کد خبر: 15040036446
تولید و بازرگانیدسته‌بندی نشدهروزنامهکشاورزی

مدیرعامل تعاونی کشاورزی دامداری عنوان کرد: فریاد دامداران از آمارسازی و دروغ مدیران

مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکت‌های تعاونی کشاورزی دامداری ایران اظهار کرد، از بس که مدیران دروغ گفتند و آمارسازی کردند صدای دامداران هم درآمده است.

به گزارش ایسنا، مجتبی عالی در گفت‌وگو با برنامه «صبح و گفت‌وگو» درمورد وضع کشتار دام‌های مولد و کاهش علوفه با اشاره به اینکه کشور ما از نظر تولید شیر در حدود ۱۱میلیون تن خودکفاست گفت: دامداران ۱۱میلیون تن شیر تولید می‌کنند و حدود ۱میلیون تن شیر هم صادر می‌شود.

او افزود: ما حدود ۸۶۰ هزار تن گوشت قرمز تولید و ۱۰۰ هزار تن هم وارد می‌کنیم، اما باز هم دست‌هایی پشت پرده است که نمی‌گذارند ما در حوزه گوشت قرمز خودکفا شویم.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکتهای تعاونی کشاورزی دامداری ایران با بیان اینکه ما دو سال است که درگیر تأمین نهاده‌ها هستیم تصریح کرد: از بس که مدیران دروغ گفتند و آمارسازی کردند و خوب جلوه دادند وضع الان به اینجا رسیده و صدای دامداران هم درآمده است.

آمارهایی که دقیق نیستند

در ادامه گفت‌وگو عضو کمیسیون کشاورزی مجلس  ضمن عذرخواهی از دامداران و مردم کشورمان بابت وضع فعلی گفت: مدیریت تأمین و توزیع نهاده‌های دامی و طیور زیر چتر نظارتی مجلس است و همکاران ما در کمیسیون کشاورزی مرتب با تشکیل جلسات و دعوت از مسئولان این موضوع را دنبال می‌کنند.

پرویز اوسطی افزود: ما باید با این مسئله منطقی برخورد کنیم چراکه بخشی از مسئله کاهش علوفه ناشی از خشکسالی است.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با تأکید بر اینکه وزارت جهاد کشاورزی باید در آمار دام کشور به تفکیک سنتی، نیمه‌صنعتی و صنعتی بازنگری کند گفت: آمارها دقیق نیستند لذا باید نیاز علوفه‌ای و نهاده‌های این سه بخش را احصا و برآورد کنیم.

اوسطی افزود: این نیاز در سطح جهانی قابل تأمین است و خیلی از کشورهای دنیا در اوضاعی که ما در خشکسالی به سر می‌بریم با افزایش تولید مواجهند.

این نماینده مجلس با اذعان به عقب‌ماندگی کشور در تأمین و واردات نهاده‌های دامی گفت: قرار شد تا پایان شهریور از تمام ظرفیت کشور برای جبران این عقب‌ماندگی استفاده شود.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با تأکید بر اینکه اولویت باید با تأمین نهاده‌ها برای دام‌های مولد باشد گفت: دولت باید خرید حمایتی کند و متناسب با نیاز بازار در طول سال عرضه کند.

اوسطی تأمین ارز ۴۲۰۰ تومانی را از جمله دلایل اختلال در توزیع نهاده‌ها دانست و افزود: وزارت جهاد کشاورزی باید برای توزیع نهاده‌ها برنامه‌ریزی کرده و نهضت کشت علوفه‌ای را راه بیاندازد.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
Back to top button