از سرمایههای اجتماعی جامعه در مدیریت استان استفاده می شود
مشهد سید مهدی حیدری-استاندار خراسان رضوی بر استفاده از ظرفیت سرمایههای اجتماعی در مدیریت استان تاکید کرد.
غلامحسین مظفری، در جلسه شورای مرکزی خانه احزاب، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، به کاهش سرمایههای اجتماعی کشور در انتخابات اخیر اشاره و بیان کرد: کشور در انتخابات ریاست جمهوری در شرایط سخت و بغرنجی قرار داشت و عدم مشارکت مردم شرایط را شکنندهتر میکرد. با وجود همکاری و همافزایی تمامی گروههای جامعه، بازهم ۵۰ درصد مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال جاری شرکت نکردند.
وی اضافه کرد: حالا همه ما وظیفه داریم باید برای ارتقای سرمایه اجتماعی کشور و استان فکر کنیم.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه تمامی موضوعات در جامعه ما به هم مرتبط هستند، گفت: در شرایط فعلی باید از تمامی ظرفیتهای جامعه استفاده کرد. قهر با ایران، سبب عدم استفاده از ظرفیتهای کشور برای بهبود جامعه میشود.
وی تاکید کرد: بخشی از عقبماندگی استان و کشور در حوزههای زیرساختی است که باید این موارد رفع و رضایت مردم را جذب کرد.
مظفری با اشاره به آسیبهای وارده به احزاب، عنوان کرد: اصلاح قانون احزاب و استقرار احزاب در ساختار حکومتی از موضوعات دیگر است. احزاب از بنیه اقتصادی ضعیفی برخوردار هستند. به لحاظ فرهنگی نیز فعالیت حزبی دچار چالشهای جدی است. عدم عضویت افراد در حزب و عدم بیان آن در جامعه، یک چالش فرهنگی جدی آن است.
وی با تاکید بر استفاده از تمامی شرایط و ظرفیتها برای بهبود عملکرد دولت، اظهار کرد: پس از انتصاب به سمت استاندار خراسان رضوی از تمامی شهرستانهای استان بازدید انجام شد. در تمامی این شهرستانها با هسته مرکزی نخبگان شهرستانها جلسهای برگزار و بر حضور و اهمیت مشارکت آنان در مدیریت استان تاکید شد. همچنین در این جلسات، دغدغههای نخبگان شهرستانها دریافت گردید.
وی بر تشکیل شورای مشورتی در کنار سیستم اجرایی این شهرستانها تاکید کرد و گفت: بنا داریم سالانه حداقل یک جلسه با این شوراهابرگزار شود تا اطلاعات لازم از آنان دریافت گردد.
استاندار خراسان رضوی بر وجود سرمایههای اجتماعی خوب و متعدد در استان تاکید و بیان کرد: خراسان رضوی دارای سرمایههای اجتماعی متعددی است که در مجموعههای مختلف گرد آمده اند و باید از ظرفیت آنان در شوراهای مشورتی و اتاقهای اندیشهورزی استفاده کرد.
مظفری بخش دیگر سخنانش را به اهمیت تامین آب استان اختصاص داد و بیان کرد: ضرورت دارد که نیروهای نخبه و متخصص احزاب در کارگروههای مشورتی حضور پیدا کرده و همکاری لازم را داشته باشند. کارگروهها و شوراهای مشورتی ظرفیت خوبی هستند. این هماندیشی و همفکری باید خروجی مناسب برای استان داشته باشد.