کد خبر: 230104200253
اخبار شرکت هابانک و بیمه

رشد ۹۰ درصدی پرداخت تسهیلات در سال ۱۴۰۳ در شعبه کاشان بانک توسعه صادرات ایران

رئیس شعبه کاشان بانک توسعه صادرات ایران از رشد ۹۰ درصدی پرداخت تسهیلات ریالی این شعبه در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال قبل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران، علی اصغر گلکار اعلام کرد: سال گذشته بیش از ۳۱.۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات به جامعه تولیدی و صادراتی شهر کاشان پرداخت شده است.

رئیس شعبه کاشان بانک توسعه صادرات ایران اظهار داشت: این شعبه در سال گذشته بیش از ۹ میلیون یورو تسهیلات ارزی به مشتریان پرداخت کرده که نسبت به سال قبل از آن ۷۳۰ درصد رشد داشته است.

وی مانده تسهیلات شعبه کاشان بانک توسعه صادرات در سال ۱۴۰۳ را بالغ بر ۱۸ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: مانده تسهیلات این شعبه در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۱۳ هزار میلیارد ریال بوده است که رشد ۴۰ درصدی را در این بخش نشان می دهد.

گلکار از رشد ۹۰ درصدی گشایش اعتبار اسنادی و ۱۰۰ درصدی در حوزه خرید و فروش ارز در ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: این شعبه از بانک توسعه صادرات ایران در سال گذشته موفق به گشایش بیش از ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال و ابلاغ ۱۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار اسنادی داخلی شد که بیانگر رشد ۹۰ درصدی در این بخش است.

رییس شعبه کاشان بانک توسعه صادرات ایران با اشاره به ظرفیت های شهرکاشان در حوزه تولید و صادرات، نقش این بانک را در تحقق شعار سال« سرمایه گذاری برای تولید» مهم توصیف کرد و گفت: تلاش داریم با سیاست های اعتباری جدید بانک توسعه صادرات ایران و نیازسنجی از مشتریان، بهترین و مناسب ترین خدمات را به تولیدکنندگان و صادرکنندگان کاشان ارایه کنیم.

وی اظهار امیدواری کرد با تداوم روند رشد عملکردی این شعبه، زمینه رشد سرمایه گذاری برای تولید در این منطقه فراهم شود.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا