پوشش تامین مالی و ریسک داخلیسازی در صنعت پتروشیمی با راهاندازی طرح هوشمند تکمیل زنجیره ارزش
طبق اعلام معاون توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، با راهاندازی سامانه طرح جامع هوشمند تکمیل زنجیره ارزش پتروشیمی، مکانیسم تأمین مالی و ریسک بومیسازی برای شرکتهای داخلی پوشش داده می شود.
به گزارش عصراقتصاد، شقایق حقجوی امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در آیین رونمایی از سامانه «طرح جامع هوشمند تکمیل زنجیره ارزش از فرایند تا تجهیزات صنعت پتروشیمی با مشارکت مردم» در نخستین روز از بیستوهشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی بیان کرد: در سالهای اخیر تلاش شده است که گذار از اقتصاد نفتی به اقتصاد مبتنی بر دانش محقق شود.
وی افزود: شرکتهای نوپا و دانشبنیان، دانشگاهها، نهادهای مالی، دستگاههای دولتی و شرکتهای صنعتی از شرکای کلیدی در توسعه فناوری هستند.
معاون توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری با تأکید بر اینکه شرکتهای پیشرو و بزرگ، پیشران و لوکوموتیو توسعه فناوری هستند، ادامه داد: این سامانه با همت شرکت ملی صنایع پتروشیمی و با حمایت این معاونت با هدف رفع موانع بزرگ تحقق دانشبنیانشدن صنعت و اقتصاد کشور راهاندازی شده است.
حقجوی تصریح کرد: در این سامانه، نیازهای صنعت پتروشیمی و توانایی شرکتهای داخلی از سوی شرکت ملی صنایع پتروشیمی شناسایی و ارزیابی شده است و پس از این مرحله مکانیسم تأمین مالی و نظام مالی پوششدهنده ریسک از سوی مدیریت توسعه فناوریهای راهبردی انجام میشود.
وی تأکید کرد: برای نخستین بار با راهاندازی این سامانه، شرکتهای پتروشیمی، شرکتهای داخلی و دانشبنیان، بخش خصوصی، معاونت علمی و شرکتهای پژوهشی در کنار هم برای داخلیسازی و توسعه صنعت پتروشیمی تلاش میکنند.
سامانه «طرح جامع هوشمند تکمیل زنجیره ارزش از فرایند تا تجهیزات صنعت پتروشیمی با مشارکت مردم» با هدف همافزایی عرضه و تقاضا در صنعت پتروشیمی و استفاده حداکثری از توانمندیهای داخلی به همت شرکت ملی صنایع پتروشیمی امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در نخستین روز از بیستوهشتمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی رونمایی شد.
بیستوهشتمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینهسازی فناورانه» از امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) بهمدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران دایر است.
بیش از هزار و ۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در این رویداد بزرگ نفتی در بخشهای مختلف ازجمله شرکتهای بالادست نفت و گاز، اکتشاف و تولید، سازندگان داخلی، صنایع میاندستی و پاییندستی گاز، پالایش و پتروشیمی و شرکتهای دانشبنیان، پارکهای فناوری، دانشگاهها، استارتاپها و دیگر شرکتهای مرتبط با صنعت نفت حضور دارند.