کاهش سن واکسیناسیون کرونا در کشور به ۹ سال
استاندار تهران از تصمیم ستاد ملی کرونا برای واکسیناسیون کودکان ۹ تا ۱۲ سال خبر داد.
به گزارش ایسنا، محسن منصوری روزگذشته در پایان جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران، گفت: استان با جمعیت حدود ۱۴ میلیونی و تعداد زیادی اتباع بیگانه از تراکم بالایی برخوردار است به شکلی که جمعیت ۱۸ درصدی در مساحتی کمتر از یک درصد ساکن شده، لذا به لحاظ سرانهها با کاستیهایی مواجه است که جبران آنها همت مضاعف و کار جهادی میطلبد که دوستان پیگیر آن هستند.
وی ادامه داد: در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا که با حضور رئیس جمهوری برگزار شد تصمیم بر این شد که واکسیناسیون کودکان از کف ۱۲ سال پایینتر آورده شود و کودکان بین ۹ تا ۱۲ سال نیز واکسیناسیون شان انجام شود.
جمع بندی انجام واکسیناسیون برای کودکان بین ۹ تا ۱۲ سال بر اساس تجربه کشورهای مختلف مرور مطالعات و نهایتا تصمیمی بر اساس مبانی علمی بوده است. این واکسیناسیون به صورت داوطلبانه و با رضایت والدین انجام خواهد شد که نوع واکسن و نوبت تزریق آن توسط کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا و وزارت بهداشت اعلام خواهد شد.
استاندار تهران تاکید کرد: علی رغم اصرار و کار خوب رسانهای که انجام شده استقبال از تزریق دز سوم آنطور که شایسته است صورت نگرفته، انتظار میرود همه شهروندان برای تزریق دز سوم به مراکز مراجعه کنند. کشورهایی که در این زمینه موفق عمل کردند گام موثری در جهت کنترل بیماری داشتند.
بی تردید باید در تزریق دز سوم به سطح تزریق دز اول و دوم که در حال حاضر فاصله زیادی دارد برسیم. در این زمینه رسانهها نیز باید ترغیب شهروندان را در دستور کار خود قرار دهند.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود به موضوع کنترل مرزها اشاره کرد و افزود: متاسفانه در ورودیهای استان تهران همانند فرودگاه امام در تستهایی که به شکل رندم انجام شده مشاهده کردیم که مسافرانی که گواهی PCR منفی داشتند تست PCR شان مثبت بوده، لذا مشخص است این گواهیها از اعتبار لازم برخوردا نیست. لذا وزارت بهداشت به کمک هلال احمر نسبت به تشدید مراقبتها اقدام کند.
وی در خصوص بازگشایی مدارس نیز گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا دستور رئیس جمهوری و تصمیم جلسه مشترک وزرای کشور، علوم و وزارت آموزش و پرورش، کلاسهای مدارس با رعایت پروتکلها باید به صورت حداکثری بازگشایی شود.
قطعا سلامت دانشآموزان خط قرمز است اما نباید به بهانههای مختلف بازگشاییها به تاخیر بیفتد که موجب افت تحصیلی دانشآموزان خواهد شد.
در این زمینه با عقب افتادگی نسبت به سایر استانها در تهران مواجه هستیم. لذا مدارس و دانشگاهها در سطح همه شهرستانهای استان تهران باید به صورت حداکثری بازگشایی شود تا به متوسط کشوری برسیم.
وی تاکید کرد: در مورد زیرساختهای حوزه بهداشت و درمان باید موضوع تامین منابع مالی پیگیری شود.
در سطح شهرستانها مشکل تامین زمین وجود ندارد و فرمانداران می توانند به صورت گام به گام برای تامین زمین در جهت تامین زیرساختها اقدام و در این راستا تلاش خواهیم کرد بخشی از این موارد را از طریق سفر ریاست جمهوری نیز دنبال کنیم.
وی ادامه داد: باید بهرهبرداری پروژهها و کارهایی پیشرفت فیزیکی بالایی دارند در سریعترین زمان ممکن دنبال شوند. همانند بیمارستان ملارد که تقریبا تکمیل است و باید به فوریت به بهرهبرداری برسد.