کد خبر: 310404213931
استان هافارسشهردار منطقه ۳‌ شیراز اعلام کرد؛

پیشرفت ۹۵ درصدی عملیات پیاده‌روسازی و مناسب‌سازی خیابان حافظ

علی مصلی‌نژاد از پیشرفت ۹۵ درصدی عملیات پیاده‌روسازی و مناسب‌سازی خیابان حافظ خبر داد و گفت: این پروژه با هدف افزایش رفاه، ایمنی و بهبود عبور و مرور شهروندان با سرعت قابل توجهی در حال اجراست.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، علی مصلی‌نژاد از ادامه عملیات پیاده‌روسازی و مناسب‌سازی خیابان حافظ با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد خبر داد و اعلام کرد: این طرح با هدف زیبا‌سازی فضای شهری و ارتقای کیفیت تردد شهروندان در حال اجراست.

وی با اشاره به اهمیت پروژه‌های عمرانی در ارتقای رفاه و ایمنی شهروندان افزود: مناسب‌سازی فضای شهری به ویژه پیاده‌روها یکی از پروژه‌های مهم معاونت فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۳ شیراز است که هم‌اکنون در نقاط مختلف منطقه از جمله خیابان حافظ با سرعت چشمگیری در حال اجراست.

شهردار منطقه ۳ شیراز گفت: عملیات پیاده‌روسازی و مناسب‌سازی، یکی از مهم‌ترین پروژه‌ها در محدوده منطقه ۳ شیراز است که با هدف فراهم‌سازی محیطی ایمن و مناسب برای شهروندان در حال انجام است.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا