تفاهمنامه همکاری میان بانک ملی ایران و دانشگاه آزاد اسلامی برای ارتقاء خدمات بانکی و علمی
![بانک ملی](https://asre-eghtesad.com/wp-content/uploads/2024/11/بانک-ملی.jpg)
تفاهمنامه همکاریهای بانکی و دانشگاهی، ارتقای سطح خدمات مالی و بهرهگیری از ظرفیتهای علمی و پژوهشی،میان بانک ملی ایران و دانشگاه آزاد اسلامی با حضور مدیران ارشد، به امضا رسید.
به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، در این مراسم که با حضور ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک و محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد؛ ابوالفضل نجارزاده در مراسم امضای این تفاهمنامه با اشاره به ضرورت توسعه روابط بانکی و علمی میان دو نهاد، بر لزوم همافزایی در حوزههای دانشی و فناوری تاکید کرد.
نجارزاده گفت: اگر نیازهای نظام بانکی، بهویژه بانک ملی ایران، به ظرفیتهای علمی و پژوهشی دانشگاهها بهدرستی تبیین شود، مشخص خواهد شد که این نیازها صرفا مالی نیست، بلکه موضوعات دانشی و تخصصی نیز از اهمیت بالایی برخوردارند.
مدیرعامل بانک ملی ایران افزود: بانک ملی ایران ۵۵ میلیون مشتری و بیش از ۳۰۰۰ شعبه در سراسر کشور دارد و در طول یک قرن گذشته، نقش مهمی در اقتصاد کشور ایفا کرده است. از سوی دیگر، دانشگاه آزاد اسلامی با اکوسیستم گسترده خود، پس از آموزشوپرورش، یکی از بزرگترین نهادهای آموزشی کشور محسوب میشود. بنابراین، همکاری بین این دو مجموعه میتواند ظرفیتهای گستردهای را فعال سازد.
همکاری برای توسعه فناوری های بانکی و ارتقای بهره وری اقتصادی
نجارزاده با اشاره به نیاز روزافزون نظام بانکی به دانش تخصصی و فناوریهای نوین تصریح کرد: تحولات سریع در صنعت بانکداری، نیاز به همفکری و تعامل هدفمند با دانشگاهها را بیش از پیش ضروری کرده است. اگر این تعاملات صورت نگیرد، هر سال معادل ۲۰ تا ۳۰ سال از روند پیشرفت عقب خواهیم ماند.
وی همچنین از ایجاد یک مرکز مشترک بین بانک ملی و دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فناوریهای مالی و هوش مصنوعی خبر داد و اظهار داشت: بانک ملی ایران علاقمند است با همکاری دانشگاه آزاد، یک پلتفرم مشترک برای توسعه فناوریهای بانکی و مالی ایجاد کند. این همکاری میتواند در حوزههای مختلفی از جمله هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال و ابزارهای مالی نوین، نظیر رمزارزهای مرتبط با طلا، گسترش یابد.
نجارزاده در ادامه به نقش دانشگاه آزاد در ارتقای بهرهوری بنگاههای اقتصادی تحت مدیریت بانک ملی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، بانک ملی ایران به رغم رویکرد خروج از بنگاهداری و واگذاری شرکت های بزرگی مانند پتروشیمی شازند، به ناچار ۱۷۰ شرکت تولیدی را تحت مدیریت خود دارد و این بنگاهها نیازمند بهرهگیری از دانش فنی و ظرفیتهای علمی دانشگاهها هستند. این همکاری میتواند به افزایش کارایی این بنگاهها و استفاده بهینه از منابع منجر شود.