وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مطرح کرد؛ چند دهه عقبماندگی در حوزه فرهنگ و هنر
به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه فرهنگ و هنر دارای عقب ماندگیهای چند دههای است و عمدتاً نوع اجرا در طول سالهای مختلف به این سمت بوده که حکمرانی فرهنگ و هنر تضعیف شده است؛ سیاست محوری دولت مردمی این است که حکمرانی در حوزه فرهنگ و هنر احیا شود و تصدی گری با مردم باشد.
به گزارش عصراقتصاد، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جمع خبرنگاران از انعقاد تفاهمنامه ای بین وزارت فرهنگ و جهاد دانشگاهی برای پیشبرد فعالیتهای فرهنگی خبر داد و گفت: جهاد دانشگاهی یک مجموعه عظیم و خوشنام و جز مولودات انقلاب اسلامی است و هرجایی که وارد شده ممتاز عمل کرده است.
وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی دارای پژوهشکدههای موفق در حوزه فرهنگ و هنر و همچنین مراکز تحقیقاتی پیمایشی و افکارسنجی معتبری بوده که امیدواریم انعقاد این تفاهمنامه بتواند زمینه بیشتر همکاریهای وزارت فرهنگ و جهاد دانشگاهی را در فعالیتهای فرهنگی موجب شود. تلاش ما نیز در وزارتخانه این است که بتوانیم از همه ظرفیتهای جهاد دانشگاهی برای پیشبرد حوزه فرهنگ و هنر به ویژه در حوزه هوشمندسازی و فنآوریهای نوین استفاده کنیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: حوزه فرهنگ و هنر دارای عقب ماندگیهای چند دههای است و عمدتاً نوع اجرا در طول سالهای مختلف به این سمت بوده که حکمرانی فرهنگ و هنر تضعیف شده است؛ سیاست محوری دولت مردمی این است که حکمرانی در حوزه فرهنگ و هنر احیا شود و تصدی گری با مردم باشد.
اسماعیلی گفت: جهاد دانشگاهی از جمله مجموعههایی است که ماهیت مردمی و جهادیاش بر کارکرد نهادی و ساختاریاش غلبه دارد. در واقع ما به جهاد دانشگاهی به عنوان یک مجموعه اداری نگاه نمیکنیم بلکه مجموعهای است که حاصل ارادههای قاطع جوانان انقلابی، مؤمن و متدین در دهههای قبل است که حالا این روحیه را به نسلهای جدید نیز انتقال دادهاند.
وی ادامه داد: سال گذشته یک فیلم با موضوع جوانی تولید شد و امسال نیز چندین فیلم و برنامه فرهنگی برای این حوزه تدارک دیده شده که به زودی به مرحله اجرا میرسد. بعد از تصویب این قانون برنامههای فرهنگی در نظر گرفته شده است ولی این برنامهها زمانبر است و با حمایتها و جهتگیریهای وزارت فرهنگ امیدوار هستیم در سالهای آینده شاهد به ثمر رسیدن بخش مهمی از این طرحهای فرهنگی نمایشی باشیم.
اسماعیلی افزود: امسال مثل سال گذشته سینمای ایران پررونق است و کارهای خوبی در دست تولید است. هم اکنون فیلمی داریم که در گیشه بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان فروش داشته است و در حوزه موسیقی هم این رونق دیده میشود. استقبال فزاینده از کارهای هنری نشان دهنده عمق فرهنگی جامعه ایرانی است و این مسئله مسئولیت مضاعفی بر عهده مدیران وزارت فرهنگ ایجاد میکند.