کد خبر: 27020182785
اخبار شرکت ها

آغاز به کار شعب تخصصی شرکت های دانش بنیان بانک ملی ایران برای نخستین بار در کشور

شعب تخصصی شرکت های دانش بنیان فخر رازی و باهنر بانک ملی ایران با حضور مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره بانک و دستیار ویژه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آغاز به کار کردند.

دکتر محمدرضا فرزین مدیرعامل بانک ملی، در مراسم افتتاحیه شعبه شرکت های دانش بنیان فخر رازی با بیان اینکه این شعبه امروز با عنوان یک شعبه مشاوره محور، برای شرکت های دانش بنیان افتتاح شد؛ گفت: باید برای تأمین مالی شرکت های دانش بنیان یک الگوی خاص وجود داشته باشد و انشالله ما در سال جاری، علاوه بر تأمین مالی این شرکت ها، در زمینه مشاوره آنها نیز مشارکت خواهیم داشت.

فرزین گفت: تشکر می کنم از همکاران خودم در بانک ملی، که این اقدام بسیار شایسته که از همان ابتدای سال در برنامه بانک ملی قرار گرفت امروز محقق شد و توانستیم این شعبه را به عنوان یک شعبه مشاوره برای شرکت های دانش بنیان افتتاح کنیم و انشاالله در سال جاری در تأمین مالی بخش عمده ای از شرکت های دانش بنیان مشارکت خواهیم کرد و هم در مشاوره های مربوط به تأمین مالی ایشان اقدام لازم را انجام خواهیم داد.

فرزین همچنین بیان کرد: در سال گذشته ۶۸۷ شرکت دانش بنیان با اعتباری بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد ریال توسط بانک ملی ایران تامین مالی شدند.

همچنین علیرضا دلیری، دستیار ویژه علمی و فناوری ریاست جمهوری، ضمن تحسین بانک ملی ایران برای پیش قدمی در تدوین بستر حوزه دانش بنیان کشور گفت عملکرد سال‌های اخیر شرکت های دانش بنیان در عرصه اقتصاد کشور بسیار موفق بوده است.

ضمن اینکه امسال نیز مقام معظم رهبری (دام عزه) بسیار در صحبت‌هایشان به موضوع شرکت های دانش بنیان اشاره داشتند.

دلیری گفت: من ابتدائاً تیم بانک ملی را تحسین می‌کنم، که در تدوین بستر جدید برای حوزه دانش‌بنیان کشور پیش قدم شدند. یک اعتقاد کلی در کل نظام وجود دارد که تنها راه نجات اقتصاد کشور، اقتصاد دانش محور یا اقتصاد دانش بنیان است.

خب تجربیات سال های گذشته هم در کشور نشان داده که عملکرد شرکت های دانش بنیان در حوزه اقتصاد، عملکرد بسیار موفقی بوده است.

کشور ما زیرساخت منابع انسانی خوبی دارد و همینطور که استحضار دارید، در تولید علم جایگاه شانزدهم دنیا را داریم؛ ولی در تبدیل علم به محصول با مشکلاتی روبرو هستیم که متأسفانه در سال‌های نه چندان دور شاهد بودیم که شاخص نوآوری ما در بین کشورهای دنیا شاخص خوبی نبود.

در سال ۲۰۱۴ در ۱۴۱ کشور دنیا ۱۲۰ اُم بودیم. علی رغم اینکه در تولید علم جایگاه خوبی داشتیم. لذا من فکر می کنم این فرهنگ در جامعه ما همچنین در بازار پول ما هم ایجاد شده است.

بحث دیگر در حوزه های سرمایه‌گذاری است. اتفاقاتِ خوب در بانکهای ما افتاد و باعث شد که فضای سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری‌های نوین شکل بگیرد به خصوص در بحث های Fintech ها که در کشور ما چند سالی است شروع شده و پرداخت ها شکل گرفتند.

بعضی از بانکها در حوزه دیجیتالی شدن وارد شده اند. جا دارد باز هم از دوستانمان در بانک ملی تشکر کنم ما بحث های مفصلی داشتیم در این حوزه و عزیزانمان در شرکت های زیر مجموعه بانک ملی خیلی از موضوعات از جمله سفته و برات و در حوزه های جدید حتی، مثل خدمات بر بستر بلاک چین داشته اند و قدم‌های موثری برداشته شه است.

دلیری با بیان اینکه: بانک ملی ایران در بسیاری از حوزه‌های خدمات بانکداری الکترونیک مانند سفته و برات الکترونیک گام‌های خوبی برداشته است، تاکید کرد، قرار است کارگروه فناوری‌های نوین در بانک مرکزی تشکیل شود و همانطور که بانک ملی ایران توانسته در بحث فناوری های نوین و خدمات رسانی به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال باشد باید بتوانیم خدمات تسهیل گرانه را در این حوزه ارائه کنیم.

در این مراسم افتتاح این شعبه، عباس شفیعی رئیس هیئت مدیره، سید فرید موسوی و صمد عزیزی نژاد اعضای هیئت مدیره و جمعی از مدیران ارشد و کارشناسان بانک حضورداشتند. دومین شعبه تخصصی مشاوره تخصصی شرکت های دانش بنیان بانک ملی ایران یا همان ملی پلاس، در خیابان باهنر قرار دارد.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
Back to top button