کد خبر: 131103191558
اقتصادروزنامهفناوری اطلاعات و ارتباطات

مانایی و پایستگی در بازاریابی شبکه ای

مریم بهشت پسند زیبا، تحلیلگر بازار

قدرت کارآفرینی در بازاریابی شبکه ای به وضوح قابل مشاهده است.  زیرا این تجارت بر پایه اهرم انسانی بنا شده. زمانی که فردی دعوت به کار می شود،  آن فرد می تواند چندین نفر را دعوت به کار کند،  آموزش های لازم برای شروع به کار رو به آنها بدهد و افراد به این زنجیره ی انسانی متصل می شوند و این چرخه ادامه دارد که در اینجا ما به قدرت تصاعد پی می‌بریم.

تمام این افراد توسط یک راهبر مدیریت می شود، آن راهبر خودش این افراد را دعوت نکرده او فقط ۳تا ۵نفر را به این کار دعوت کرده و باقی افراد توسط دیگران به این کار دعوت شدند. بازاریابی شبکه ای سفره ی پهن شده ای است که همه می‌توانند از آن بهره ببرند. یک تجارت بزرگ که با سرمایه ی کم شروع به کار میکنید و میتوا

نید به دوستان واقوامتان معرفی کنید که آنها هم سود ببرند. این تجارت زمان و مکان مشخصی ندارد هر جا که هستید شب،  روز، در خانه، در مسافرت و همه جا می توانید کار خود را انجام دهید.

در اینجا ما رییس نداریم و هر کس رییس کار خودش است و این یکی از مزیت‌های این تجارت است. و افراد هر کدام به نحو احسن کار خود را انجام می‌دهند این تجارت برای تمام اقشار جامعه با هر سطح سواد  و دانش است و در هر سنی می توانیم این کار را شروع کنیم و محدودیت نداریم.

آموزشهای اولیه این تجارت رایگان است و هر فردی میتواند از آن بهره ببرد. فروش یکی از ارکان اصلی این تجارت است و همان طور که میدانیم تمام مشاغل دنیا بر پایه ی فروش استوار است.

محصول با کیفیت تولید شده توسط شرکت بدون واسطه به دست نماینده ی رسمی شرکت می‌رسد و او نیز این محصول را به اطرافیان،  اقوام و دوستان و دیگر اقشار جامعه با توجه به نیازشان می فروشد. در اینجا من نماینده فقط سود نمی‌برم خریدار هم سود خود را بدست می اورد.

خریدار چون من نماینده محصول را بدون واسطه از شرکت دریافت میکنم به قیمت کمتر از بازار می خرد و از جهات دیگر پولی نیز برای مشاوره اش پرداخت نمیکند. پس خریدار هم در اینجا در کنار فروشنده سود می برد که این یکی از مزیت های بازاریابی شبکه ای است.

آیا میدانید چه چیزی باعث میشود که افراد در سیستم بازاریابی شبکه ای دوام بیاورند و ماندگار شوند. زمانی که وارد این حرفه می شویم فقط به بدست آوردن این پول و درآمد  فکر میکنیم. افراد را دعوت به کار میکنیم چون با ورود  آنها ما به درآمد میرسیم.

در هنگام ورود به این حرفه چون با دنیای بیرون خیلی فرق دارد،  با چالش های زیادی مواجه میشویم.سخت ترین کار در شروع نه شنیدن است.بیشتر افراد از این کار اطلاعی ندارند و زمانی که می رویم برای دعوت کردن نه می گویند.  منی که شخص را دعوت میکنم نباید ناراحت شوم زیرا به این کار باور دارم و اعتماد من به این شغل تمام منفی ها را از من دور می‌کند اکثر افراد چون ترس از تغییر دارند به این کار نه می گویند اگر به خود باور داشته باشند همین خودباوری باعث میشود که آنها این حرفه را قبول کنند.

برای مثال یک خانم خانه دار چون همیشه در محیط خانه بوده و از دایره ی امن خود بیرون نیامده همین امر باعث میشود که این کار را قبول نکند.

چون  از بچگی، دوران تحصیل در محیط خانواده به ما این باور را دادند که حتی برای خندیدن هم ترس داشته باشیم. این ترس ها ست که مانع میشود ذهنمان وافکارمان را تغییر دهیم.

حال در بازاریابی شبکه ای به ما یاد میدهند که پا بر روی ترس هایمان بگذاریم. باورهای غلط و دست وپاگیر که از کودکی همراه ما بوده وذهن ما را درگیر کرده

را از خود دور کنیم. دنیا پر از فراوانی و نعمت است ذهن ما باید به سمت نعمتها برود. قبول داشتن و باور داشتن به این سیستم تماما به ذهن ما برمیگردد، اعتماد به نفس، پذیرش قبول کردن عیب های خود، اعتماد به راهبر، قبول داشتن این سیستم همه اینها عواملی است که ما را در این سیستم نگه میدارد، اگر صرفا هدف ما کمک کردن به اطرافیان و خانواده و دوستان ما باشد و به این فکر کنیم که سفره دار باشیم، در آینده زمانی که اسم ما را می آورند با خود بگویند آن شخص نان سر سفره ی خیلی از افراد برد و در اصطلاح به آنها ماهیگیری یاد داد، همین موضوع سبب می شود که در این سیستم ماندگار باشیم.هدف ما اگر در این سیستم کمک کردن به افراد باشد حتما این حرفه به ما جواب میدهد و درآمد خوبی هم بدست می آوریم.چون با درآمد رسیدن ما در این سیستم یک نسل با آرامش زندگی می کند.

پس مهمترین راز ماندگاری در بازاریابی شبکه ای دوست داشتن آدم هاست ما نباید در این حرفه آدمها را پله برای رشد خود قرار دهیم بلکه سعی کنیم هر چه که در این سیستم یاد گرفتیم به آنها هم یاد دهیم و سفره ای که پهن است همه باهم از آن بهره ببریم.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا