علیرغم تبلیغات علیه جمهوری اسلامی دیپلماسی انرژی در نمایشگاه صنعت نفت با شکوه تر برگزار می شود
نشست بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی صنعت نفت ۱۷ اردیبهشت با حضور سرپرست روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران و جمعی خبرنگاران برگزار شد.
عصر اقتصاد: در این نشست غلامرضا جمالی گفت: نمایشگاه صنعت نفت یکی از بزرگترین و مهمترین نمایشگاه ها در حوزه انرژی است و به همین منظور نیز مسئولیت ما را دو چندان میکند تا شأن صنعت نفت را حفظ کنیم.
جمالی توضیح داد حضور چشمگیر و گسترده شرکتهای داخلی و خارجی در نمایشگاه بی نظیر است پارسال فضای نمایشگاه ۲هزار مترمربع بود و امسال به ۵ هزار متر مربع افزایش داشته و در کل فضای باز و سالنها ی نمایشگاه امسال ۷۰ هزار متر مربع است که نسبت به حضور چشمگیر ۱۵۰۰شرکت داخلی و ۲۵۰شرکت خارجی بسیار کم است به طوریکه همه متقاضیانی که برای حضور در از نمایشگاه استقبال کرده بودند به علت نبود زیر ساخت ها نتوانستند حاضر شوند و امیدواریم که این نمایشگاه زمینه ساز برای تحقق جهش تولید و بهینه سازی فناورانه در نمایشگاه صنعت نفت شود.
وی گفت: این در حالی است که تبلیغات گسترده در حوزه دیپلماسی انرژی برعلیه جمهوری اسلامی در جریان است.
جمالی افزود: حضور کشورهای روسیه ،چین، آرژانتین ،کانادا،آلمان ،فرانسه ،ترکیه ،اتریش ،هندوستان،ژاپن و بلاروس در نمایشگاه بیست و هشتم را ارزشمند و سبب رونق تبادلات اقتصادی دانست و ادامه داد امسال هم با توجه به رویکرد صنعت نفت در بخش های بالادستی میان دستی و پایین دستی شرکت هایی در نمایشگاه بر اساس زنجیره ارزش و تولید صنعت نفت جانمایی و ثبت نام شدند و علاوه بر آن با حضور شرکت های دانش بنیان و فناوری در خدمت مجموعه های متعدد دانشگاهی،استارت تاپ ها و شرکت های دانش بنیان که امسال با استقبال گستردهای در نمایشگاه هستیم.
وی گفت: در حاشیه حضور پر رونق مجموعه صنعت و دانشگاه رویدادهای جانبی متعددی را در نمایشگاه خواهیم داشت و جزییات آن به سمع همگان خواهد رسید بسیاری از این رویدادها منجر به قرارداد و تفاهم نامه در صنعت نفت می شود بدون شک سبب رونق تولید و صنعت و اقتصاد در کشور مخصوصا در بخش خصوصی می شود.
وی خاطر نشان کرد: یکی از کارکردهای اصلی این نمایشگاه اتصال بین بخش خصوصی و دولتی است که بدون واسطه و حذف بوروکراسی وقت گیر باعث گردش مالی در اقتصاد کشور می شود.
سرپرست روابط عمومی شرکت نفت افزود: شعار امسال ما در نمایشگاه، صنعت نفت جهش تولید بهینه سازی فناورانه است و سعی شده تا در این بستر و با این رویکرد مسیر برای تبادل نظر سهامداران و به اشتراک گذاشتن تمامی شیوه های رسیدن به آن هموار گردد.
جمالی تصریح کرد: برخی از رونمایی ها را در نمایشگاه خواهیم داشت مانند تجهیزات بار اول که توسط متخصصین و دانشمندان صنعت نفت اختراع شده است.
همچنین اخبار نمایشگاه از طریق فضای مجازی در پردیس مجازی و تلویزیون اینترنتی شرکت نفت هم منعکس می شود تا کسانی که امکان حضور در نمایشگاه را نداشتند از رویدادهای آن مطلع و بهرمند شوند.
وی گفت: همچنین امسال برای اولین بار سالن ویژه تولید و تجهیز محور مربوط به تولید اول ها ایجاد شده است تا فعالان تامین کننده تجهیزات در آن سالن محصولات خود را به نمایش بگذارند.
سالن های ۱۰ و ۱۱ به حوزه فناوری و دانشگاه و دانش بنیان ها اختصاص یافته است بخش مهم آن در اختیار ۸۰ شرکت دانش بنیان است ۶۴ شرکت استارت تاپ و ۲۳ دانشگاه است که به تبادل با شرکتهای بزرگ نفتی می پردازند.
جمالی ادامه داد: یکی از مهمترین برنامه های نمایشگاه،رویپادهای جانبی آنست است پارسال ۱۵۰ تفاهم نامه در نمایشگاه منعقد شد که با توجه به قرار دادهایی بالا دستی قابل توجه است.