وزیر صمت: کمبود اکسیژن ناشی از کمبود برق است
وزیر صمت گفت: در تولید اکسیژن مورد نیاز کشور از جمله برای بیماران کرونایی اقدامات خوبی صورت گرفته، اما کمبودهایی که وجود دارد ناشی از کمبود برق است.
به گزارش مهر به نقل از صدا و سیما، علیرضا رزمحسینی در آخرین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید از سرمایهگذاری ۴۵۰ هزار میلیارد تومانی شرکتهای برتر کشور در طرحهای دارای اولویت خبر داد و اظهار داشت: این میزان سرمایهگذاری در ۷۵ طرح انجام شده که از جمله آن، طرحهای بخش معدن و صنایع غذایی است.
وزیر صمت عملکرد ستاد تسهیل و رفع موانع تولید را قابل قبول خواند و اضافه کرد: در این مدت ۱۰ ماه هم افزایی مناسبی در ستاد صورت گرفت که باعث بهبود فضای تولید در کشور شد.
۱۴۶ میلیون تن کالا وارد و صادر شد
رزم حسینی درباره فاطمی امین، وزیر پیشنهای دولت برای وزارت صمت نیز گفت: پیش از این نیز سابقه و عملکرد مناسبی را از او شاهد بودیم و بدون شک از این پس هم عملکرد مناسبی را شاهد خواهیم بود.
وی فرد خوشفکری است که میتواند این حوزه را فعالتر کند.
رزمحسینی با اشاره به تأثیر کرونا بر تولید در کشور گفت: با این وجود رشد ۷.۱ درصدی کشور در سال گذشته در فصل چهارم به ۹.۹ درصد رسید که نشان از عملکرد قابل قبول وزارت صمت دارد ضمن اینکه ۱۴۶ میلیون تن کالا وارد و صادر شد تا تأمین مناسبی در اقلام اساسی و کالاهای مهم داشته باشیم.
۳ بسته کارآمد محیا شده است
وی ادامه داد: در بستههای مانع زدایی کارهای خوبی انجام شده و ۳ بسته کارامد و خوب محیا شده است. یکی از این بستهها برای بررسی به مجلس رفته که باید بررسی شود. بسته دیگر مربوط به ستاد اقتصادی دولت است، اما بستهای که مربوط به وزارت صمت بود انجام شده است.
رزمحسینی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه تنظیم بازار گفت: امروز هیچ شرکتی در حوزه کشاورزی در اختیار وزارت صمت نیست و حتی شرکت بازرگانی دولتی هم تحت مدیریت واحد به دست وزارت جهاد مدیریت میشود.
وی افزود: به رئیسجمهور پیشنهاد دادم که جلسات کارگروه تنظیم بازار به ریاست معاون اول برگزار شود که دیروز جلسه کارگروه تنظیم در دفتر معاون اول برگزار شد امیدواریم ادامهدار شود که بدون شک اثرات مثبتی خواهد داشت.
تصمیمات حوزه اقتصاد تأثیر مستقیم بر تولید
رزمحسینی افزود: در تولید اکسیژن مورد نیاز کشور از جمله برای بیماران کرونایی اقدامات خوبی صورت گرفته، اما کمبودهایی که وجود دارد ناشی از کمبود برق است.
اگر شرکتها و صنایع بخواهند برق خودشان را تأمین کنند باید شرایط برای آنها تسهیل شود.
وزیر صمت با اشاره به سندهای ابلاغ شده در حوزه زنجیره تأمین و تولید پوشاک و لوازم خانگی گفت: فراموش نکنید تولید در کشور در هر حوزهای متأثر از سیاستهای پولی و مالی کشور است و تصمیمات حوزه اقتصاد تأثیر مستقیم بر تولید دارد.
وی افزود: بیش از ۶۰ درصد جی. دی. پی کشور به وزارت صمت و وزارت جهاد مربوط است از این رو این دو بخش باید در تصمیمات کلان حضور داشته باشند.