سهم قابل توجه بانک ملی در تامین مالی بنگاه های اقتصادی و توسعه زیرساخت ها
بنابه گفته مدیرعامل بانک ملی، بیش از ۹۲ درصد از تامین مالی طرح های زیرساختی کشور توسط بانک های کشور صورت می گیرد که در این بین بانک ملی ایران سهم قابل توجهی در تامین مالی بنگاه های اقتصادی و توسعه زیرساخت های کشور دارد.
ابوالفضل نجارزاده با حضور در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در نشست مشترک با روساء و اعضای اتاق ایران در زمینه بررسی روابط راهبردی و نقشه راه های مشترک جهت تقویت و گسترش همکاری های دو جانبه گفت وگو کرد.
به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی ایران در این نشست مشترک با بیان این که بانک ملی ایران به بیش از ۵۵ میلیون مشتری فعال در داخل و خارج کشور خدمات مالی ارائه می دهد، تصریح کرد: در طول نزدیک به یک قرن گذشته بانک ملی ایران همواره همسو با احاد جامعه قدم برداشته و همیشه در فراز و نشیب های مختلف تاریخ کشور حامی مردم بوده است.
وی گفت: بسیاری از بنگاه های بزرگ اقتصادی کشور و واحدهای صنعتی و تولیدی که هم اکنون موتور محرک اقتصاد کشور هستند و همچنین زیرساخت های اساسی و حیاتی کشور در سال های گذشته با حمایت ها و تامین مالی بانک ملی ایران ساخته و بنا شده اند.
حمایت از رونق تولید
نجارزاده در ادامه سخنانش با اشاره به این مطلب که رویکرد جدید بانک حمایت از رونق تولید است، تاکید کرد: بیش از ۹۲ درصد از تامین مالی طرح های زیرساختی کشور توسط بانک های کشور صورت می گیرد که در این بین بانک ملی ایران سهم قابل توجهی در تامین مالی بنگاه های اقتصادی و توسعه زیرساخت های کشور دارد.
وی با بیان این که بانک ملی ایران آماده هرگونه ارائه خدمات مالی به کارآفرینان و تولیدکنندگان کشور است، افزود: مصمم هستیم با طراحی و تولید ابزارهای جدید مالی موجب خلق ثروت و ارزش در اقتصاد کشور شویم.
نجارزاده در بخش دیگری از سخنانش همچنین با تأکید بر ضرورت خدمت به مردم، به تبیین خدمات متنوع بانک ملی ایران نظیر شبکه گسترده شعب، توانمندی های الکترونیک، تسهیلات پرداختی به بخش های مختلف اقتصادی و … پرداخت.
بانک ملی ایران حامی صنعت و بخش خصوصی
نجارزاده در ادامه به شبکه بزرگ ارزی بانک ملی ایران اشاره کرد و افزود: امروز شرکت های خصوصی بیش از گذشته به حمایت و تامین مالی بانک ها نیاز دارند و بانک ملی ایران به عنوان حامی صنعت با عزم جدی و ظرفیت های موجود خود از جمله صرافی ملی، کارگزاری، شعب ارزی خارج از کشور، محصولات و خدمات متنوع مالی و… به نقش حمایتگری خود با هدف کمک به افزایش تولید، اشتغالزایی و توسعه و آبادانی کشور ادامه خواهد داد.
وی با بیان این که خروج از بنگاه داری از مهمترین راهبردها در بانک ملی ایران است، افزود: سال گذشته بیش از ۳۶ همت از اموال و دارایی های بانک ملی ایران واگذار شد و آماده ایم تا دیگر اموال مازاد بانک را براساس صلاحیت ها واگذار کنیم.
صمد حسن زاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران نیز در این دیدار ضمن برشمردن بانک ملی ایران به عنوان یک بانک بزرگ و توانمند در کشور، با ارائه گزارشی از اقدامات و وضعیت اتاق ایران، نیازمندی ها و درخواست خود در جهت توسعه فعالیت ها را مطرح کرد.