کد خبر: 071203195474
ادب و هنرجامعه و فرهنگروزنامه

۱۹ روش جذب مخاطب رسانه ای برای بازاریابی

مریم بهشت پسند زیبا، تحلیلگر بازار

تیتر یا سر فصل در زبان فارسی به نهنده، سرواژه، سرنامه، سرگفتار، شاه خط، سرنویس، آغازه، دید، شیرازه و در زبان انگلیسی به head line و title نیز شهره هستند؛ سرفصل های استراتژیک می توانند به رسانه ها یا شرکت های بازاریابی کمک کنند تا خوانندگان را به مقالات یا محتوای دیگر خود جذب کنند.

این عبارات کوتاه می تواند به مخاطب بگوید که چگونه زمینه خاصی برای آنها اعمال می شود و با خواندن یک مقاله خاص چه چیزی را می توانند یاد بگیرند.

درک انواع مختلف تیترها می تواند به شما در انتخاب مناسب برای استفاده از مقاله کمک کند.در این مقاله توضیح می‌دهیم که عنوان چیست و فهرستی از ۱۹ نوع تیتر را ارائه می‌کنیم که می‌توانید از آنها برای جذب خوانندگان استفاده کنید.

تیتر چیست؟

عنوان متنی است بالای مقاله که محتوای کلی آن را خلاصه می کند. هدف آن جلب سریع توجه خوانندگان است. از آنجایی که سرفصل ها عناوینی هستند که قبل از مقاله ظاهر می شوند، اغلب در مورد اینکه آیا خواننده روی یک مقاله کلیک می کند یا خیر، عامل تعیین کننده هستند و بنابراین، زمانی که متقاعد کننده هستند، بسیار جذاب هستند.

نویسندگان از سرفصل ها برای مقالات خبری، پست های وبلاگ، تبلیغات، پست های رسانه های اجتماعی و بیانیه های مطبوعاتی و خصوصا در بازاریابی استفاده می کنند.

۱۹ نوع تیتر

۱. تیتر مستقیم: یک عنوان مستقیم به وضوح هدف مقاله را بیان می کند. معمولاً شامل حقایقی در مقاله برای خلاصه کردن ایده کلی می شود. وقتی از تیتر مستقیم استفاده می کنید، خوانندگان دقیقاً می دانند که قرار است چه چیزی را بخوانند یا ببینند.مثال: “۱۵ عکس یک شهر برای تماشای شما”

۲. تیتر غیر مستقیم: یک تیتر غیرمستقیم با اشاره به نکته اصلی یک مقاله، رویکردی ظریف دارد. از آنجایی که به طور مستقیم ایده کلیدی را بیان نمی کند، کنجکاوی خواننده را برای کشف موضوع مقاله مورد هدف قرار می دهد.مثال: “کارخانه کفش در سال ۲۰۲۱ شناور است”

۳. سرفصل اخبار: سرفصل های خبری، اعلان های مهمی در مورد یک شرکت یا محصولات آن می دهند. روزنامه نگاران اغلب از این نوع تیترها در مقالات خبری استفاده می کنند تا به طور موثر اطلاعات اخیر را با عموم به اشتراک بگذارند.مثال: “Beach Cove Taffy مکان جدیدی را در نزدیکی Myrtle Beach اعلام کرد”

۴. عنوان “چگونه”: این نوع تیتر راه هایی را به خوانندگان می آموزد تا از طریق طرحی از مراحل، یک مهارت جدید را یاد بگیرند یا یک مشکل را حل کنند. نویسندگان برای نوشتن یک عنوان چگونه باید با عبارت «چگونه باید» شروع می‌کنند و به دنبال آن اقدامی که می‌خواهند خوانندگانشان بیاموزند را بیان می‌کنند. همچنین کمک می کند تا مشخص شود که چرا آن مقاله خاص ممکن است برای آنها مفید باشد.مثال: “چگونه در یک کشور خارجی مانند یک شخص محلی رانندگی کنیم”

۵. عنوان سوال: عنوان یک سوال با هدف ارائه پاسخ در مقاله سوالی را برای خوانندگان مطرح می کند. اینها معمولاً موضوعاتی هستند که مصرف کنندگان ممکن است در مورد محصولات یا برند یک شرکت به آنها علاقه مند باشند.مثال: “آیا می دانید کدام یک از سبزیجات ما بیشترین ویتامین را دارد؟”

۶. سرفصل فرمان: سرفصل های فرمان به خوانندگان می گویند که با خواندن یک مقاله چه کاری انجام دهند یا چه چیزی می توانند بیاموزند. شرکت‌ها معمولاً از این نوع عنوان هنگام ایجاد یک آگهی استفاده می‌کنند . اکثر سرفصل های دستورات با یک فعل عمل قوی شروع می شوند.مثال: “کمد لباس خود را با این تکنیک جدید ساده کنید”

۷. تیتر “دلیل چرا”:این عنوان به مخاطبان می گوید که چرا موقعیت های خاص رخ می دهد. این نوع تیتر معمولاً منجر به یک قالب مقاله فهرست می‌شود، که خوانندگان اغلب آن را بر سایر انواع مقالات ترجیح می‌دهند، زیرا مرور آن آسان‌تر است.مثال: “۸ دلیل برای اینکه لباس شما بر مصاحبه شما تاثیر می گذارد”

۸. تیتر احساسی: عناوین احساسی معمولاً یک احساس مثبت یا منفی را هدف قرار می دهند تا مخاطب را تشویق به خواندن مقاله کند. برای این کار، نویسندگان از کلمات قدرتمندی مانند مقرون به صرفه یا استرس استفاده می کنند.مثال: “راه هایی که می توانید از فرسودگی شغلی در سال جدید جلوگیری کنید”

۹. عنوان بازی کلمات: تیتر بازی با کلمات از شکل‌گیری خلاقانه کلمات و عبارات استفاده می‌کند، معمولاً به شکل جناس یا کنایه. شرکت‌ها اغلب از این سرفصل‌ها برای سرگرم‌کننده کردن موضوعی کمتر مهم استفاده می‌کنند.مثال: “مسابقه محلی اتومبیلرانی به دست انداز در جاده برخورد می کند”

۱۰. عنوان نام تجاری: سرفصل های نام تجاری از سازمان های شناخته شده برای مقایسه تجارت یا محصولات یک شرکت با رقبا استفاده می کنند. این می تواند برای کسب و کارهای جدیدی که تلاش می کنند در یک بازار مشابه به عنوان یک شرکت معتبرتر شرکت کنند، مفید باشد.مثال: “انتظار می رود اسکیتر محبوبیت بیشتری نسبت به اسکوتر هلو پیدا کند”

۱۱. بهترین تیتر: بهترین عناوین برخی از موارد را بالاتر از دیگران قرار می دهند. اینها می توانند خوانندگانی را که به دنبال محتوای با رتبه برتر هستند، مانند بهترین رستوران ها برای امتحان کردن یا بهترین رایانه برای خرید، جذب کنند.مثال: “بهترین شهرهای بعد از کالج برای زندگی”

۱۲. تیتر دو قسمتی: یک تیتر دو قسمتی از یک علامت نگارشی مانند دو نقطه، خط تیره یا پرانتز برای ترکیب دو ایده استفاده می کند. معمولاً هر دو بخش از این تیترها می توانند به تنهایی بایستند، اما در کنار هم، شانس جلب توجه خواننده را افزایش می دهند.مثال: “چرا تبلیغات دهان به دهان می تواند فروش را افزایش دهد: پنج مرحله کلیدی”

۱۳. سرفصل های رابطه ای: سرفصل های رابطه ای با استفاده از زبان دوم شخص، خواننده را به موضوع مقاله متصل می کند. ارتباط دادن موضوع به خواننده به آنها کمک می کند تا به خواندن علاقه مند شوند و کشف کنند که چگونه این مقاله می تواند به آنها کمک کند.به عنوان مثال: “در اینجا چگونه می توانید ۱۰۰۰ دلار از مبل خود کسب کنید”

۱۴. سرفصل مکان خاص: سرفصل‌های خاص مکان، خوانندگان را با ایجاد احساس مشارکت در دانش، جذب می‌کنند که فقط گروه منتخبی از مردم می‌دانند. این سرفصل‌ها بر چیزی تمرکز دارند که افراد در یک منطقه خاص مشترک هستند.مثال: “۱۲ چیزی که هر کسی که در تهران زندگی می کند می داند که درست است”

۱۵. سرفصل باور چالش برانگیز: یک عنوان باور چالش برانگیز افراد را متقاعد می کند که با استفاده از تکنیک روانشناسی معکوس بخوانند. معمولاً این تیترها با «باور نمی‌کنید…» شروع می‌شود که اغلب بینندگان را وادار می‌کند مقاله‌ای را بخوانند تا ببینند آیا واقعاً آنها را شگفت زده کرده است یا خیر.مثال: “باور نخواهید کرد که سلبریتی ها چگونه چربی شکم خود را از دست می دهند”

۱۶. تیتر تقابلی: تیترهای متضاد قانع کننده هستند، زیرا افرادی را جذب می کنند که یا با تیتر موافق هستند یا نقطه نظرات مخالف دارند. ارائه یک موضع بحث برانگیز می تواند افراد را ترغیب کند که بخوانند و ببینند که آیا مقاله نظرات موجود آنها را تغییر داده یا اعمال کرده است.مثال: “۱۲ دلیل برای اینکه بازیافت به سیاره آسیب می رساند”

۱۷. تیتر گواهی: یک عنوان گواهی با نقل قولی از مصرف کننده یک شرکت شروع می شود. این به بینندگان اظهار نظری عینی و عقیده ای از سوی شخصی که از محصولات یک شرکت استفاده کرده است می دهد.مثال: “این برنامه آشپزی به من کمک می کند تا برای بچه های حساسم غذا درست کنم”

۱۸. تیتر “پشتیبانی از علم”: این عنوان با تأیید تز خود با شواهد و شواهد علمی، از یک بیانیه پشتیبانی می کند. نویسندگان از این سرفصل ها برای مقالاتی استفاده می کنند که شامل تحقیق در مورد یک ایده خاص است.مثال: “دانشمندان معتقدند سیکادا در شرف ظهور از زیر زمین است”

۱۹. عنوان پیشینه: سرفصل های پس زمینه با اطلاعات متنی شروع می شوند. این معمولاً یک تیتر دو قسمتی است که قسمت اول پیشینه و نیمه دوم اهمیت یا دلیل اولین عبارت را توضیح می دهد.مثال: “میلیونر ۵ میلیون دلار به فروشگاه مواد غذایی محلی اهدا می کند؛ از صندوقداران با پاداش تشکر می کنم”

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا