سرمایه مردمی
دکتر حمزه رضایی
مصطفی پورمحمدی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به سیاست «مردمی کردن» اقتصاد گفت که مردم سرمایه، ابتکار و انرژی زیادی دارند و ما باید آن را در بازار توسعهای به کار بگیریم.
عارضم به حضورتان که ما مردم عجیب و غریبی هستیم، شاید هم در دنیا منحصر به فرد باشیم، خودمان که اصلاً به فکر پیشرفت و توسعه و آبادی کشور نیستیم.
وقتی هم که یکی از نخبگان سیاست پا پیش می گذارد، آستینها را بالا می زند و می خواهد شق القمری بکند و عصایی را به مار و یا ماری را به عصا تبدیل کند، مطلقاً کک مان نمی گزد و انگار نه انگار که ما هم عضوی از این جامعه و کشور هستیم و وظیفه ای هر چند ناچیز بر دوش مان است.
جناب پورمحمدی با خواهش و التماس خواهان مشارکت ما مردم در بازار توسعه و پیشرفت کشور شده است، و از ما خواسته است سرمایه، ابتکار، و انرژی زیادی که داریم را در این راه پر پیچ و خم هزینه کنیم.
حالا درسته که ما به طور مادرزادی و ژنتیکی از پدیده هایی مانند ابتکار و انرژی و همچنین عقل و اندیشه و دانش، بی بهره ایم و کله مان از این حیث مانند طبل حضرت شاه عباس خالی است، ولی خوب خدا را شکر به لطف و همت مسئولان در سال های گذشته، و آن اقتصاد پر رونق و پویا و تورم مهار شده ای که آنها ایجاد فرمودند، تا دلتان بخواهد سرمایه جمع کرده ایم و پولدار شده ایم و حساب های خود را انباشته کرده ایم و در این باب گردن خود را تا آنجا که امکان داشته است، کلفت و کلفت تر کرده ایم.
خوب حالا چه اشکالی دارد، اگر ما در حیطه ابتکار و انرژی و فناوری و بهره هوشی، نمی توانیم دست جناب پورمحمدی را بگیریم و نقشی هر چند ناچیز از این به بعد ایفا نماییم، بیایید و اندکی از آن سرمایه های راکدی که از حساب های بانکی مان در حال فواره زدن است، بیرون کشیده، در طبق اخلاص نهاده و تقدیم بزرگوار کنیم، شاید با این خدمت ناچیز مان، آن اندک کمبودهای باقیمانده از سال های پیش را که مسئولان به دلیل مشغولیت زیاد درون مرزی و برون مرزی، فرصت حل و فصل آن را پیدا نکرده اند، با انرژی و توان بالای جناب پورمحمدی، برطرف شده و وضعیت کشورمان گل و بلبل تر از این که هست بشود.
الهی آمین