کد خبر: 02100062066
اخبار شرکت ها

مراسم انعقاد قرارداد احداث واحد بازیافت اتان شرکت پتروشیمی بندر امام با شرکت طراحی و مهندسی صنایع انرژی به روش EPCC

قرارداد بازیابی اتان شرکت پتروشیمی بندر امام با شرکت طراحی و مهندسی صنایع انرژی به روش EPCC در راستای رفع تنگناهای تولید به امضا رسید.

به گزارش روابط‌عمومی گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، این قرارداد پیش از ظهر امروز در مراسمی با حضور جعفر ربیعی مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در سالن اجتماعات این شرکت، بین شرکت پتروشیمی بندر امام و شرکت طراحی و مهندسی صنایع انرژی به امضا رسید.

در این مراسم مدیرعامل مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، این پروژه را پروژه‌ای درون مجتمعی عنوان کرد و گفت: در این پروژه از مزایا و امکانات موجود در پتروشیمی بندر امام استفاده خواهد شد و پنج شرکتی هم که در این مناقصه شرکت کردند، قبول کردند که با وجود همه پیچیدگی‌ها و سختی‌ها از امکانات داخل این مجتمع استفاده شود.

علی بابایی ادامه داد: این اقدام موجب صرفه‌جویی‌های قابل‌توجهی در این پروژه که بسیار مهم، سودآور و دارای مزایی فراوانی است شد و در این مسیر پتروشیمی بندر امام هم همکاری بسیار خوبی برای ایجاد این هماهنگی بین شرکت‌ها و خواسته‌های ما کرد و در نهایت برنده مناقصه ظرف سه ماه و نیم مشخص شد.

وی تصریح کرد: از دیگر ویژگی‌های این قرارداد، این است که علی‌رغم پیش‌بینی تأمین خارجی آن بخش از قطعاتی که در حال حاضر در ایران ساخته نمی‌شود در این قرارداد، درصورتی‌که در زمان اجرای این پروژه، توانایی ساخت آن قطعات و تجهیزات در کشور فراهم شد، در راستای حمایت از ساخت داخل، آن نیازها از داخل تأمین خواهد شد.

مدیرعامل شرکت طراحی و مهندسی صنایع انرژی نیز در این مراسم با ابراز خرسندی از اجرا این پروژه توسط شرکت EIED گفت: اجرای این پروژه، ثمرات بسیار خوبی برای صنعت پتروشیمی و هلدینگ معظم خلیج‌فارس در شرایط تحریم خواهد داشت.

سید محمدعلی غفاری زاده با تاکید بر جایگاه ویژه گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس و پتروشیمی بندر امام، تصریح کرد: تمام تلاش ما این است که نه‌تنها از زمان‌بندی پروژه عقب نمانیم که در بعضی موارد جلوتر از برنامه بتوانیم تعهدات خود را ایفا کنیم و برای انجام این پروژه کاملاً آماده هستیم.

وی خاطرنشان کرد: در اجرای این پروژه سه مسئله برای ما بسیار مهم است؛ اول مسائل زیست‌محیطی و رعایت حداکثری ضوابط مربوط به حفاظت از محیط‌زیست، دوم صرفه‌جویی و استفاده بهینه از انرژی و سوم استفاده حداکثری از نیروهای توانمند بومی در اجرای این پروژه که برای تحقق این موارد تلاش حداکثری را خواهیم کرد.

جعفر ربیعی: آنچه در پتروشیمی بندر امام شاهد هستیم، مصداق بارز تحول است

مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس با اشاره به تحولات ساختاری و عملکردی ایجاد شده در پتروشیمی بندر امام گفت: حجم کاری که در این مدت در پتروشیمی بندر امام انجام شد شگفت‌انگیز و غیرعادی است و آنچه در این پتروشیمی رخ‌داده مصداق بارز تحول است.

به گزارش روابط‌عمومی گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، جعفر ربیعی در مراسم انعقاد قرارداد بازیابی اتان شرکت پتروشیمی بندر امام با شرکت طراحی و مهندسی صنایع انرژی به روش EPCC، با تسلیت ایام فاطمیه و همچنین ابراز امیدواری برای تداوم موفقیت‌ها در گروه خلیج‌فارس، اظهار داشت: در آموزه‌های دینی آمده است که هر کس دو روزش مثل هم باشد ضرر کرده و هر کس امروزش بدتر از دیروزش باشد ملعون است و باید گفت آنچه در این سه چهار سال در پتروشیمی بندر امام رخ داد به معنای واقعی کلمه تحول بوده و این شرکت بزرگ و قدیمی هر روزش نسبت به روز قبلش متفاوت و در مسیر تغییر و پیشرفت بوده است.

وی ادامه داد: به پتروشیمی بندر امام به جز پتروشیمی شیراز و رازی، با این عظمت و بزرگی می‌گفتند قدیمی‌ترین پتروشیمی کشور؛ به‌گونه‌ای می‌گفتند قدیمی‌ترین که انگار با یک مجتمع پیر با تجهیزات فرسوده با نیروهای در آستانه بازنشستگی مواجه هستیم اما امروز وقتی وارد پتروشیمی بندر امام می‌شوید فکر می‌کنید به یک پتروشیمی تازه افتتاح شده، قدم گذاشته‌اید.

نائب رئیس هیئت‌مدیره شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، تصریح کرد: حجم کاری که در این مدت در پتروشیمی بندر امام انجام شده، شگفت‌انگیز، غیرعادی و بسیار بیشتر از بسیاری از شرکت‌های ما بوده است.

اینکه مشکلات و موانع تولید را از سر راه برداریم با تغییرات اساسی در ساختار و بازسازی نیروی انسانی متفاوت است و این کاری است که در بندر امام شده است.

وی تاکید کرد: هر کار تحولی بخواهد انجام شود با موانع بسیاری مواجه خواهد شد و اساساً یکی از نشانه‌هایی تحول همین مقاومت و انداختن سنگ جلوی پا است، اگر کارتان بدون هیچ مانعی و به‌سادگی در حال انجام است بدانید که کار تحولی نیست، مدیر متحول‌کننده باید این موانع را بشکند و سنگ‌ها را از سر راه بردارد.

ربیعی ادامه داد: آیا اگر کسی چهار پنج سال پیش می‌گفت پتروشیمی بندر امام کمبود خوراک را برطرف می‌کند، سودآوری خواهد داشت، محصولات جدید خواهد داشت، ۳۵۰ نیروی جدید متخصص تازه‌نفس که اکثراً از نیروی بومی هستند خواهد داشت کسی باور می‌کرد؟

امروز این اتفاقات در پتروشیمی بندر امام رخ داده است و من تشکر می‌کنم از همه کسانی که این کارهای غرورآفرین را انجام دادند و امروز پتروشیمی بندر امام را به شرکت پیشتاز گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در بسیاری از عرصه‌ها تبدیل کرده است و این شدنی نبود مگر با همت مدیرعامل، هیئت‌مدیره، مهندسان، کارگران و کارمندان و همچنین پشتیبانی ستاد و هیئت‌مدیره شرکت مادر.

مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس تاکید کرد: در گروه‌ها و هلدینگ‌ها دو سیاست را می‌توان در پیش گرفت، یکی این سیاست که شرکت مادر و سهام‌دار عمده سر سال برود سودش را بگیرد و کاری به فرایندها و اتفاقات درون شرکت‌ها نداشته باشد و فقط بگوید سود به من بدهید و رویکرد دوم این است که خود را در همه مسائل شرکت زیرمجموعه شریک بداند و پشتیانی و حمایت لازم را انجام دهد که رویکرد ما در گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس هم همین بوده و ثمرات بسیار خوبی داشته است.

وی پروژه بازیابی اتان شرکت پتروشیمی بندر امام را پروژه‌ای درون شرکتی و برای رفع موانع تولید در شرکت‌های گروه عنوان کرد و افزود: ما امروز در خلیج‌فارس، ما مگاپروژه‌های بزرگی در دستور کار داریم، اما شرکت‌های دیگر ما هرروزباید درآمد و سود خود را افزایش دهند و هر روز باید پروژه‌ای برای رفع موانع تولید تعریف کنند.

ربیعی ادامه داد: انشالله طرح پالایش گاز یادآوران خلیج‌فارس ظرف شش ماه به تولید می‌رسد و این قراردادی که امروز منعقد می‌شود با توجه به راه‌اندازی یادآوران و تولید محصولات جدید و افزایش کیفیت محصولات در بندر امام است که با این واحد بازیافت اتان به آن خواهیم رسید.

مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس تصریح کرد: امروز طیف وسیعی از پروژه‌ها در گروه خلیج‌فارس در حال انجام است از یکی دو میلیون دلاری تا چند میلیارد دلاری که فقط خواندن لیست این پروژه‌ها پنج شش دقیقه زمان می‌برد و همه این پروژه‌ها نیاز کشور است.

ربیعی تاکید کرد: مگا پروژه‌ها را هلدینگ‌های بزرگی مثل خلیج‌فارس با این تولید خوب و با این سود خیلی خوب باید اجرا کنند تا آن هشت درصد هیدروکربن که خوراک پتروشیمی‌هاست را به ده درصد و پانزده درصد و بیست درصد برسانند و به‌تنهایی درآمد ارزی کشور را تأمین کنند اگر این پروژه‌های بزرگ و کوچک و سرمایه‌گذاری‌های مگاتنی انجام نشود هیدروکربن‌ها در خانه‌های مردم می‌سوزد و عایدی برای کشور نخواهد داشت.

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس خاطرنشان کرد: مقامات بلندپایه کشور از ما خواسته‌اند پروژه‌های بزرگی را شروع کنیم، این پروژه‌ها باعث می‌شود چرخ صنعت در کشور راه بیفتد، اشتغال ایجاد شود و شاهد توسعه و پیشرفت کشور عزیزمان باشیم و این افتخار ماست که بتوانیم در توسعه ایران و ایجاد رفاه برای مردم نجیب و عزیزمان به نحوی شریک باشیم.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا