در توییتر نوشته است که معاملهگران باید سطح ۵۳,۰۰۰ دلار را زیر نظر داشته باشند.
او میگوید با توجه به اینکه پس از سقوط روز جمعه هنوز شاهد تغییر چشمگیری در موقعیتهای معاملاتی بازارهای مشتقه نبودهایم، این احتمال وجود دارد که مجدداً این سطح مورد آزمایش قرار گیرد.
کلمنت گفته است:
انتشار خبر کشف گونه جدید ویروس کرونا چیز ایدئالی نیست. تاکنون شاهد حجم بالایی از موقعیتهای لیکوییدشده و ریزش قراردادهای باز نبودهایم و بنابراین سقوط عمیقتر قیمت بسیار محتمل خواهد بود.
با این حال، مبنای قیمتی سرمایهگذاران کوتاهمدت یا همان چیزی که آن را سطح حمایت درونزنجیرهای بازار صعودی مینامم، در ۵۳,۰۰۰ دلار است.
مقایسه قیمت آنی و قیمت تحقیقیافته (خط سرخابیرنگ) سرمایهگذاران کوتاهمدت بیت کوین
قیمت تحققیافته به میانگین هزینهای اشاره دارد که سرمایهگذاران برای خرید هر واحد پرداخت کردهاند. در نمودار بالا تنها قیمت تحققیافته سرمایهگذاران کوتاهمدت بیت کوین در نظر گرفته شده است.
در حال حاضر بیت کوین حدود ۵۴,۳۲۰ دلار معامله میشود و قیمت در ۲۴ ساعت گذشته نوسان قابلتوجهی نداشته است.
کلمنت در خبرنامه جدید خود گفته است شاخص «SOPR» نشان میدهد که سرمایهگذاران بیت کوین هنوز آماده نیستند که بخواهند سرمایه خود را با ضرر بفروشند و این موضوع میتواند نشانهای برای حفظ این سطح حمایتی باشد.
SOPR یک معیار درونزنجیرهای است که نشان میدهد سرمایهگذاران بیت کوین بهطور متوسط واحدهای خود را با ضرر میفروشند یا با سود.
مقایسه قیمت و شاخص SOPR (خط نارنجیرنگ) بیت کوین
کلمنت ضمن اشاره به این موضوع که سرمایهگذاران بزرگ بیت کوین در حال جذب فشار فروش هولدرهای کوتاهمدت هستند، گفت:
اکنون یک واگرایی صعودی میان شاخص «نسبت عرضه غیرقابلخرید به عرضه قابلخرید» و قیمت آنی به وجود آمده است.
این یعنی سرمایه در حال سرازیرشدن به حسابهایی است که سابقه فروش کمی دارند.
اگر این [شاخص] نزولی شود، دیدگاه من هم نزولی خواهد شد؛ اما فعلاً شیب [این شاخص] ثابت مانده است.
این شاخص که از آن با عنوان نسبت عرضه غیرقابلخرید به عرضه قابلخرید یاد شد، تعداد واحدهای قابلخرید و واحدهای موجود در صرافیهای بزرگ ارز دیجیتال را با واحدهای غیرقابل خرید موجود در کیف پولهای شخصی هولدرهای بیت کوین مقایسه میکند.
به گفته کلمنت حسابهای دارای واحدهای قابل خرید ۵۰ درصد و حسابهای مربوط به صرافیهای مطرح بازار ۷۵ درصد از واحدهایی که در اختیار داشتهاند را فروختهاند و این در حالی است که حسابهای دارای واحدهای غیرقابلخرید ۷۵ درصد از سرمایه خود را حفظ کردهاند.
نمودار نسبت عرضه غیرقابلخرید به عرضه قابلخرید
کلمنت گفته است با وجود اصلاح اخیر بازار، همچنان دیدگاهی صعودی نسبت به بیت کوین دارد، اما در صورت مشاهده نشانههای نزولی در معیارهای درونزنجیرهای، آماده است تا نظر خود را تغییر دهد.
این تحلیلگر مطرح میگوید:
اگر واقعاً در بازاری صعودی باشیم، نبود تعادل [بین معیارهای مختلف] بیشتر به سمت بالا منحرف شده است.
اگر قیمت به زیر ۵۳,۰۰۰ دلار سقوط کرده و چند روز زیر این سطح نوسان کند، شاخص SPOR به زیر سطح ۱ سقوط کرده و نتواند آن را بازیابی کند و شاخص نسبت عرضه غیرقابلخرید به عرضه قابلخرید نزولی شود، این چشمانداز صعودی بیاعتبار خواهد شد.